deep.zone Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Искам с мен да бъдеш нежен мъж, искам и да го прегръщам ;д (тук е трябвало да кажеш quiero y que me abreces) Аз не търся мъже да бъда само с него без любов. (тук вместо hombres e могла да каже hombre или вместо el/ellos) Гледай ме, говори ми за любов. Обичай ме, обичай ме винаги сърце. (quiere и amame са синоними) Любовта е късмет, не ти търся луната. (ако казва Amar es la fortuna, no te pido yo la luna) Като цяло има малко граматически грешки. В ''Предадох те'' примерно е по-зле. Благодаря ти. А в Предадох те какво е? Извинете за спама, ама ми е интересно :1000 (29): п.п. А в крайна сметка на Пашев ли е? Доста ми прилича на Най-добрата, особено когато казва в края на припева "в какви се влюбвам знаеш, да са копие на теб",с тия набивки ми е 1:1. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 На кого е песента? На Пашев е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Благодаря ти. А в Предадох те какво е? Извинете за спама, ама ми е интересно :1000 (29): п.п. А в крайна сметка на Пашев ли е? Доста ми прилича на Най-добрата, особено когато казва в края на припева "в какви се влюбвам знаеш, да са копие на теб",с тия набивки ми е 1:1. Жената която доминира чувствата ми. Педала с който трябва да споделям сънищата ми. На Пашев е. пс Няма спиране! Смаза Кали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Веднага си личи че е Пашев - все едно слушам Проба грешка и предната на Кали . Иначе като цяло не е лоша песничката - вокалите са зарибяващи , текста е добър ... Клипа - Кали става , има 1 момент дето и излизат зърната ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Много е яка, уникална е Кали! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Обичайно тъпа песен за Кали. Що ли я и пуснах, все едно не й ги знам шитните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Не е зле, но много напомня на всички последни песни на Пашев. Испанските вокали са готини. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Съжалявам, но не ми хареса. Не бих си я пуснал повторно, но зарибяващият момент тук са испанските вокали и толкова. Трябва да уреди отношенията със Слави, песента с Илиян, от нея можеше да стане нещо, но тази, няма как да стане хит, според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Мне. "Аз съм аз" ми беше една от любимите песни за миналата година... тази обаче е доста слабичка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Готина е доста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Мен ме кефи, на рипийт ми е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Много ми хареса песента, браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Първото нещо,което всичко правим- да се поставят под съмнение вокалите :D Добре,че не е Оцко.... Браво на Кали! Харесва ми Много е красива в клипа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Уникална както винаги. Браво на Кали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Много яка! Браво Галино :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Пълна тъпотия. Нищо не запомних, освен че ми е скучна като предната й шитня. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Не е зле, но много напомня на всички последни песни на Пашев. Испанските вокали са готини. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Е това е по-яката песен днес. Страхотен текст, как не се изчерпаха фразите, ами мислят още и още. Имам чувството, че само българските текстове и на Тейлър Суифт са толкова яки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Много силна песен! И е много красива Кали в клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pumpkin Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Жестока песен, всичко е изпипано от първата до последната секунда, текста кърти, Кали е много красива в клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Хубава песен, харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Обичайно тъпа песен за Кали. Що ли я и пуснах, все едно не й ги знам шитните. Пф, кви шитни? Кали откакто е в Пайнер няма слаба песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Кали изпълнява испанските вокали, като нарочно там има повече обработка на гласа, за да се отличават. А испанският текст е дело на Йорданка Христова. А коментирах ли песента по-рано аз? Прекрасна е, браво на Кали и екипа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
sash0 Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Жестока песен, всичко е изпипано от първата до последната секунда, текста кърти, Кали е много красива в клипа. +++ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Впечатление правят и вокалите на песента, които са записани от самата Кали на испански език, а автор на текста е певицата Йорданка Христова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.