mitencetoy Публикувано на Февруари 5 Report Share Публикувано на Февруари 5 Линди е готина мацка, която освен, че работи във високотехнологична компания, е и един вид хакер на свободна практика. Преди три години сестра ѝ е отвлечена, и сега Линди използва своите умения да помага на хора, които също издирват своите близки. В един момент обаче тя става мишена на най-лошата възможна комбинация – преследвач и сериен убиец в едно. Най-вероятно той е един от хората, които тя среща след уговаряне на срещи чрез приложението Flirtual. На това отгоре той притежава компютърни умения, които надминават нейните и като че ли всички козове са в неговите ръце. Четирите излезли епизода ми допаднаха много, има мистерия и обрати. Някой друг следи ли го? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Една приятелка ми го препоръча, но все още се чудя дали да го почвам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 6 Author Report Share Публикувано Февруари 6 Една приятелка ми го препоръча, но все още се чудя дали да го почвам. Ще ти хареса, не му се чуди! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Ще ти хареса, не му се чуди! Първо ще изгледам Стрелата, че там са много епизоди и после почвам тоя. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Първи епизод ме грабна, но засега няма да го почвам, тъй като май ще го приключват, няма гледаемост. А не ми се иска да започвам още един сериал, който няма да има завършек. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Април 20 Author Report Share Публикувано Април 20 Първи епизод ме грабна, но засега няма да го почвам, тъй като май ще го приключват, няма гледаемост. А не ми се иска да започвам още един сериал, който няма да има завършек. За жалост тъпанарите го прекратиха! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 За жалост тъпанарите го прекратиха! Ех, знаех си аз. То по MTV скоро ще им остане само Teen Wolf май. И новия сериал Scream не го виждам да просъществува повече от един сезон. Нещо тези сериали с убийци не успяват да спечелят достатъчно зрители. А поне сезонът имаше ли някакъв подобаващ завършек, че се чудя да го гледам ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Април 27 Author Report Share Публикувано Април 27 Ех, знаех си аз. То по MTV скоро ще им остане само Teen Wolf май. И новия сериал Scream не го виждам да просъществува повече от един сезон. Нещо тези сериали с убийци не успяват да спечелят достатъчно зрители. А поне сезонът имаше ли някакъв подобаващ завършек, че се чудя да го гледам ли? Точно край нямаше, но пък се разкриха много от нещата. В последните секунди се случиха интересни неща, които предразполагаха за идеален втори сезон, но... А ако не бяха сложили финалните кадри, можеше да си завърши идеално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Вчера започнах да го гледам и е доста интересно, но за мен убиецът още отсега е прекалено ясен и съм сигурен кой е. Трябвало е да го направят малко по-заплетен в това отношение. Остават ми още 3 епизода. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Май 5 Author Report Share Публикувано Май 5 Вчера започнах да го гледам и е доста интересно, но за мен убиецът още отсега е прекалено ясен и съм сигурен кой е. Трябвало е да го направят малко по-заплетен в това отношение. Остават ми още 3 епизода. Какво ще кажеш цялостно за сезона?! Аз останах много доволен от всичко! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Какво ще кажеш цялостно за сезона?! Аз останах много доволен от всичко! Много ми хареса и на мен. Това беше може би най-добрият сериал на тази тематика, който съм гледал. Главната актриса е много готина и харизматична, сюжетът беше изпипан отвсякъде. А и хубавото беше, че основната история се завърши и ако ги нямаше последните 2 минути, сераилът щеше да е приключил супер, но и така става. Определено съм доволен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Жалко, че не го подновиха. Имаше хляб в този сериал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.