panamera Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Хора, писах на Господари в сайта им, както и във фейсбук. Направете го и вие! Прикачил съм и линк към клиповете, както и компилацията от кражби дето е във вбокс. http://vbox7.com/play:6b479386a6 http://gospodari.com/signals/send_signal Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Най-лошото е, че той не ползва семплите за ефекти в песента, а семпъла е основа на цялата песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Хора, писах на Господари в сайта им, както и във фейсбук. Направете го и вие! Прикачил съм и линк към клиповете, както и компилацията от кражби дето е във вбокс. http://vbox7.com/play:6b479386a6 http://gospodari.com/signals/send_signal НЕДЕЙТЕ !!! Без Оцко чалгата няма да види Хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 А много интересно защо, когато си говорихме 2-3ма човека за крадените вокали и за превода им в темата на Твоите думи, никой не обърна внимание и никой не коментира, а сега, когато се стигна до Господарите вече целия форум е в шок и това е тема номер 1 от вторник. Тия демота и вокали не се крадат от вчера, не знам какво толкова се шокирате. Мисля, че първия намерен оригинал беше на Момче без сърце. От тогава мина доста време, а това продължава. Ако още тогава й бяхте обърнали внимание, днес нямаше да коментираме неща, които са си практика от 2-3 години. Но все пак по-добре късно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 НЕДЕЙТЕ !!! Без Оцко чалгата няма да види Хит Без Оцко, КРИЛЕ ще е песен на годината и Гло ще прави концерт в НДК. Да изгоним македонската отрепка от музикалната сцена в БГ. #NEnaOckoV.NDK Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Тази вечер ще празнувам, вдигам тост за Оцко в съда, покани ме да танцувам, подарявам ти последен семпъл сега! За Кама е тази пирова победа, честито на Пайнера! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 А много интересно защо, когато си говорихме 2-3ма човека за крадените вокали и за превода им в темата на Твоите думи, никой не обърна внимание и никой не коментира, а сега, когато се стигна до Господарите вече целия форум е в шок и това е тема номер 1 от вторник. Тия демота и вокали не се крадат от вчера, не знам какво толкова се шокирате. Мисля, че първия намерен оригинал беше на Момче без сърце. От тогава мина доста време, а това продължава. Ако още тогава й бяхте обърнали внимание, днес нямаше да коментираме неща, които са си практика от 2-3 години. Но все пак по-добре късно... В профила на Оцко някакъв казва, че това приличало доста на неговата Кристиана - "На моето място"? Тази вечер ще празнувам, вдигам тост за Оцко в съда, покани ме да танцувам, подарявам ти последен семпъл сега! За Кама е тази пирова победа, честито на Пайнера! Какво пиеш, че доста на поезия го удари? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 За това ли сте си говорили, че в профила на Оцко някакъв казва, че това приличало доста на неговата Кристияна - "На моето място"? Мисля, че това си е композиция на Оцко, просто първо е при тая изпълнителка, и после я дава на невестата. Едно време при Ара май му беше редовно практика да си преподава. Ама тогава и не го мързеше да композира, де. Което ми напомня: Диги-дай-дай предполагам също е с краден семпъл в началото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Какво пиеш, че доста на поезия го удари? Лексотан :1000 (29): Ако счупят всеки семпъл в каталога на Палестина, пак ще крада, пак красиви песни ще гепя, ударите за Гергана аз ще понеса, няма да се дам, музика щом има за крадене, знам. Глория е направила всичко...нямаш пари за концерт ли...а дано за съдилища имаш! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Лексотан :1000 (29): Ако счупят всеки семпъл в каталога на Палестина, пак ще крада, пак красиви песни ще гепя, ударите за Гергана аз ще понеса, няма да се дам, музика щом има за крадене, знам. Знаеш ли до гуша ми дойдее сам аз да седна да правя парчее имам си в Мароко адааш той ми дава семпли на грамаааж. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 В профила на Оцко някакъв казва, че това приличало доста на неговата Кристиана - "На моето място"? Какво пиеш, че доста на поезия го удари? Мисля, че това си е композиция на Оцко, просто първо е при тая изпълнителка, и после я дава на невестата. Едно време при Ара май му беше редовно практика да си преподава. Ама тогава и не го мързеше да композира, де. Което ми напомня: Диги-дай-дай предполагам също е с краден семпъл в началото. Проверих в тубата, има клипчета с чуждата песен от преди 4-5 години...едвали Оцко е в писал преди толкова време.. https://www.youtube.com/watch?v=Uwggkw9d8Ok И на мен ми е чудно, защо след като толкова го коментирахме тука, чак сега всички объркаха внимание... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Знаеш ли до гуша ми дойдее сам аз да седна да правя парчее имам си в Мароко адааш той ми дава семпли на грамаааж. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Моли се да не чопна, че засемплирам ли ще обера Близкия Изток, разбери. Не съм по краденето, но семплирането го мога, знай. Не съм по маменето, но от Мароко още не ми казват край. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Проверих в тубата, има клипчета с чуждата песен от преди 4-5 години...едвали Оцко е в писал преди толкова време.. https://www.youtube.com/watch?v=Uwggkw9d8Ok Оцко го откриха 2007 мисля. Леле, само като се сетя какви неща пишеше за Ара. Съвсем го удари през просото последните години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Оцко го откриха 2007 мисля. Леле, само като се сетя какви неща пишеше за Ара. Съвсем го удари през просото последните години. Това е разбираемо,донякъде.Няма как да вадиш по 5 песни всеки месец и да не са крадени....Това не е нормално, Токича също така се изчерпа.. И все па Оцко е много добър аранжор! Най-добрия.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Това е разбираемо,донякъде.Няма как да вадиш по 5 песни всеки месец и да не са крадени....Това не е нормално, Токича също така се изчерпа.. Ама той и там така го бяха погнали, пишеше за всички едновременно. Ама и до денднешен несме открили "оригиналите", което ме навежда на мисълта, че тогава наистина е композирал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Ама той и там така го бяха погнали, пишеше за всички едновременно. Ама и до денднешен несме открили "оригиналите", което ме навежда на мисълта, че тогава наистина е композирал. Мен много ме кефи тази, Много надъхващо начало!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Моли се да не чопна, че засемплирам ли ще обера Близкия Изток, разбери. Не съм по краденето, но семплирането го мога, знай. Не съм по маменето, но от Мароко още не ми казват край. С колко още семпли чуждии днес ще ни заринеш бее с колко още кражби грозни ще направиш хитовее? Давай, взимай и семплирай само се запитай беее кат те хванат и те съдят във затвора чакат тее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 С колко още семпли чуждии днес ще ни заринеш бее с колко още кражби грозни ще направиш хитовее? Давай, взимай и семплирай само се запитай беее кат те хванат и те съдят във затвора чакат тее. Хиииииииииииииииииииииииит Всички семпли пожелаваш, хей, ей насита нямаш. *** Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
youtobe Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Енджойче УБИ МЕ !!! :D :D Ще се напикая... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 И бие жени, Оцко, и бие жени! Да се допълни профила му Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 И бие жени, Оцко, и бие жени! Да се допълни профила му С тая прическа като Риана няма много вид на побойник Енджойче УБИ МЕ !!! :D :D Ще се напикая... Днес ще творя отново, само да избера по кои семпли да работя Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Очакваше ли да те хвана тъй? Очакваше ли в мен да липсва слуха? Този семпъл, дори не съм го подозирала... По всичко личи, личи, личи - семпли крадеш ти! От този момент си никой за мен! От този момент семплирай без мен! Ще съм смела и ще яхна метла! Кариерата ми започва тук и сега! От този момент ще пишат за мен! От този момент си аут съвсем! И от този момент те съдят заради мен! Позна ли ме, Боцко? Сега съм просто аз! На фалшивите песни днес обръщам гръб! С крадените ти семпли да се задоволява друг! На фалшивите очи гледащи в мен, мога само да им кажа: "Виж ме, ти си менте!" Очакваше ли точно това от мен? Очакваше ли това, че е хит да ме спре? Това завръщане, дори не съм го подозирала... По всичко личи, личи, личи - жалък си! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 От този момент си никой за мен! От този момент семплирай без мен! Ще съм смела и ще яхна метла! Кариерата ми започва тук и сега! От този момент ще пишат за мен! От този момент си аут съвсем! И от този момент те съдят заради мен! Позна ли ме, Боцко? Сега съм просто аз! :1000 (29): :1000 (29): Предлагам последния ред само да смениш, да стане рима: "Позна ли ме, Боцко? После кой бил кретен ..." Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 :1000 (29): :1000 (29): Предлагам последния ред само да смениш, да стане рима: "Позна ли ме, Боцко? После кой бил кретен ..." То и в оригиналния текст няма много рима на фона на музиката, с тази ми е по-трудно, но ще стане хит, сигурен съм! :1000 (29): От Палестина взимаш трета (песен) - знаем ти го психо-портрета. Всеки семпъл открадваш, да ти пикая на композицията срама нямаш! Виждаш го, че не се пее за п*тка и си мислиш: "Много ми пука", а аз си мисля - Ебати боклука! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Тя Гергана си го е изпяла сама...вижте с много малка редакция колко тематично се получава Как искам да забравя за твоите песни, Палестина цялата гори, бавно идва края, как вярвах ти безумно, а лъгал си ме ти, не ме моли, а си върви, авторските песни на друг пробутвай си. Боли, как боли да ме лъжеш ти, вече всичко свърши, няма как да ти простя. Боли, как боли да ме лъжеш ти, всичко ти погуби, няма как да ти простя. Боли, как боли, да ме молиш ти, вече всичко свърши, спомена остава да боли. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.