Fast Публикувано на Февруари 13 Report Share Публикувано на Февруари 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 <3 <3 <3 <3 <3 <3 3-ти пореден номер 1! Мачкай, кралицо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 <3 <3 <3 <3 <3 <3 3-ти пореден номер 1! Мачкай, кралицо! Queen TS млада, красива и талантлива Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 13 Author Report Share Публикувано Февруари 13 Клипа е качен преди час а вече има 65000+ (1000 на минута ) харесвания и 7000+ коментара. Мачкай Swift. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Момчето е невероятно красиво в клипа, Тейлър също няма равна с визия. <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Следващият световен хит!! Супер красива е в клипа, нямам думииии :Vishenka_05: Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Идейно, нежно и стилно видео! Тейлър не се спира просто! Време й е за третия номер 1 от албума... Наистина, много красив клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Над 100 000 харесвания за 2 часа, а видеото още седи на 301+ показвания. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Би било супер да счупи VEVO рекорда на Анаконда, макар че е малко вероятно трети сингъл да може да направи това. Но Тейлър умее да изненадва, както когато продаде 6 милиона за има-няма 3-4 месеца, а пък междувременно the haters gonna hate, hate, hate... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Ми не.. просто нищо не може да ме грабне на Тейлър от новата ера. Явно не е моята певица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Ми не.. просто нищо не може да ме грабне на Тейлър от новата ера. Явно не е моята певица. И на мен са ми странни тия успехи, никоя от песните не ми е харесвала толкова и не се е слушала толкова покрай мен. Очевидно в Америка е фурор, но в Европа - не. Много повече ми харесваха песните от предишния й албум. Клипът обаче е супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 И на мен са ми странни тия успехи, никоя от песните не ми е харесвала толкова и не се е слушала толкова покрай мен. Очевидно в Америка е фурор, но в Европа - не. Много повече ми харесваха песните от предишния й албум. Клипът обаче е супер. Даа.. ''I knew....'' и ''We are never...'' са много яки. От новите нито една не ме кефи. И аз не съм видял фенове на Тейлър в даскало примерно. Никога нищо нейно не се коментира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Уникална е песента. Грабна ме веднага. Клипа няма нужда от коментар, то е ясно...много добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Графики ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Страхотна е, както винаги Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Пореден добър проект, но най-много си харесвам "Blank Space". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Както винаги превъзнасяте тука- единственото хубаво нещо в клипа е момчето. Песента не е моя стил, нито пък певицата. Че даже и той не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Много добро видео! Ще взема да харесам и песента покрай него, макар да не е от фаворитите ми в албума! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Чакаме VEVO да обявят гледанията за първите 24 часа. Харесванията са 350 000. :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 От коментарите разбирам, че песента била писана за Хари Стайлс... Е, в този ред на мисли, I knew you were trouble, която пак беше уж за него, ми харесва 100 пъти повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Чакаме VEVO да обявят гледанията за първите 24 часа. Харесванията са 350 000. :1000 (6): Приблизително 6 млн. за 24 часа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Приблизително 6 млн. за 24 часа. Нееее, те си седят толкова от 2-3 часа някъде. VEVO трябва да обяви. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Бийтът на куплетите особено е 1:1 с Dо what you want и затова ми харесва песента. Видеото е приятно..но във всички случай няма да си я пусна пак. Просто не е мой стил. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Информацията излезе. 6.1 млн гледания за Style в първите 24 часа. Дано върви с добро темпо в следващите дни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Информацията излезе. 6.1 млн гледания за Style в първите 24 часа. Дано върви с добро темпо в следващите дни. Много малко ми се виждат,дано все пак има успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.