Jump to content

Камелия: Живея на секс и фотосинтеза! Омъжвам се!

Препоръчани коментари

Да... оправдания... била почивала... то и мин. месец бяха същите доводи.

4 ? Засега е далеч от 10.

Няма какво да търся подкрепа и разбиране. Един от двамата си тръгва 27.04. Тезите ми отдавна не са само мои. Не бях влизал 2 дни и като гледам, има поне 3-4 души, които задават тези въпроси, които бих задал аз. И мен да ме няма, вече знам, че ще има кой да следи за лъжите, които бълваш всеки ден и да повтаря, че не е правилно.

Да, можеш да посереш и ти в тази тема, няма проблем. Днес един истерик това правеше по цял ден въпреки, че го заринах със сканове. Да, единият от двамата си тръгва на 27.04. и ти с твоите 3-4 участия на месец и прогноза за сриване като при Ивана, вече си близо до целта. Аз съм по-близо до истината с моите 10. Така, че дерзай. Тук всеки говори за лъжи и никой нищо не показва, освен аз. Не ставаш и за синдикален лидер. В партийката менте на Пръмова това няма как да го научиш.

Сподели в други сайтове

• Отговори 137
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Да, можеш да посереш и ти в тази тема, няма проблем. Днес един истерик това правеше по цял ден въпреки, че го заринах със сканове. Да, единият от двамата си тръгва на 27.04. и ти с твоите 3-4 участия на месец и прогноза за сриване като при Ивана, вече си близо до целта. Аз съм по-близо до истината с моите 10. Така, че дерзай. Тук всеки говори за лъжи и никой нищо не показва, освен аз. Не ставаш и за синдикален лидер. В партийката менте на Пръмова това няма как да го научиш.

Ще видим. Дотук... друго се случва.

Отдавна не съм в тази партийка - менте. Не съм и симпатизант вече.

Допуснах грешки, но ми е простено... партиен лидер бях на 21. Чух и видях такива неща от първо лице, че ти е бедна фантазията.

И да... не се учи. То идва отвътре. Ако си воден от честни помисли, имам предвид.

Трудно е да си организатор, мотиватор, оратор, мениджър. Аз поне опитах, а ти какво опита Фоксич?

Наистина, оценявам, че си се ровил дълго във ФБ ми. Проучването е един от най-важните моменти, за да опознаеш отсрещната страна. Аз самият го правя. :th_up:

Имам много какво да кажа по темата, но не е тук мястото, а и едва ли би било интересно за повечето.

Сподели в други сайтове

Да, можеш да посереш и ти в тази тема, няма проблем. Днес един истерик това правеше по цял ден въпреки, че го заринах със сканове.

Изниза се днес като мишка без да дадеш никакви доказателства,а само жълтите си парцали.

Всички видяха жалкия опит да смениш темата.....

Чакаме все още доказателства реални!

Фантазьор

Сподели в други сайтове

Изниза се днес като мишка без да дадеш никакви доказателства,а само жълтите си парцали.

Всички видяха жалкия опит да смениш темата.....

Чакаме все още доказателства реални!

Фантазьор

Тоя па още живее със следобедният филм! :1000 (29): Ела в другите теми да гледаш сеир. С Деса и Кама винаги мога да се занимая специално.....

Сподели в други сайтове

Не става дума за тях сега!Другия път да си подготвен с акт за раждане,ексграон,договора на Ивана,запис от наредбите на Преслава с микрофон ,че нарежда Галена .Като докажеш това първо ,продължаваме с Глория-там какви твърдения имаше....

а дотогава кажи--ЛЪЖЕЦ СЪМ,ИЗВИНЯВАЙТЕ!

Сподели в други сайтове

Не става дума за тях сега!Другия път да си подготвен с акт за раждане,ексграон,договора на Ивана,запис от наредбите на Преслава с микрофон ,че нарежда Галена .Като докажеш това първо ,продължаваме с Глория-там какви твърдения имаше....

а дотогава кажи--ЛЪЖЕЦ СЪМ,ИЗВИНЯВАЙТЕ!

Днес ти дадох достатъчно линкове. В тях има огромни статии с много информация и всеки с малко акъл в главата може да я синтезира, но не и ти.

Сподели в други сайтове

Статии от жълти парцали не са доказателства.

Написах какво да подготвиш ,ако ги нямаш...оставаш фантазьор,вярващ на всичко жълто!

Като не знаеш каква глупост си написал, не ми се дърви истерично. Не си само ти в тоя форум и се съобразявай малко с хората. Ще ти доставя Фатме на тепсия, щото другия месец влизам в дежурната и пипвам компа с всички данни на българите в цялата държава. Ама да не си направиш харакири после? Щото днес бе тъжен ден за чалгата. Разходи се из другите теми да видиш как всички големи хитове от последните 2 години се оказаха крадени ментаци и в Рамания е като след погребение.... с изключение при нас, зрителите на DSTV и Саранди. :whistling:

Сподели в други сайтове

Не става дума за Деса,а за всички по -големи лъжи изречени от теб.

Чакам реалните доказателства.Дотогава мълчи.

Утре продължавам със скановете. Ще ограмотявам колегите тук, щото чак тая вечер им светна червената лампичка, която при теб няма шанс да светне.

Сподели в други сайтове

Ти тъп ли си?Никой не ти ще сканове на вестници!

Избягваш отговора за истинските доказателства....нямаш май,а;)

Всички те видяха днес,след настояване да видим фактите,какво предостави-в-к Шок :mf_surrender:

Лъсна истината за теб,ФАКТ!

Сподели в други сайтове

Май се очертава Камелия да се превърне в кралицата на ретро партитата.... Ще ходи две, три години по чалготеките в студентски град. Хората ще й се радват на старите песни. Ще се появява от време на време по някоя телевизия, списание, след което ще изчезне напълно и това ще да й е звездната кариера, основана на болни амбиции и желание за признание. Кофти е, ама... такива са ми тенденциите.

Сподели в други сайтове

Ти тъп ли си?Никой не ти ще сканове на вестници!

Избягваш отговора за истинските доказателства....нямаш май,а;)

Всички те видяха днес,след настояване да видим фактите,какво предостави-в-к Шок :mf_surrender:

Лъсна истината за теб,ФАКТ!

Аааааа, не така, това вече са откровени обиди. Докладвам те! Като не можеш да предоставиш нищо срещу моите сканове, в които се разказва цялата гнусна част от кариерата на Деса, която пък част перфектно пасва с фактологията и развитието на кариерата и, не ти е виновен някой друг, че така пишат медиите. Никакви отговори не отбягвам, дори напротив - всеки ден те заривам с нови сканове и линкове, а ти мълчиш и псуваш. Край на това, до тук ми бе търпението към теб!

А за тези, които говорят как Камелия ще обикаля тук или там по Студентски град и после ще си ходи да кажа, че всички уж фаворитки на чалгарчетата обикалят на същите места и то в никакъв случай не повече от Камелия. Едно или две имена да повторят в месеца, другите са на системата на Камелия. Но, както е видно, тук едно 90% не са ходили на участия на чалгарки никакви и нямат идея колко са им пълни умастията и какво представят на тях. Ако имаха, никога нямаше да пишат тези неща.

Последно предупреждение за всички в този форум: Още една лична обида и спирам да пиша, като само ще докладвам за това! Лукас обаче гори.....

п.п. Всички модератори да очакват ЛС с този цитиран пост на Лукас.

Сподели в други сайтове

Ако беше по наблюдателен щеше да видиш,че това у въпрос,а не констатация.Няма да ми затвориш устата,за да се измъкнеш.

зариваш ни със сканове на жълти парцали,не с реални доказателства.

Като ги нямаш и те разкрих,взе да ме плашиш с модераторите.

Сега аз ще събера обидите към мен и ще направя същото.Докладван .

Сподели в други сайтове

Ако беше по наблюдателен щеше да видиш,че това у въпрос,а не констатация.Няма да ми затвориш устата,за да се измъкнеш.

зариваш ни със сканове на жълти парцали,не с реални доказателства.

Като ги нямаш и те разкрих,взе да ме плашиш с модераторите.

Сега аз ще събера обидите към мен и ще направя същото.Докладван .

Много съм си наблюдетелен, насра се в тая тема и във всички други, а тук даже истерично псуваш и никой нищо от модераторите.

Ако не те накажат тоя форум ще стане спамерница....

Сподели в други сайтове

Вижда се безсилието ти.Сега ще ги събера обидите и ги пускам на момо.

Аз също, започвам даже......

Но първо да припомня за Фатме на сцената в НДК по бански. :whistling:

7741423j.jpg

Сподели в други сайтове

Успех.Но въпросите няма да спра да ги задавам!

Бе какъв си ти да ми задаваш въпроси? Отиваш и доказваш, че Фатме не е истина и тогава ми се дървиш. До тогава остава историята от линка ми и толкоз.

Сподели в други сайтове

Бе какъв си ти да ми задаваш въпроси? Отиваш и доказваш, че Фатме не е истина и тогава ми се дървиш. Дотогава остава историята от линка ми.

:mf_surrender:

не се нерви.нямаш истинските доказателства и взе да даваш заден.

що трябвало да доказва лъжите си хахха

Ще чуваш често вече неудобните въпроси.Свърши се царството на лъжите ти :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Сигурно и това ще пишеш инфантилно за лъжа, а? Камелия - "Певица 2002", в клипче на Пайнер по ТВ Планета по време на церемония преди 2 години. :roll1: Още ли мислиш, че Митака не може да прежали Деса или просто си гледа бизнеса и не му пука за нея? Виждаш ли какво е писал Никсъна? Кога "десов" лумпен ще го направи?

7918263E.jpg

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...