GriskoBeats Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 7 минути, Starboy каза: Чувствам се изключително засегнат на личностно ниво, че докато не влизах почти година, никой не е писал за мен тук. Липсващите не съществуват за мен 1 година ли? Имам чувството, че 2-3 месеца почива. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, meleto каза: Липсващите не съществуват за мен 1 година ли? Имам чувството, че 2-3 месеца почива. Това ме заболя доста, но ще се направя, че не съм го прочел! 1 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 2 минути, Starboy каза: Това ме заболя доста, но ще се направя, че не съм го прочел! В тоя период много не четях, не представям много меродавна статистика 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Andrew Cuntanan 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.