BaLiStIC_007 Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Липсва ми настроението от преди като цяло. Имаше интересни дискусии, мнения, повечето от споровете бяха култови. Нямаше скучни теми. Сегашната паплач тука е пълен дроп, aма пълен. Добре че са Иван, Ружа, Боби, Остапа и Петър, та да не е само плява, ама и на тях като гледам много не им се занимава, като гледат кво е нивото. Иначе 100QN беше забавен, Ивал.ЪТ, The Dragonkiller и още дооооста, които най-вероятно повече няма да се върнат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Glamdring Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Липсва ми настроението от преди като цяло. Имаше интересни дискусии, мнения, повечето от споровете бяха култови. Нямаше скучни теми. Сегашната паплач тука е пълен дроп, aма пълен. Добре че са Иван, Ружа, Боби, Остапа и Петър, та да не е само плява, ама и на тях като гледам много не им се занимава, като гледат кво е нивото. Иначе 100QN беше забавен, Ивал.ЪТ, The Dragonkiller и още дооооста, които най-вероятно повече няма да се върнат. Тоя пък... Прекалено насериозно взимаш форума ми се струва. V O G U E я забравих, забавна беше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Чак да ми липсва, не, но забелязвам отсъствието на AMAZING. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Преди години форума беше доста по-забавен от сега. Липсват ми VOGUE, AMAZING, Desi7a, Боби, Saki4a, Jordanis, The Dragonkiller, Ивал.ЪТ, Пепинко, 100QN. Може да има и други, но в момента за тези се сетих. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 VOGUE, Jetaime of coureeee Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 За наградите всички ще са тук без Дракона, който напусна с изявление. Иначе тези изброените пораснаха, нормално е да имат вече други интереси..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 За наградите всички ще са тук без Дракона, който напусна с изявление. Иначе тези изброените пораснаха, нормално е да имат вече други интереси..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 AMAZING. TheDragonKiller (без него, темата за илюминатите е нищо) Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 AMAZING. TheDragonKiller (без него, темата за илюминатите е нищо) Ми пиши и ти там, нека да я развиваме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Какво е казал драгона при напускането си на форума? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Сенуж определено. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 4 Author Report Share Публикувано Август 4 Bumpче Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Не съл я мяркал, но много искам V O G U E да се върне и да наслага малко бананчета Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 zai4eto82 4 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 преди 5 минути, FikLena каза: zai4eto82 zai4eto82 ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 @Cally-Pressyfan' ! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Зайка @Charlie @Cally-Pressyfan' @heartless 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Те напусналите са повече от колкото сме останали 3 Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kalpazanin Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 zai4eto82 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 От 18.01.2022 г. от 21:11, THE IIconic каза: Зайка @Charlie @Cally-Pressyfan' @heartless Кой каза, че са напуснали? Или на мен ми се привижда, че пишат от време на време.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Току що, meleto каза: Кой каза, че са напуснали? Или на мен ми се привижда, че пишат от време на време.... Чарли, Ружа и кака Кели не пишат. Ружа всеки ден я убеждавам да се върне, но тя е категорична- НЕ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, THE IIconic каза: Чарли, Ружа и кака Кели не пишат. Ружа всеки ден я убеждавам да се върне, но тя е категорична- НЕ Или имат нови профили, не знам, не знам... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Чувствам се изключително засегнат на личностно ниво, че докато не влизах почти година, никой не е писал за мен тук. 3 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, Starboy каза: Чувствам се изключително засегнат на личностно ниво, че докато не влизах почти година, никой не е писал за мен тук. Ти си винаги в сърцата ни ❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.