pacho Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Кавър ли е Откраднат миг? Не, и точно там е проблемът - тя и на авторските не си ги плаща... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Не, и точно там е проблемът - тя и на авторските не си ги плаща... Точно тази песен е една от най-харесваните й от масовия слушател, даже може би беше най-добре приетата песен на концерта й. Срамно е да не оправи правата...не знам да не са се скарали нещо с Димчо Делев...защото иначе няма логика да не я плати...едва ли ще й струва колкото за песен на КоСми Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Кому е нужно всяка певачка да има свой канал, след като същият на Планета е доста успешен? Тия патки не разбраха ли, че по този начин само се разпокъсват гледанията на клиповете? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Кому е нужно всяка певачка да има свой канал, след като същият на Планета е доста успешен? Тия патки не разбраха ли, че по този начин само се разпокъсват гледанията на клиповете? Ако през май месец, когато й изтича договорът, например стане ясно, че напуска, трябва да е подсигурена. И не само заради това. Може да се разводнява, но е друго да си имаш собствен канал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Ако през май месец, когато й изтича договорът, например стане ясно, че напуска, трябва да е подсигурена. И не само заради това. Може да се разводнява, но е друго да си имаш собствен канал. Договорът й не беше ли до 2016? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 До 2016 има договор. И ако напусне къде ще иде? Няма да има и 2 те концертни изяви в годината които Пайнер и дават. Да се взема в ръце и да работи. Симона не е още на 10 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Договорът й не беше ли до 2016? Не знам вече, последно така ми казаха. Когато и да изтече, ще си го подновят, но нещо не върви работата, като отношение от тях към нея, и затова тия неща я скапват. Ама няма да тръгне като Кама да плюе там, където е яла. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 До 2016 има договор. И ако напусне къде ще иде? Няма да има и 2 те концертни изяви в годината които Пайнер и дават. Да се взема в ръце и да работи. Симона не е още на 10 години. Оу, какво й дават - едвам-едвам една песен и с големи уговорки една визитка, но Ивана изнася рецитали все така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 Големи хора са, ще се разберат. Толкова пък да няма спонсори не вярвам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Големи хора са, ще се разберат. Толкова пък да няма спонсори не вярвам. Аз още се чудя какво толкова дават тея спонсори - Пайнер си имат техниката, наемът на залата ще го избие от билетите, сцената изобщо не е нужно да е 20 000 лв, безобразно скъпи рокли също не й трябват, единствено пари за бенд и да се пипнат тук-там някои песни да се променят аранжиментите - е толкова пък да нямат пари с Пайнер - да делят 50/50, нито ще забогатеят, нито ще обеднеят от този концерт със или без спонсори Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Големи хора са, ще се разберат. Толкова пък да няма спонсори не вярвам. Спонсорите наистина се отдръпнаха от чалгата, обаче Глория е нещо друго и това се знае. Кички и пички ми правят концерти, Весковци и всякакви отнесени от вихъра. Глория хич да не се скатава, бързо да звъни на Гриша Ганчев. Тия мастодонти са за това, да им се източи някой и друг лев, не да се чудят какви бронирани коли, ланци и яхти да си купят, малко да се инвестира в музика, нейната поне не е крадене на семпли. Тя и през 2003 така се скара с Пайнера за концерта, кой да поеме тортата, щото имаше рд тогава. И сигурно е унизително да ходи да се моли на спонсори. Да ни пусне нас тогава, за три дни ще й набавим сумата, ама ще искаме солидна комисиона. :Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 Аз още се чудя какво толкова дават тея спонсори - Пайнер си имат техниката, наемът на залата ще го избие от билетите, сцената изобщо не е нужно да е 20 000 лв, безобразно скъпи рокли също не й трябват, единствено пари за бенд и да се пипнат тук-там някои песни да се променят аранжиментите - е толкова пък да нямат пари с Пайнер - да делят 50/50, нито ще забогатеят, нито ще обеднеят от този концерт със или без спонсори И при положение, че за песните има студио в тях . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Ще й дойде музата на Глория скоро, споко. Не е като музата да идеш при доктор Емилова да си починеш от почивката, нооо ще разбере, че трябва да си удържи на думата, че ми писна да я виждам в задимени дискотеки сред квичащи и грухтящи особи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Ами, сметни колко само трябва да дадеш на всеки един музикант, за да ти изсвири песните на живо - те преди това трябва да ги разучат тези песни, да репетират, да правят промени - кое звучи добре, кое не. После пари за плакати, реклама, разпространение. Декорите са супер скъпо нещо - даже не съм сигурен, че Пайнер в печатницата си имат толкова големи принтери за билбордове, декори и т.н. - т.е. и там отиват не малко пари. Разбира се, че струва много пари - дори за нея, тя в последните години едвам крета, но и зор не си дава. Най-вероятно да го направи в някакъв клуб или малка спортна зала. И ще е претупано. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Аз не разбирам например какво й пречи да направи изява тип Цура Янева в София лайф клуб. Приглушени светлини, микрофон и един бенд. Нови аранжименти. Без ремикси, миксове, балети, пироефекти, пируети и внушителни декори ала Мадона. И златни рокли с прозиращи зърна, с които пее Белите манастири. Ама не, тя иска цирк, вариететна му работа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Аз не разбирам например какво й пречи да направи изява тип Цура Янева в София лайф клуб. Приглушени светлини, микрофон и един бенд. Нови аранжименти. Без ремикси, миксове, балети, пироефекти, пируети и внушителни декори ала Мадона. И златни рокли с прозиращи зърна, с които пее Белите манастири. Ама не, тя иска цирк, вариететна му работа. "Гло, ти на Сърбия вариете ли му викаш" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Ще й дойде музата на Глория скоро, споко. Не е като музата да идеш при доктор Емилова да си починеш от почивката, нооо ще разбере, че трябва да си удържи на думата, че ми писна да я виждам в задимени дискотеки сред квичащи и грухтящи особи. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): А така си струва да врещиш пред нея по дискотеките, да чакаш с трепет като майчина целувка да ти направи муцунка, намигне или отрази за 1 секунда...да се мяташ пред нея и да й правиш сърчица с ръчичките Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): А така си струва да врещиш пред нея по дискотеките, да чакаш с трепет като майчина целувка да ти направи муцунка, намигне или отрази за 1 секунда...да се мяташ пред нея и да й правиш сърчица с ръчичките Ужасен си :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Ужасен си :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Аз съм реален като Анелия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Аз не разбирам например какво й пречи да направи изява тип Цура Янева в София лайф клуб. Това пък концерт ли е? Явно това би те задоволило теб... Глория е за големи концерти ако прави такива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Това пък концерт ли е? Явно това би те задоволило теб... Глория е за големи концерти ако прави такива. Харесва ми изявата - стилно е и неграндоманско или комунистическо тип НДК, всички присъствали колеги на Цура бяха възхитени. Обожавам пиано барове и подобна обстановка. Ако няма пари за концерт, защо не? Но ако концертът бъде цигански златни рокли, ремикси и миксове и народни китки с "Плам" плюс половин час приказки между песните - мерси, как да ме задоволи? Имаме много идеи, които ще й бъдат поднесени. То не стават само с обикаляне по сцената. Такъв глас има, а не знае как хубаво ще въздейства на хората, ако го използва по малко по-разчупен начин. И трябва да знае как да си подреди песните, че да има градация, кулминация и ефект върху хората. Може и да потанцува. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Харесва ми изявата - стилно е и неграндоманско или комунистическо тип НДК, всички присъствали колеги на Цура бяха възхитени. Обожавам пиано барове и подобна обстановка. Ако няма пари за концерт, защо не? Но ако концертът бъде цигански златни рокли, ремикси и миксове и народни китки с "Плам" плюс половин час приказки между песните - мерси, как да ме задоволи? Имаме много идеи, които ще й бъдат поднесени. То не стават само с обикаляне по сцената. Такъв глас има, а не знае как хубаво ще въздейства на хората, ако го използва по малко по-разчупен начин. И трябва да знае как да си подреди песните, че да има градация, кулминация и ефект върху хората. Може и да потанцува. Пари за бенд и аранжименти трябват, не за рокли, светлини и пиратки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Пари за бенд и аранжименти трябват, не за рокли, светлини и пиратки. Не е задоволителна и читалищната самодейност. Да, и хората в дълбоката провинция заслужават внимание, но конкретно за големия уж концерт - да излезеш с роял да изпееш "Щастието е магия", нещо акустично с някакви китари на по рок баладите като "За добро или зло", "Откраднат миг", "Вика моята душа". Този път може и "Исусе" да изпее със симфоничен оркестър. От народните песни може да включи новите авторски от албума, че аман от либета и манастири и да вият там разни кларинети и акордеони и гайди пет часа. Микса от 2003 може да ни го спести, убива всичко - песните трябва да са цели. И стига вече с тия синбеци. Един универсален бенд като на Дани Милев ще й свърши перфектна работа. По-малко акапели, по-малко балади, нови аранжименти, повече стари песни, по-малко ремикси. Малко по-разчупена визия и повече движение, не толкова обикаляне по сцената. За това нещо много ли пари трябват? Пуснете си да видите концерта на Драгана в Арена в Белград - жената след травма, станала 80 кила сигурно, обаче 4 часа яко на живо, танцува както на 20 години, все така с харизма и с желание, а не с досада да отмята дори косата си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Според мен нещата са пред скандал - самият Митко Димитров се кълнеше, че ше има концерт през пролетта, междувременно Глория си прави канал в тубата и има add за участията й във фейсбук...Тук мирише откъдето и да го погледнеш, но според мен тя е твърде дипломатична, за да каже каквото и да било против Пайнер! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Според мен нещата са пред скандал - самият Митко Димитров се кълнеше, че ше има концерт през пролетта, междувременно Глория си прави канал в тубата и има add за участията й във фейсбук...Тук мирише откъдето и да го погледнеш, но според мен тя е твърде дипломатична, за да каже каквото и да било против Пайнер! Значи не само аз си мисля така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.