Denis Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Между другото на 0:34 където е това отзад на самата музика (не знам как се казва) е същото като в "Най-добрата" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Вярно ли е,че Данчето Христова е писала текста? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Вярно ли е,че Данчето Христова е писала текста? Само испаския, българският е на Росен Димитров. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Само испаския, българският е на Росен Димитров. А ясно...щеше да е ШОК и на българските да е тя.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Има заряд песента, мисля, че ще звучи ударно в дискотека Иначе тя изпява това (което разбира се има няколко неточности, но е разбираемо). И в гугъл да го пуснете трябва да се справи транслейта Quiero aquí conmigo seas al fin un hombe fiel y abrazarnos. Yo no busco hombre solo para estar con él sin cariño. Mírame, llámame, háblame amor. Quiéreme, ámame siempre corazón. El amar es la fortuna, no te pido yo la Luna. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Има заряд песента, мисля, че ще звучи ударно в дискотека Иначе тя изпява това (което разбира се има няколко неточности, но е разбираемо). И в гугъл да го пуснете трябва да се справи транслейта Quiero QUE conmigo seas al fin un hombe fiel y abrazarnos. Yo no busco hombre solo para estar con él sin cariño. Mírame, llámame, háblame amor. Quiéreme, ámame siempre corazón. El amar es la fortuna, no te pido yo la Luna. ...... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 ...... Така е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Неочаквано добро, за мен! Даже страшно много ми харесва! Само не ми харесва как са оработили гласът й във вокалите - неприятно ми е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Поредна силна песен от Кали, браво! Клипът също е добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexa1 Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Не е лоша, зарибява и държи не малко. Но си личи, че е правена и тя по калъп - градацията на припева е позната, има една кулминация, на която стиховете почват да насичат, а за допълнителна ударност отзад ритъмът се синхронизира с текста или по-точно е обратното. До болка втръснало вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.