SG Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 6.1 милиона е много добре за трети сингъл, според мен. И Dark Horse започна с горе-долу толкова, а сега е най-гледаното видео на жена и е на път да стане третото най-гледано видео в YouTube (ако вече не е станало). И все пак, из нета чета доста негативни коментари за клипа, включително и от фенове. Явно повечето хора са очаквали друго от видеото... което още повече го доближава до Dark Horse. Според мен пък клипът чудесно се допълва с песента... Тя още повече ми харесва след него, даже ще си я сложа и като ринггон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Графики ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 6.1 милиона е много добре за трети сингъл, според мен. И Dark Horse започна с горе-долу толкова, а сега е най-гледаното видео на жена и е на път да стане третото най-гледано видео в YouTube (ако вече не е станало). И все пак, из нета чета доста негативни коментари за клипа, включително и от фенове. Явно повечето хора са очаквали друго от видеото... което още повече го доближава до Dark Horse. Според мен пък клипът чудесно се допълва с песента... Тя още повече ми харесва след него, даже ще си я сложа и като ринггон. Аз лично очаквах скъпарско видео в стил 50-те с някой готин сюжет, но съм по-доволен от тази версия на видеото, честно казано. Наистина, гледанията ми се виждат малко, но Blank Space стартира с 9, а сега е с над 510 милиона гледания. :1000 (29): Дано продължава с добро темпо, защото Style го заслужава. Айде, чакаме Clean за лятото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.