Jump to content

Глория с официален канал в youtube

Препоръчани коментари

• Отговори 157
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Не, и точно там е проблемът - тя и на авторските не си ги плаща... :mf_surrender:

Точно тази песен е една от най-харесваните й от масовия слушател, даже може би беше най-добре приетата песен на концерта й. Срамно е да не оправи правата...не знам да не са се скарали нещо с Димчо Делев...защото иначе няма логика да не я плати...едва ли ще й струва колкото за песен на КоСми :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Кому е нужно всяка певачка да има свой канал, след като същият на Планета е доста успешен? Тия патки не разбраха ли, че по този начин само се разпокъсват гледанията на клиповете? :mf_surrender:
Сподели в други сайтове

Кому е нужно всяка певачка да има свой канал, след като същият на Планета е доста успешен? Тия патки не разбраха ли, че по този начин само се разпокъсват гледанията на клиповете? :mf_surrender:

Ако през май месец, когато й изтича договорът, например стане ясно, че напуска, трябва да е подсигурена. И не само заради това. Може да се разводнява, но е друго да си имаш собствен канал.

Сподели в други сайтове

Ако през май месец, когато й изтича договорът, например стане ясно, че напуска, трябва да е подсигурена. И не само заради това. Може да се разводнява, но е друго да си имаш собствен канал.

Договорът й не беше ли до 2016?

Сподели в други сайтове

До 2016 има договор. И ако напусне къде ще иде? Няма да има и 2 те концертни изяви в годината които Пайнер и дават.

Да се взема в ръце и да работи. Симона не е още на 10 години. :D

Сподели в други сайтове

Договорът й не беше ли до 2016?

Не знам вече, последно така ми казаха. Когато и да изтече, ще си го подновят, но нещо не върви работата, като отношение от тях към нея, и затова тия неща я скапват. Ама няма да тръгне като Кама да плюе там, където е яла.

Сподели в други сайтове

До 2016 има договор. И ако напусне къде ще иде? Няма да има и 2 те концертни изяви в годината които Пайнер и дават.

Да се взема в ръце и да работи. Симона не е още на 10 години. :D

Оу, какво й дават - едвам-едвам една песен и с големи уговорки една визитка, но Ивана изнася рецитали все така.

Сподели в други сайтове

Големи хора са, ще се разберат.

Толкова пък да няма спонсори не вярвам.

Сподели в други сайтове

Аз още се чудя какво толкова дават тея спонсори - Пайнер си имат техниката, наемът на залата ще го избие от билетите, сцената изобщо не е нужно да е 20 000 лв, безобразно скъпи рокли също не й трябват, единствено пари за бенд и да се пипнат тук-там някои песни да се променят аранжиментите - е толкова пък да нямат пари с Пайнер - да делят 50/50, нито ще забогатеят, нито ще обеднеят от този концерт със или без спонсори :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Спонсорите наистина се отдръпнаха от чалгата, обаче Глория е нещо друго и това се знае. Кички и пички ми правят концерти, Весковци и всякакви отнесени от вихъра. Глория хич да не се скатава, бързо да звъни на Гриша Ганчев. Тия мастодонти са за това, да им се източи някой и друг лев, не да се чудят какви бронирани коли, ланци и яхти да си купят, малко да се инвестира в музика, нейната поне не е крадене на семпли. Тя и през 2003 така се скара с Пайнера за концерта, кой да поеме тортата, щото имаше рд тогава. И сигурно е унизително да ходи да се моли на спонсори. Да ни пусне нас тогава, за три дни ще й набавим сумата, ама ще искаме солидна комисиона. :Д

Сподели в други сайтове

Аз още се чудя какво толкова дават тея спонсори - Пайнер си имат техниката, наемът на залата ще го избие от билетите, сцената изобщо не е нужно да е 20 000 лв, безобразно скъпи рокли също не й трябват, единствено пари за бенд и да се пипнат тук-там някои песни да се променят аранжиментите - е толкова пък да нямат пари с Пайнер - да делят 50/50, нито ще забогатеят, нито ще обеднеят от този концерт със или без спонсори :mf_surrender:

И при положение, че за песните има студио в тях . :D :o

Сподели в други сайтове

Ще й дойде музата на Глория скоро, споко. Не е като музата да идеш при доктор Емилова да си починеш от почивката, нооо ще разбере, че трябва да си удържи на думата, че ми писна да я виждам в задимени дискотеки сред квичащи и грухтящи особи.

Сподели в други сайтове

Ами, сметни колко само трябва да дадеш на всеки един музикант, за да ти изсвири песните на живо - те преди това трябва да ги разучат тези песни, да репетират, да правят промени - кое звучи добре, кое не.

После пари за плакати, реклама, разпространение.

Декорите са супер скъпо нещо - даже не съм сигурен, че Пайнер в печатницата си имат толкова големи принтери за билбордове, декори и т.н. - т.е. и там отиват не малко пари.

Разбира се, че струва много пари - дори за нея, тя в последните години едвам крета, но и зор не си дава.

Най-вероятно да го направи в някакъв клуб или малка спортна зала. И ще е претупано.

Сподели в други сайтове

Аз не разбирам например какво й пречи да направи изява тип Цура Янева в София лайф клуб. Приглушени светлини, микрофон и един бенд. Нови аранжименти. Без ремикси, миксове, балети, пироефекти, пируети и внушителни декори ала Мадона. И златни рокли с прозиращи зърна, с които пее Белите манастири. Ама не, тя иска цирк, вариететна му работа.

Сподели в други сайтове

Аз не разбирам например какво й пречи да направи изява тип Цура Янева в София лайф клуб. Приглушени светлини, микрофон и един бенд. Нови аранжименти. Без ремикси, миксове, балети, пироефекти, пируети и внушителни декори ала Мадона. И златни рокли с прозиращи зърна, с които пее Белите манастири. Ама не, тя иска цирк, вариететна му работа.

"Гло, ти на Сърбия вариете ли му викаш" :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ще й дойде музата на Глория скоро, споко. Не е като музата да идеш при доктор Емилова да си починеш от почивката, нооо ще разбере, че трябва да си удържи на думата, че ми писна да я виждам в задимени дискотеки сред квичащи и грухтящи особи.

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

А така си струва да врещиш пред нея по дискотеките, да чакаш с трепет като майчина целувка да ти направи муцунка, намигне или отрази за 1 секунда...да се мяташ пред нея и да й правиш сърчица с ръчичките :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

А така си струва да врещиш пред нея по дискотеките, да чакаш с трепет като майчина целувка да ти направи муцунка, намигне или отрази за 1 секунда...да се мяташ пред нея и да й правиш сърчица с ръчичките :Vishenka_05:

Ужасен си :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Аз не разбирам например какво й пречи да направи изява тип Цура Янева в София лайф клуб.

Това пък концерт ли е? Явно това би те задоволило теб...

Глория е за големи концерти ако прави такива.

Сподели в други сайтове

Това пък концерт ли е? Явно това би те задоволило теб...

Глория е за големи концерти ако прави такива.

Харесва ми изявата - стилно е и неграндоманско или комунистическо тип НДК, всички присъствали колеги на Цура бяха възхитени. Обожавам пиано барове и подобна обстановка.

Ако няма пари за концерт, защо не? Но ако концертът бъде цигански златни рокли, ремикси и миксове и народни китки с "Плам" плюс половин час приказки между песните - мерси, как да ме задоволи? Имаме много идеи, които ще й бъдат поднесени. То не стават само с обикаляне по сцената. Такъв глас има, а не знае как хубаво ще въздейства на хората, ако го използва по малко по-разчупен начин. И трябва да знае как да си подреди песните, че да има градация, кулминация и ефект върху хората. Може и да потанцува.

Сподели в други сайтове

Харесва ми изявата - стилно е и неграндоманско или комунистическо тип НДК, всички присъствали колеги на Цура бяха възхитени. Обожавам пиано барове и подобна обстановка.

Ако няма пари за концерт, защо не? Но ако концертът бъде цигански златни рокли, ремикси и миксове и народни китки с "Плам" плюс половин час приказки между песните - мерси, как да ме задоволи? Имаме много идеи, които ще й бъдат поднесени. То не стават само с обикаляне по сцената. Такъв глас има, а не знае как хубаво ще въздейства на хората, ако го използва по малко по-разчупен начин. И трябва да знае как да си подреди песните, че да има градация, кулминация и ефект върху хората. Може и да потанцува.

Пари за бенд и аранжименти трябват, не за рокли, светлини и пиратки.

Сподели в други сайтове

Пари за бенд и аранжименти трябват, не за рокли, светлини и пиратки.

Не е задоволителна и читалищната самодейност. Да, и хората в дълбоката провинция заслужават внимание, но конкретно за големия уж концерт - да излезеш с роял да изпееш "Щастието е магия", нещо акустично с някакви китари на по рок баладите като "За добро или зло", "Откраднат миг", "Вика моята душа". Този път може и "Исусе" да изпее със симфоничен оркестър. От народните песни може да включи новите авторски от албума, че аман от либета и манастири и да вият там разни кларинети и акордеони и гайди пет часа. Микса от 2003 може да ни го спести, убива всичко - песните трябва да са цели. И стига вече с тия синбеци. Един универсален бенд като на Дани Милев ще й свърши перфектна работа. По-малко акапели, по-малко балади, нови аранжименти, повече стари песни, по-малко ремикси. Малко по-разчупена визия и повече движение, не толкова обикаляне по сцената. За това нещо много ли пари трябват?

Пуснете си да видите концерта на Драгана в Арена в Белград - жената след травма, станала 80 кила сигурно, обаче 4 часа яко на живо, танцува както на 20 години, все така с харизма и с желание, а не с досада да отмята дори косата си.

Сподели в други сайтове

Според мен нещата са пред скандал - самият Митко Димитров се кълнеше, че ше има концерт през пролетта, междувременно Глория си прави канал в тубата и има add за участията й във фейсбук...Тук мирише откъдето и да го погледнеш, но според мен тя е твърде дипломатична, за да каже каквото и да било против Пайнер!

Сподели в други сайтове

Според мен нещата са пред скандал - самият Митко Димитров се кълнеше, че ше има концерт през пролетта, междувременно Глория си прави канал в тубата и има add за участията й във фейсбук...Тук мирише откъдето и да го погледнеш, но според мен тя е твърде дипломатична, за да каже каквото и да било против Пайнер!

Значи не само аз си мисля така.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...