VLAD Публикувано на Февруари 5 Report Share Публикувано на Февруари 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Нещо средно между Лора Караджова и Александра (дето пее "Печат на устните"). Песента е слаба, клипа също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Много яка песен! Най-после нещо ново и свежо, че ми писна от цигании. Певицата трябва още да поработи върху визията си, но като за първи клип не е зле. Клипа ще го гледам най-вече заради Димитър. <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Много яка песен! Най-после нещо ново и свежо, че ми писна от цигании. Певицата трябва още да поработи върху визията си, но като за първи клип не е зле. Клипа ще го гледам най-вече заради Димитър. <3Димитър кой е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Димитър кой е? Ученическата ми любов. <3 http://prikachi.com/images.php?images/5/7902005Q.jpg Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Поредната еднодневка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Евтинджос от където и да я гледаш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Песента е точно в стил Алисия, а певицата изглежда абсурдно в клипа. Не мисля, че е грозна, но е работила с много кофти гримьор очевидно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 "Официално чужда" на Алисия ли чувам? Та, това е 1:1 с тази така любима моя песен! Разбира се, в по-слаб вариант, обаче текста много ми харесва. Най-вече фразата "През старите ми дънки, за теб ми е" забавлява! Точно мой тип израз! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Абе като за първа песен - става, ще се слуша горе-долу, най-вече заради тази така любима моя фразичка! :1000 (29): Клипът е зле. Никак, никак, ама никак не е във форма със сивия тоалет и шапка. Но пък с черните дрехи е разкошна. Може и да не е кой знае какво като изпълнител, рано ми е да си вадя изводи, но е красиво момиче със сигурност, просто малко да влезе във форма и ще е супер яка. Личи си, че е хубавичка. Пожелавам успех на това момиче. Нека има нови таланти, напоследък ми допадат Александра, Крисия, Алекса, сега и тази е добра. Ирена не я броя за нов изпълнител, тъй като ни е позната, но също ми е на сърце. Успех! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Потрес и ужас събрани в едно и 10 минути не съм го гледал и го спрях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pumpkin Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Потрес и ужас събрани в едно и 10 минути не съм го гледал и го спрях. Клипа е 3 минути. :1000 (10): Като за дебют си е много добра песента, става за слушане, и клипа не е зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Не е крайно зле, има нещо симпатично в проекта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.