Nicolas Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Аз пък само чаках да свърши Миси, въпреки че е готина, за да почне пак Кейти. Аз съм много доволен. И има и много други много доволни. Значи е успех. Само не мога да разбера защо да не включи това с костюмите на палми, щом това я кефи? Тя е там, за да представи себе си, не за да се прави на някого другиго, да не би пък да трябва всички да са еднакви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Нов линк за хората от чужбина ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Цялото ми същество настръхна! ТАЯ ЖЕНА Е ФЕНОМЕНАЛНААААААА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 Нов линк за хората от чужбина ? https://vimeo.com/118446932 Ако ти иска парола пиши katy Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 И за да довършим..ето и резултата от шоуто... iTunes 1 Mark Ronson - Uptown Funk (feat. Bruno Mars) 2 Marina and The Diamonds - I'm a Ruin 3 Ed Sheeran - Thinking Out Loud 4 Missy Elliott - Work It 5 Maroon 5 - Sugar 6 Missy Elliott - Get Ur Freak On (LP Version) 7 Ellie Goulding - Love Me Like You Do (From "Fifty Shade... 8 Rihanna and Kanye West and Paul McCartney - FourFiveSec... 9 Hozier - Take Me to Church 10 Taylor Swift - Blank Space 11 Shawn Mendes - A Little Too Much 12 Missy Elliott featuring Ciara & Fat Man Scoop - Lose Control ... 26 Katy Perry - Roar Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 А ето и тези, които явно са били толкова впечатлени, че са избрали да си купят целите албуми на звездата на вечерта: 1 Shawn Mendes Handwritten (Deluxe) Download 2 Taylor Swift 1989 Download 3 Fall Out Boy American Beauty / American Psycho Download 4 Ed Sheeran x (Deluxe Edition) Download 5 Katy Perry Teenage Dream: The Complete Confection Download 6 Meghan Trainor Title (Deluxe) Download 7 Katy Perry PRISM Download 8 Ne-Yo Non-Fiction (Deluxe) Download 9 D’Angelo and The Vanguard Black Messiah Download 10 J. Cole 2014 Forest Hills Drive Download 11 Katy Perry One of the Boys Download 12 Katy Perry Teenage Dream Download 13 Katy Perry PRISM (Deluxe Version) Download Нали продажбата на албуми беше по-важната? Ами ето- всичко й е в ТОП 15. Кралица! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Много яка, уникален микс, само Миси Елиът не ме изкефи толкова. :1000 (29): Айде, догодина чакаме Тейлър! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Кейти е най-бруталното нещо в музиката като цяло! Уникална жена, такава харизма и толкова силно излъчване има. Шоуто е най-доброто което съм виждал от нея, евала! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Брутално, брутално, скри им шапките на всички, както винаги. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 ''Dark Horse'' и ''Roar'' ми харесаха. Другото - не. Мисля, че песен като ''Firework'' заслужаваше нещо много по-добро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Значи Roar и Dark Horse са нещо страшно, просто супер. Но след това бонбонената част изобщо не беше на място. По-скоро можеше да изпее E.T. по "бурни" песни са за superbowl. Цяла Америка е пред телевизорите и при целия тоя адреналин.... Teenage Dream.... просто НЕ. После Firework беше супер, но очаквах нещо по-ефектно за финал. Може би ако всички песни бяха в обратен ред щеше да е много по-добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Откъде може да се гледа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Откъде може да се гледа? http://vbox7.com/play:0b3ac98a50 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 http://vbox7.com/play:0b3ac98a50 Перфектна, наистина уникална. Ако трябва да си изсмукам от пръстите някакви отрицателни коментари, то ще са липсата на "E.T." и опаковката от Cheetos, с която беше облечена в началото. Най-много ми хареса, че завърши представлението с най-хубавата си песен и отлична постановка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Нека все пак да хвърлим по едно око и на няколко цели статии, а не само на негативни извадки: Billboard: Katy Perry Shines During Super Bowl XLIX Halftime Show BBC: Katy Perry spectacle wows Super Bowl NY Times: Not Exactly Brilliant, but at Least the Colors Are - Katy Perry Shines at the Super Bowl USA Today: Katy Perry blew away the Super Bowl halftime show Variety: Viewers of Super Bowl XLIX definitely heard halftime performer Katy Perry "Roar" ABC News: Super Bowl 2015: Katy Perry Rocks Halftime Show With Explosive Performance NBC News: Katy Perry Takes the Reins on Super Bowl Halftime Show Independent: Katy Perry rocks halftime show with Missy Elliott and Lenny Kravitz CNN: Katy Perry's Super Bowl halftime show is totally meme-worthy Queen! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Ех... Никакъв интерес към нея, толкова е скучна... Perry's performance garnered 118.5 million viewers in the United States, becoming the most watched and highest rated show in Super Bowl history. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Ех... Никакъв интерес към нея, толкова е скучна... Perry's performance garnered 118.5 million viewers in the United States, becoming the most watched and highest rated show in Super Bowl history. Няма по-скучна, аман от нейните бонбонени простотии и 0% съдържателност... Вече и рейтингът е едно само по себе си достатъчно доказателство каква сила е Кейти Пери от край време... Тези 118 милиона не са си загубили времето- беше си забележително шоу! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Страхотно появяване, страшна анимация и никаква емоция.Бяха подготвили страхотно шоу, което на мен не ми беше предадено така както очаквах. Боул-а на Бионсе е в пъти по-добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Не ми харесва, много слабо и ужасно пеене. Предпочитам Superbowl на Рики от 2001. Mного сладникава ми изглежда. И защо не дават публиката, да не би да е заспала? На SuperBowl-a на Рики такава емоция- публиката танцува, кефи се- море от ръце, постоянно я дават- тука нещо не я дават. По-важни са ефектите ли, от пеенето и да забавляваш публиката или тя не го умее? А Рики с пеене и танци, без никакви ефекти на Superbowl-a е забавлявал публиката пак. Това означава,че тя без тези ефекти е слаба. Ето ви го youtube: https://www.youtube.com/watch?v=KAtKlixxnTg Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Трагично е положението...като детски рожден ден https://v.cdn.vine.co/r/videos/BD3F5B103F11...WfBaaeYh5qYJZ5I Иначе излизането на сцената ми хареса, след това - тъпотия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Първите две песни бяха добре,даже и много добре подготвени, оттам натътък изобщо не ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.