foxy_vd Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 Само мога да кажа, че съдбата си знае работата, всички които Камелия е плюла сега са доста пред нея.Злобата и завистта са рефлектирали върху нея и за това сега е последна дупка на кавала.Цял живот завист и злоба към по-успешни от нея и накрая сгромолясана и самотна, без фенове, без кариера, без песни... :1000 (27): Няма какво да ми казваш, като всички виждат как твоето съществуване тук се базира единствено на хейт по Кама. Прозрачен си и не се усещаш.... Яде ги какви ли не в предните 2 месеца от първична злобичка и сега като ти лепнах тази статия стоиш и се пулиш. Аз знам какви си ги ръсел, но ти надали помниш, щото си обладан.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Няма какво да ми казваш, като всички виждат как твоето съществуване тук се базира единствено на хейт по Кама. Прозрачен си и не се усещаш.... Aз към тебе не се обръщам и ако бях прозрачен, нямаше да ти правя такова впечатление! Тебе не те броя за фен на Камелия, защото ти си просто един подмазвач на Кама и чехльото, набеден за нейн "мъж". Нямаш нищо общо с феновете на повечето певици, и се не по-малко озлобен и завистлив от любимката си.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 Aз към тебе не се обръщам и ако бях прозрачен, нямаше да ти правя такова впечатление! Тебе не те броя за фен на Камелия, защото ти си просто един подмазвач на Кама и чехльото, набеден за нейн "мъж". Нямаш нищо общо с феновете на повечето певици, и се не по-малко озлобен и завистлив от любимката си.. Не можеш да спреш, нали? Камелия ти е като дрога - зависим си от нея. Трябва да разпитам дали си от прясно изгонените от нейният близък кръг или от предните... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Само мога да кажа, че съдбата си знае работата, всички които Камелия е плюла сега са доста пред нея.Злобата и завистта са рефлектирали върху нея и за това сега е последна дупка на кавала.Цял живот завист и злоба към по-успешни от нея и накрая сгромолясана и самотна, без фенове, без кариера, без песни... :1000 (27): Оф как не каза и ти нещо по-различно от тия 2 изречения ?! Много малка част от певиците могат да и стъпят и на кариерата и на ангажиментите извън фолка - като цяло . Камелия е успешна като продукт и това го доказват множеството реклами , корици , предавания за което са я искали не веднъж за водеща ... както и конкурси за красота - където пак я взеха за водеща . Да не говорим че има едни от най-продаваните албуми и като цяло 3 от най-големите хитове в фолка . И в крайна сметка всяка си има творческа криза , Деса до скоро не можехме да я видим , Глория преди 5 г. беше в застой - Ивана ... та дори и сега Гергана - от кога не беше издавала хит . Така че недейте така бързо да отписвате някого , както и не принизявайте някой заради видинската кука - щото е смешно и доста необективно . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Доказателства трябват за фантазиите ви господа. Доказателства, а не разкази в илюзорни картинки. С новини от агенция "Една жена ми каза" не стоите сериозно. Много смешно звучи това от теб,където ти не даваш никакви доказателства за много твои твърдения а ги налагаш за истина.Така,че защо да не повярваме на написаното от човека за Камелия,а да повярваме на написаното от теб за Деси Слава или Ивана примерно. Същото е-и двамата нямате доказателства,просто твъдения на двама фена и нищо повече! Следващия път като твърдиш нещо-очакваме и доказателството за това твърдение!Разбра ли ме фокселинчо-не само като ти отърва да казваш,че не е вярно дадено писание,когато е срешу Камата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 Заринал съм ви с линкове всякакви през тези 10 години тук, ама ефект няма никакъв. Знаете ли какво, пазя си много архив, скоро ще ви опресня паметта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Дай доказателство,че Ивана е троянския кон. Дай доказателство,че Деси Слава била Фатме. Дай доказателство,че Мария е плакала за Жоро Илиев на турнето. Дай доказателство,че Преслава била нареждала Галена зад гърба и. Чакаме.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 Дай доказателство,че Ивана е троянския кон. Дай доказателство,че Деси Слава била Фатме. Дай доказателство,че Мария е плакала за Жоро Илиев на турнето. Дай доказателство,че Преслава била нареждала Галена зад гърба и. Чакаме.... Ивана спряха да я бутат и пропадна, защото системата "троянски кон" свърши - факт! Скоро като вляза в дежурната ще ти дам и скан от ескграон за Фатме. Мария се дуеше на Глория, след това спря, щото Жоро го няма - факт! Като видиш резултатите от наградите в края на месеца, всичко за Преса и Галка ще ти стане ясно. Между другото, снощи Галка е пяла цяла вечер на ушенце на Бирмата..... "Като за финал" :1000 (19): Темата е за Камелия, но вас това не ви интересува, както обикновено.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Фокси предполагам знаеш какво значи доказателство-ЧЕРНО НА БЯЛО НАПИСАНО! Не твои интерпретации на някакви събития.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 Фокси предполагам знаеш какво значи доказателство-ЧЕРНО НА БЯЛО НАПИСАНО! Не твои интерпретации на някакви събития.. Аз давам линкове и сканове, а ти дрънкаш. Ако това не бе вярно, Деса що не е съдила вестника? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 хаха удряш дъното вече с даване на доказателства -жълтите вестници! Да дадем всички писания и за Камелия които не са вярни именно от там,а?? Дай ми реални доказателства,не измислици. Въпросния вестник е чел най вероятно твоята теория и ги преписват-както и днес правят. ЧЕНГЕ СИ,ЗНАЕШ КАКВО Е ДОКАЗАТЕЛСТВО В СЪДА !!! СТИГА ОВЪРТА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 хаха удряш дъното вече с даване на доказателства -жълтите вестници! Да дадем всички писания и за Камелия които не са вярни именно от там,а?? Дай ми реални доказателства,не измислици. Въпросния вестник е чел най вероятно твоята теория и ги преписват-както и днес правят. ЧЕНГЕ СИ,ЗНАЕШ КАКВО Е ДОКАЗАТЕЛСТВО В СЪДА !!! СТИГА ОВЪРТА Пише се увърта, ама кой да знае? Не съм писал аз вестника през 2007-ма, а ако Деса го бе съдила, щеше да се чуе. Явно я е страх да се направи експертиза от съда. Още една тема съсипа с малоумното си поклонничество по Деса. До долу си пич.... Да я затварят модераторите, че сте направо трагедия тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Ти си долу,ти...няма как да докажеш и почна с глупостите-ето видяха те всички колко струваш/ ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА СИ ФОКС...ГОЛЯМА нима Камелия или другите съдят вестниците за всяка глупост-не вървиш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 Ти си долу,ти...няма как да докажеш и почна с глупостите-ето видяха те всички колко струваш/ ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА СИ ФОКС...ГОЛЯМА Още сканове искаш ли, че след тоя направо подпали чаршафите? :1000 (29): Видиш ли я мастията ти Фатме как излиза в НДК на концерт - по бански.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Не искам доказателство -акт за раждане или от Ексграон. Искам и за Ивана,Глория ,Преслава да ми докажеш. НЯМАШ ,ЗАТОВА СЕ СКРИЙ-АМАН ОТ ТВОИТЕ ИЛЮЗИИ ДЕТО ГИ ПРОКАРВАШ ЗА ИСТИНИ НЯКАКВИ ПРЕД ДЕЦАТА. КАТО СТАНА ДУМА ЗА ИСТИНСКИ ДОКАЗАТЕЛСТВО ВЗЕ ДА ПИШЕШ СЪВСЕМ В ДРУГА ПОСОКА-ТАКА ДЕЙСТВАШ ,КАТО ОПРЕ НОЖА ДО КОКАЛА И БЯГАШ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 Не искам доказателство -акт за раждане или от Ексграон. Искам и за Ивана,Глория ,Преслава да ми докажеш. НЯМАШ ,ЗАТОВА СЕ СКРИЙ-АМАН ОТ ТВОИТЕ ИЛЮЗИИ ДЕТО ГИ ПРОКАРВАШ ЗА ИСТИНИ НЯКАКВИ ПРЕД ДЕЦАТА. КАТО СТАНА ДУМА ЗА ИСТИНСКИ ДОКАЗАТЕЛСТВО ВЗЕ ДА ПИШЕШ СЪВСЕМ В ДРУГА ПОСОКА-ТАКА ДЕЙСТВАШ ,КАТО ОПРЕ НОЖА ДО КОКАЛА И БЯГАШ. Нещо започващ да се объркваш, а? :1000 (29): Крещиш, нареждаш, кълнеш, а вестниците пишат ли пишат за Фатме. :1000 (6): Що не пишат така за Емилия или Райна? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Смешен си... нямаш какво да ми отговориш нали скрий се и замълчи Значи вярваме, че и Камелия се ебе за 40 000 лв -беше на корицата написано .. ку. ва долна е значи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Защо да е невъзможно, просто й се работи на жената, не е като да няма какво да пусне Въпреки, че не съм сигурен, че визира още 2 нови песни, може да визира тези с клипове, но ще почакаме, и ще видим когато трябваше да пуска спеше сега чак се задейства 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 Смешен си... :laughing: нямаш какво да ми отговориш нали скрий се и замълчи Имам разбира се, скоро и тема за Фатме ще направя с данни за цялата и фамилия.... :1000 (19): Засега ти стига да гледаш валамето Деса зад гърба на Кама. когато трябваше да пуска спеше сега чак се задейства Имаше договор с Пайнер до октомври. Що да му подарява продукция, в която той няма участие? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 ОХ нашия дава линкове към вестник "ШОК", боже господи.... Георги Стоев и Ицо от Хазарта най-добре са се изказвали за Камелия.. :1000 (29): Камелия е единствената жена в България на която в национален тв ефир, на живо и бе казано от мъж, че е евтина ду"ачка.. :1000 (29): Размазах се от кеф тогава като Ицето я сравни със земята...Това за една жена е дъното..Тя побесня, защото най-накрая й го бяха казали в очите...Представям си Камелия с колко мъже е била, сигурно всички на Мария по 10... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Фоксе,като имаш истински доказателства(не само за Деса която ти намеси,аз поисках за други също,)тогава се покажи от дупката и се пъни. Дотогава се скрий и децата те разбраха как действаш и какви са ти "докзателствата" на илюзиите в главата=>ЖЪЛТИТЕ ВЕСТНИЦИ ХАХАХ Стига се опитва да изместиш темата с фотоси на Деси Слава. Дай доказателствата ,отворко -нямаш нещо ,а? Знаеш ли колко си жалък сега като те хванаха на тясно и то с конкретни теми,за които дрънкаш ,а ти си пак неподготвен ,ех да беше сътворил някой фалшив акт за раждане на Деса ,както с фактурата на Фики,смешен и жалък до безобразие хахах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Ето истината за Камелия.. :1000 (29): Това мъж да ти го каже е падение... :1000 (29) Докато Камелия се подмазва на Преслава... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 Фоксе,като имаш истински доказателства(не само за Деса която ти намеси,аз поисках за други също,)тогава се покажи от дупката и се пъни. Дотогава се скрий и децата те разбраха как действаш и какви са ти "докзателствата" на илюзиите в главата=>ЖЪЛТИТЕ ВЕСТНИЦИ ХАХАХ Стига се опитва да изместиш темата с фотоси на Деси Слава. Дай доказателствата ,отворко -нямаш нещо ,а? Гледай, гледай, не съм писал аз тия вестници, а Деса нито един не е съдила..... :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Стига се опитва да изместиш темата с фотоси на Деси Слава. Дай доказателствата ,отворко -нямаш нещо ,а? Знаеш ли колко си жалък сега като те хванаха на тясно и то с конкретни теми,за които дрънкаш ,а ти си пак неподготвен ,ех да беше сътворил някой фалшив акт за раждане на Деса ,както с фактурата на Фики,смешен и жалък до безобразие хахах КАМА КОЛКО Е ОСЪДИЛА,ЧЕ Я ИЗКАРАХА КУРВА ЗА 40 ХИЛЯДИ??? УЖ ЧЕНГЕ-А ЖЪЛТ ВЕСТНИК ЗА ДОКАЗАТЕЛСТВО МИ ДАВА,СМЯХ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Фокси, не подминавай линка ми!!! Знам че боли! Виж как и казват ку'ва пред цяла България, как всички коментари под клипа са в полза на Ицо и как казва на Преслава, че я ОБИЧА!!!! Гледай това клипче е много показателно за Камелия и описва цялата й кариера!! Защо я изгониха от ТВ7, защо я изгониха от НОВА??? ??????????? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари