anelia Публикувано на Февруари 12 Report Share Публикувано на Февруари 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Харесва ми, но Андреас трябваше да си пее на гръцки, защото така според мен разваля песента с акцента си! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 Харесва ми, но Андреас трябваше да си пее на гръцки, защото така според мен разваля песента с акцента си! + Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Окей е песента, ама Андреас наистина дразни с тоя акцент. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Много хубава песен. Андреас да беше пял изцяло на гръцки, щеше да е още по-добра. Клипът е изяло заимстван оттук: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Много, много добро парче! Успех и на двамата! Андреас да си пее вече на гръцки! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Харесва ми, но Андреас трябваше да си пее на гръцки, защото така според мен разваля песента с акцента си! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Песента е страхотна, много ми харесва. Андреас пее на български, защото песента е за българския пазар. Люси е поредния крадец, да о сигнализират и него в Господарите!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Песента е страхотна, много ми харесва. Андреас пее на български, защото песента е за българския пазар. Люси е поредния крадец, да о сигнализират и него в Господарите!!!! Йордан Петков е...не по-малък крадец Иначе песента поне е хубава... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Приятна песничка ....! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Много хубава песен. Андреас да беше пял изцяло на гръцки, щеше да е още по-добра. Клипът е изяло заимстван оттук: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Песента става, да продължават. Клипът е потрес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Песента даже е много много хубава, смислена, има гръцко звучене, но липсва гръцки език в някой куплет поне. Люси е жестока, уникален глас има - липсва такъв в попфолка, жалко че няма кой да я бута повече. И пее на гръцки по-добре от онзи крокодил. Кофти за клипа, че е кавър. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Много е хубава песента и клипчето става. Браво, не очаквах! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Ми, все едно слушам дуета му с Джена... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Жестокооо парче!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Ми, все едно слушам дуета му с Джена... Стига хейтва! И при "Кой ще му каже" все едно слушаме "Брой ме", ама я слушаме... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Стига хейтва! И при "Кой ще му каже" все едно слушаме "Брой ме", ама я слушаме... Не хейтвам, просто казвам. А "Кой ще му каже" не я слушам, никога не ме е кефила и не заради приликата с "Брой ме"... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Люската ми прилича на някоя гръцка певица - не знам, Деспина Ванди ли, Анна Виси ли.. Имитира някоя от двете според мен. Но й се получава де. Хубаво има глас, но нещо не и се получават нещата. Не знам как хем снимаш клипове за музикални телевизии, хем пееш по долнопробните кръчми в студентски град. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Люската ми прилича на някоя гръцка певица - не знам, Деспина Ванди ли, Анна Виси ли.. Имитира някоя от двете според мен. Но й се получава де. Хубаво има глас, но нещо не и се получават нещата. Не знам как хем снимаш клипове за музикални телевизии, хем пееш по долнопробните кръчми в студентски град. Е, да не е единствената? Повечето непопулярни си пеят на едно-две места и чат-пат пускат клип. Добре се е получила песента. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Хубава е песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Страхотна песен! Жалко, че клипът е краден. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Люси заслужава да има успех, страхотно звучи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.