GriskoBeats Публикувано на Февруари 9 Report Share Публикувано на Февруари 9 Темата е ясна. Работите ли и какво. Ако ли не, какво учите, какви са ви амбициите. Имате ли такива? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Препечелвам от YouTube ако това се брои за работа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Давам частни уроци на по-малки ученици. Не е нещо сериозно де, помагам на 4 деца, които са зле по математика, и техните родители ми плащат. :1000 (29): А за ученето - амбициран съм да кандидатствам или International Affairs в Columbia University/Brown/Berkeley, или Право в СУ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Работим, ама не ти влиза в работата да знаеш какво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Препечелвам от YouTube ако това се брои за работа. + аз имам 2 канала Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 9 Author Report Share Публикувано Февруари 9 Работим, ама не ти влиза в работата да знаеш какво. Чакай малко, да не те накарах да влезеш и да кажеш? :1000 (29): :1000 (29): Фенът на Тотя нещо се е разбеснял... почти като ЗАйка в криза. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Уча в Първа езикова гимназия - Варна с профилиращ английски. Имам амбиции да уча Business Administration в Lund University. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Чакай малко, да не те накарах да влезеш и да кажеш? :1000 (29): :1000 (29): Фенът на Тотя нещо се е разбеснял... почти като ЗАйка в криза. :1000 (29): Не ми се прави на анализатор, ако ще говориш по темата говори, недей на моя гръб да я популяризираш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Уча и работя, няма значение какво, работата ми е свързана с ученето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 9 Author Report Share Публикувано Февруари 9 Не ми се прави на анализатор, ако ще говориш по темата говори, недей на моя гръб да я популяризираш. А ти казал ли си нещо по темата, че даваш акъл? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 А ти казал ли си нещо по темата, че даваш акъл? Да, казах че работя, но не ти влиза в работата какво. Кое не схвана? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Търся си работа в момента... (някой от Добрич ако може да удари едно рамо) :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kиро Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 През деня фризьорче го раздавам а през ноща на третоара от десната страна у левата плиочка Цитирай Report Кво ми скачаш като Глория на репортер от Сигнално жълто: НАЙ-ДОБРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Завърших магистратура преди година и малко, сега работя по специалността си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Уча Право, какво ще стане след това - времето ще покаже. Също така работя като модел, но това е по-скоро хоби и отказвам повечето ангажименти, ходя само, когато ми се занимава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Едно висше си имам - Маркетинг и управление на хотелиерството и туризма, веднага след като завърших започнах работа в така скандалната община Несебър И вече 4 години съм там. Миналата година записах второ висше - Технология на водата, но за жалост се наложи да прекъсна. Надявам се догодина да успея да запиша пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 средно образование - Морско училище висше образование- Българска филология Работил съм 5 години в сферата на туризма,а от 2012 в най-голямата фирма за валутна търговия в България,като от година съм главен касиер и дилър. Уааал не го бях виждал написано Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Уча "Връзки с обществеността" в Софийския.Надявам се скоро да започна стаж и да ми се отвори някоя вратичка за нещо сериозно. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Работя, като администратор в хотел. Уча в колеж ''Комютърни системи и технологии'' Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
johnny89 Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Имам удоволствието да работя по специалността си Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Завърших бакалавър Испанска филология в СУ. В момента работя в колцентър с испански и английски и преподавам испански през уикенда Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.