pechenko Публикувано на Февруари 13 Report Share Публикувано на Февруари 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Оцко пак е крал вокали от някъде. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Оцко пак е крал вокали от някъде. :1000 (29): На мен ми звучи все едно Кали си ги е изпяла и са й ги pitch-нали... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Снимала е на същото място, където "Нашето любов е" - даже стола е същия :1000 (29): Яки вокали, но да не се окаже нещо джихадистко само :1000 (29): Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 ВОКАЛИ НА ИСПАНСКИ ИЗПЯТИ ОТ КАЛИ :о СКАНДАЛИЗИРА. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Едва ли е Кали, испанският си е много точен като изговаряне (точно като испанците изговаря думите) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Едва ли е Кали, испанският си е много точен като изговаряне (точно като испанците изговаря думите) Точен ? Някой неща дори нямат логика. Да не говорим, че Кали май и в друга песен беше пяла на испански. Пашев скандализира! Тази песен заслужава да стане тотален хит! Невероятна е. Кали избухна! Клипа също е на ниво. Много пъти съм го казвал - една от малкото ''ветеранки'' която е конкуренция на младите! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Точен ? Някой неща дори нямат логика. Да не говорим, че Кали май и в друга песен беше пяла на испански. Пашев скандализира! Тази песен заслужава да стане тотален хит! Невероятна е. Кали избухна! Клипа също е на ниво. Много пъти съм го казвал - една от малкото ''ветеранки'' която е конкуренция на младите! Имах предвид като начин на говорене, но е възможно и да тя. Мен точно частите на испански ми харесват най-много, но като цяло е супер песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Кали май си пее вокалите и е мега яко. Пак изкара яка песен.Страхотна е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Мачкай Калииии!! Страхотна песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Жестокааааааааааа еееееееееее! Испанските вокали са един път, нищо че някои неща не си пасват и нямат смисъл. Много са зарибяващи, а българският текст също кефи. Кали изглежда уникално! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Кали май си пее вокалите и е мега яко. Пак изкара яка песен.Страхотна е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Ииииииииииииииии Кали се разписва за 2015 :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Много силна песен! И е много красива Кали в клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kиро Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 ВОКАЛИ НА ИСПАНСКИ ИЗПЯТИ ОТ КАЛИ :о СКАНДАЛИЗИРА. +1 Цитирай Report Кво ми скачаш като Глория на репортер от Сигнално жълто: НАЙ-ДОБРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Бравооо! Жестока песен. Страхотно е всичко.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DJZiki Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Мачкай Калииии!! Страхотна песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Със сигурност вокалите са си нейни, гласът й е достатъчно различим. Свежо парче, припевът ми идва малко по-слабичък, но сигурно ще се наложи песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Страхотна е! Потенциален хит! Кали отново направи много яко парче! Вокалите са си нейни и сигурно е на Пашев, защото много ми приличат на "Искам те, полудявам". Видеото е добро, но песента много ще се слуша! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Знам не пушиш, но днес си запали, не пиеш, но виж помага ли ? Ще чуеш, че аз го казвам – КРАЙ , отдавна това го чакаш .. Днес- забравям за дати и рождени дни, избягвам местата където си От този момент засичай – почвам да не те обичам .. Трябва да обърквам името ти от сега - ще е трудно .. Трябва да изтъркам мястото където спря – да целуваш .. Знаеш ли, търся си някой да е с мен – видиш ли хубави да ги доведеш В какви се влюбвах знаеш – да са копие на теб .. Знам, забравих при теб едно сърця, пусни го навън – голямо е и вече само се справя – да, кажи му къде го пращаш .. Днес- забравям за дати и рождени дни, избягвам местата където си От този момент засичай – почвам да не те обичам .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Митев, преведи вокалите, че след случая Гергана, не рискувам... Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 -А, ще преведеш ли испанската част? Определено Кали си е изпяла сама вокала, то си личи. Клипът е обикновен, ама Кали е брутална, супер е красива. Песента е готов хит, само трябва да й обърнат внимание. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Искам с мен да бъдеш нежен мъж, искам и да го прегръщам ;д (тук е трябвало да кажеш quiero y que me abreces) Аз не търся мъже да бъда само с него без любов. (тук вместо hombres e могла да каже hombre или вместо el/ellos) Гледай ме, говори ми за любов. Обичай ме, обичай ме винаги сърце. (quiere и amame са синоними) Любовта е късмет, не ти търся луната. (ако казва Amar es la fortuna, no te pido yo la luna) Като цяло има малко граматически грешки. В ''Предадох те'' примерно е по-зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Оцко пак е крал вокали от някъде. :1000 (29): Защо споменаваш Оцко, като песента не е негова ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 На кого е песента? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.