Роско Публикувано на Февруари 7 Report Share Публикувано на Февруари 7 От началото на годината Глория е с официален канал в най-големия сайт за видео споделяне youtube. За момента в него могат да бъдат намерени голяма част от видеоклиповете, тв версии, участия в тв предавания на певицата. https://www.youtube.com/channel/UCg8aI1yoJC...3HGnAw/featured Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Браво, нека сега се зашуми и да видим първо причината, за това индивидуално действие на Глория..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Браво, нека сега се зашуми и да видим първо причината, за това индивидуално действие на Глория.....Ох, все търсиш под вола теле ........ Не ти ли писна вече!? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Радвам се че Пайнер си вкараха мрежата в употреба! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Ох, все търсиш под вола теле ........ Не ти ли писна вече!? Защо да търси - много си е на място въпросът му... Снимките са от сесия всъщност - има мейкинг в канала... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Радвам се че Пайнер си вкараха мрежата в употреба! Би ли разяснил как функционира въпросната мрежа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Ох, все търсиш под вола теле ........ Не ти ли писна вече!? От кое да ми е писнало? Ако Глория е доволна от канала на Планета, защо ще си прави свой индивидуален, па бил той и в мрежа с канала на Планета? Защо Андра не затваря своя канал? Според мен дори Деса няма да иска да затваря своя. Такива не можеш да ги накараш, да се смесят с плебса, защото са индивидуалности, които най-много искат да си поддържат бранда. И са прави, защото не могат да си представят, че могат да са само част от турлюгювеча на Пайнер, в който техните кариери ще са сложени на едно ниво с тази на Магда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Би ли разяснил как функционира въпросната мрежа? Могат да партнират канали и да изкарват определен процент приходи от клиповете им. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Могат да партнират канали и да изкарват определен процент приходи от тях. Да разбирам, че каналът се управлява от Пайнер? Щото аз имам друго инфо... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Да разбирам, че каналът се управлява от Пайнер? Щото аз имам друго инфо... Да,защото всички клипове,без мейкингите, са с плочка и лого на Планета HD, дори и тези,които липсват в официалния им канал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Да разбирам, че каналът се управлява от Пайнер? Щото аз имам друго инфо... Я по-добре разпитай дали си плаща тя за него, че да знаем какво представлява всъщност - нейн личен или клонинг на Пайнер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Да разбирам, че каналът се управлява от Пайнер? Щото аз имам друго инфо... Не. Само ще взимат процент от изкарванията и остатъка остава за Глория. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Не. Само ще взимат процент от изкарванията и остатъка остава за Глория. Ясно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Не. Само ще взимат процент от изкарванията и остатъка остава за Глория. Андра така ли е, че ми стана любопитно? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Най-накрая си направи канал. Не знам какво общо има или няма това с Пайнер, но... ще видим. много сладко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Андра така ли е, че ми стана любопитно? Не. Тя е в Fullscreen и сигурно пребира 90% от изкарванията си в предвид колко известен е канала и. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Не. Тя е в Fullscreen. Което ще рече, че не е в мрежа с пайнерският канал, така ли? Тя плаща ли си за него отделно или как? Питам, щото ако това на Глория мине, значи повечето ще си направят собствени такива.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Което ще рече, че не е в мрежа с пайнерският канал, така ли? Тя плаща ли си за него отделно или как? Да Редактирах си поста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Да Редактирах си поста. ОК, разбрах поне смисъла, ако не друго. :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 ОК, разбрах поне смисъла, ако не друго. :1000 (30): Рано или късно ще я хванат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Рано или късно ще я хванат. Може пък да имат договорка някаква с нея, да не и закачат канала, щом толкова време стои. Не знам с Деса как ще процедират. Нейният също е разработен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 С Андреа има няква договорка. Обикновено като се появи нейна нова песен, от канала ѝ временно изчезва, докато клипчето от този на "Пайнер" набере достатъчно популярност, така че после като върнат това в нейния, да не може да го стигне и хората масово да гледат това от "Пайнер". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Може пък да имат договорка някаква с нея, да не и закачат канала, щом толкова време стои. Не знам с Деса как ще процедират. Нейният също е разработен. Деса няма да си качва в бъдеще новите песни там,само в Планета офишъл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 В изписаните години по клиповете е пълно с грешки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Разбраха ли се с Пайнера за концерта, та е тръгнала канали да прави? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.