Fast Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Днес клипа има само 11 000 гледания, а преди правеше много повече на ден. Защото е скрит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Днес клипа има само 11 000 гледания, а преди правеше много повече на ден. Защото е скрит и може да се гледа само ако го отвориш от канала на Планета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Не мога да намеря клипа и в канала на Планета. Скрит ли е изцяло? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Гергана ще пее ли на концерта? Да. Ще излезе на сцената върху танк. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 На никой не му дреме колко е крадена. Ако излезе ще получи прием, дето не е имала от години. Как може да е толкова тъпа да не участва? Може и Пайнер да са решили, че не искат да рискуват още един техен изпълнител да бъде освиркан. Но и аз се съмнявам, че на някого в залата му пука за скандала, вероятно много хора дори не знаят за него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Може и Пайнер да са решили, че не искат да рискуват още един техен изпълнител да бъде освиркан. Но и аз се съмнявам, че на някого в залата му пука за скандала, вероятно много хора дори не знаят за него. Биха освиркали Оцко, не нея. Аз лично ще се радвам ако пее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Биха освиркали Оцко, не нея. Аз лично ще се радвам ако пее. Тя е лицето на проекта, и нейното име е по-споменавано в коментарите за скандала. Дори когато Господарите публикуваха видеото във фейсбук, призоваха ако имаме въпроси да ги зададем на нея. Не е виновна тя, но определено ще й стане гадно, ако я освиркат. Писах й, че според мен по-добре да участва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Тя е лицето на проекта, и нейното име е по-споменавано в коментарите за скандала. Дори когато Господарите публикуваха видеото във фейсбук, призоваха ако имаме въпроси да ги зададем на нея. Не е виновна тя, но определено ще й стане гадно, ако я освиркат. Писах й, че според мен по-добре да участва. Искаме я на концерта - нищо не пречи да врътнат една специална версия за наградите - мега тъп ход, ако не се появи... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Тя е лицето на проекта, и нейното име е по-споменавано в коментарите за скандала. Дори когато Господарите публикуваха видеото във фейсбук, призоваха ако имаме въпроси да ги зададем на нея. Не е виновна тя, но определено ще й стане гадно, ако я освиркат. Писах й, че според мен по-добре да участва. Тя сигурно иска, след толкова време има актуална песен, явно от Пайнер са казали не... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Всяко чудо за 3 дни.Вече никой не помни този скандал. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Всяко чудо за 3 дни.Вече никой не помни този скандал. :1000 (29): Че те откраднаха милиарди от държавата пред очите на всички чрез КТБ и хората забравиха за три дни, та ти искаш това да се помни...В България всяко нещо минава и замианва..Ние сме коне с капаци... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Че те откраднаха милиарди от държавата пред очите на всички чрез КТБ и хората забравиха за три дни, та ти искаш това да се помни...В България всяко нещо минава и замианва..Ние сме коне с капаци... +1 А, ей това е коментара за голямо съжаление. Земетресения, наводнения, КТБ, бежанци, избори, убийства, кражби, тероризъм, какви ли не трагедии и абсурди... И всяко чудо за 3 дни и после готови за следващото. Но не е само в България, а в целия свят. Вече всичко е ненормално за 3 дни и после става част от всичко останало. Та една Гергана ли... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Да. Ще излезе на сцената върху танк. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Очаквайте гостуването на Гергана при Жени Койчева. Специално за участието си тя ще бъде облечена с бронежилетка, а предаването ще бъде прекръстено на "Полкмаратон" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Обаче на този Смотцко хич не му пука,Пашев и той го кара на режим копиране Ави Бенеди ще излезе свестен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Обаче на този Смотцко хич не му пука,Пашев и той го кара на режим копиране Ави Бенеди ще излезе свестен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Обаче на този Смотцко хич не му пука,Пашев и той го кара на режим копиране Ави Бенеди ще излезе свестен Еврейското копие на Кости - свестен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Е наистина ли няма да пее на концерта? Като не може да изпее тази песен може да използва случая да припомни старите си хитове + от този момент ще се получи супер Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Е наистина ли няма да пее на концерта? Като не може да изпее тази песен може да използва случая да припомни старите си хитове + от този момент ще се получи супер Вече мина метър веднъж с рок версийки на стари хитове. Стига толкова. Гергана е изпаднала в летаргия вече седма година. Пайнер не са длъжни да губят ефирно време, за да й дадат шанс за пореден път да реанимира кариерата си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Вече мина метър веднъж с рок версийки на стари хитове. Стига толкова. Гергана е изпаднала в летаргия вече седма година. Пайнер не са длъжни да губят ефирно време, за да й дадат шанс за пореден път да реанимира кариерата си. Не знам каква е ситуацията и защо Гергана пуска толкова малко песни и защо така се получи с кариерата й, но 5 минути от концерта не мисля, че са проблем. Ако се погледне под друг ъгъл на нещата сега около нея се шуми много може да я побутнат малко ако не със стара то защо не с нова песен. Скандал така или иначе има, поне да извлекът максимума от него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Не знам каква е ситуацията и защо Гергана пуска толкова малко песни и защо така се получи с кариерата й, но 5 минути от концерта не мисля, че са проблем. Ако се погледне под друг ъгъл на нещата сега около нея се шуми много може да я побутнат малко ако не със стара то защо не с нова песен. Скандал така или иначе има, поне да извлекът максимума от него. Да, може да представи песента с едно интро, в което да се поместят изказвания и заглавия относно скандала с песента. Но това може да се направи само ако Пайнер докажат правотата си и излязат чисти от този скандал. Не виждам това как ще стане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Вече мина метър веднъж с рок версийки на стари хитове. Стига толкова. Гергана е изпаднала в летаргия вече седма година. Пайнер не са длъжни да губят ефирно време, за да й дадат шанс за пореден път да реанимира кариерата си. Глупости. Това, че не е сред топ имената в последните години и изкарва по-рядко продукция, не означава, че не е имала успешни песни след 2007. А при положение, че на концертите се бутат пълнежи като Милко, Юнона, Яница (преди Всичко друго пожелаваш) и т.н. да се каже, че Гергана, която беше няколко години сред топ имената им, не заслужава "да си губят ефирното време заради нея" е абсурдно. Аз не виждам нищо лошо в това имената с по-голям стаж да пеят само стари песни на концертите понякога. Не само Гергана но е правила, но и Тони Дачева, Камелия и т.н. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Много жалко ще бъде,ако Гери не участва,песента й е хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Глупости. Това, че не е сред топ имената в последните години и изкарва по-рядко продукция, не означава, че не е имала успешни песни след 2007. А при положение, че на концертите се бутат пълнежи като Милко, Юнона, Яница (преди Всичко друго пожелаваш) и т.н. да се каже, че Гергана, която беше няколко години сред топ имената им, не заслужава "да си губят ефирното време заради нея" е абсурдно. Аз не виждам нищо лошо в това имената с по-голям стаж да пеят само стари песни на концертите понякога. Не само Гергана но е правила, но и Тони Дачева, Камелия и т.н. "Била", "беше", "ако все още беше" - минало заминало и бъдеще неясно. Юнона и Яница поне са продуктивни, нормално да им се дава време да представят песните си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Чрез Хизбула нощ и ден ти търсиш контакт с мен. На снимката готин си, застанал до танка си. По ивицата нощ и ден ти сваляш звезди за мен. Ще чакам минута-две, после пак в окопите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.