foxy_vd Публикувано Февруари 13 Author Report Share Публикувано Февруари 13 Аз не твърдя и не представям мислите си за факти! Аз пък ги представям, ето пак за нещо, което обяви за лъжа. Още през 2003 година Фатме е НИЩО за Пайнер. Изтрита, забравена, зачеркната..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Еееее видяхте ли всички-Фокса призна,че представя мислите и фантазиите си за истина и реални случки!!!! Това признание ми стига. Оттук нататък пиши и твърди каквото искаш )) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Аз пък ги представям, ето пак за нещо, [g[/img] След 10 години призна👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 Доволен съм!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 13 Author Report Share Публикувано Февруари 13 Еееее видяхте ли всички-Фокса призна,че представя мислите и фантазиите си за истина и реални случки!!!! Това признание ми стига. Оттук нататък пиши и твърди каквото искаш )) Фоксича е дал достатъчно линкове в тази тема, а ти само лаеш и нищо друго. Смешен си вече.... последният пост в тази тема е мой. Ще стане 100 страници. От какво си доволен бре? :1000 (29): Че Пайнер изтриха Деса и сложиха Кама? Ахаххаххахахха..... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Не вървиш вече....направи ми деня една идея по добър ))) Сега вече давай жълти парцали да се посмеем. Аз си свърших работата!)) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 13 Author Report Share Публикувано Февруари 13 Не вървиш вече....направи ми деня една идея по добър ))) Сега вече давай жълти парцали да се посмеем. Аз си свърших работата!)) Това не са сканове от жълти медии уважаемий, а официален билборд на Пайнер, на който Деса е изтрита..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Куката откачи тотално - бива ли такъв резил - мъж на близо 50 г. да се занимава с такива неща , срам, срам .... ужас бих казал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 13 Author Report Share Публикувано Февруари 13 Куката откачи тотално - бива ли такъв резил - мъж на близо 50 г. да се занимава с такива неща , срам, срам .... ужас бих казал Ей, приближаваш 30, не ми се прави на открехнат и пиши по темата. Амън от спамери и тролещи.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Ей, приближаваш 30, не ми се прави на открехнат и пиши по темата. Амън от спамери и тролещи.... Приближавам ги , но все пак съм си 26 г. парче - а ти със семейство , полицай а те правят на калинка тука ... Срам !!!! Темата се изчерпа , ти пишеш и спамиш най-много , никъде в интервюто не видях да пише за Фатме , че да я коментираш 2 страници . Да те докладвам и аз за спам ли , кво ?! Все пак да се чувстваме поздравени с една от любимите ми песни на Кама , така и така темата е за ключ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 13 Author Report Share Публикувано Февруари 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Куката откачи тотално - бива ли такъв резил - мъж на близо 50 г. да се занимава с такива неща , срам, срам .... ужас бих казал Ей, приближаваш 30, не ми се прави на открехнат и пиши по темата. Амън от спамери и тролещи.... Какво удоволствие е да се наблюдават два ит трите фена на Кама да се карат...аз така и не разбрах защо :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Какво удоволствие е да се наблюдават два ит трите фена на Кама да се карат...аз така и не разбрах защо :1000 (29): Повече сме , ти пък хаха . Е как защо , не мисля че има човек който да намира поведението му за нормално . И пак казвам , че той е в голяма част виновен за омразата към Камелия . Пък и виж как опитва да ме засяга , като му кажеш истината и веднага напада и то с нещо мега тъпо . Не аз съм полицай обсебен от чалгата , с деца и жена - при това е почти 50 годишен . Все едно баща ми да седне тук и да спори и да се нарежда с хора които могат да му бъдат деца , сигурно има такива които могат и внуци да му бъдат . Нямаше да има проблем ако се държеше нормално , но това фанатично държание ми идва ту мач ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Фоксе, така съм събрал, че банът ще бъде много дълъг - обещавам ти... всяка тема я правиш на мазен и дебел гъз!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари