pacho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 (редактирано) Форума пак е гръмнал обаче Знаете ли какво?! И от 100 кладенеца вода да вадите, мен не ме ебе! Клипа кърти по всички парагради! .. не ме ебе от къде е крала, не ме ебе от къде е взаимствала, не ме ебе от къде е била вдъхновена . Клипа пръска!!! И когато вашите любимки стигнат нейното ниво може да ми се обадите и поздравите! П.С. Дива, дива като пантера, пантерааааа Знаеш ли кога ще те заебе - когато ти измислиш нещо, за което си хвърлил труд, ресурс, пот, време и т.н. и някой ей така реши да го ползва някъде и да печели пари на твой гръб. Излезте малко от тая чалга и почнете да разсъждавате, защото е жалко. За какви нива говорите изобщо? Не казвам, че някой трябва да я хули, но да ги подкрепяте за подобни неща... Редактирано Февруари 13 от pacho Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Галена просто няма кой да я пипне. Страхотен клип, а песента си е готов хит. Обаче вече ми се иска да чуя нещо в стил "Спри ме" от нея, с по-тежък текст, но просто каквото и да направи й се получава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Добър проект. Песента ми хареса сега с клипа. Хит ще е, спор няма, има си го хитовото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Галена просто няма кой да я пипне. Страхотен клип, а песента си е готов хит. Обаче вече ми се иска да чуя нещо в стил "Спри ме" от нея, с по-тежък текст, но просто каквото и да направи й се получава. +1, то е ясно, че вече името работи за нея, ама аман от Хабибита и Пантери. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Кадрите на телевизорите на стената ми напомнят хем на "Пак ли", хем на "Кой", както има и едни близки кадри на устните, които напомнят на "Тихо ми пази", да не би да е нарочно поради това, че този й е 50-ти юбилеен клип? btw "Боже прости" ми е любимият клип на Галена, този е добър, но няма да ми е сред любимите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Кадрите на телевизорите на стената ми напомнят хем на "Пак ли", хем на "Кой", както има и едни близки кадри на устните, които напомнят на "Тихо ми пази", да не би да е нарочно поради това, че този й е 50-ти юбилеен клип? Хаха, това би било яко като идея, но едва ли. От "Можеш ли" какво е взето? Там, като се замисля, имаше едно диванче, на което лежеше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Страхотно безлична песен. Дори не мога да си спомня мелодията, слабо. Клипът не е никак лош. Имало е някакви идеи, но реализацията не ми допада. Има хубави кадри, но Галена и нейната ''секси'' физиономия е винаги една и съща. Липсва ѝ изразителност и артистизъм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
youtobe Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Уби ги ! Клипа е трепач ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Липсва ѝ изразителност и артистизъм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 +1. Ако на Галена й липсва това, не знам за другата част от чалгата какво да кажем. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Много ми е скучна песента, с постен и безсмислен текст, ама нали е Галена - ще се наложи. Ако я беше изпяла Татяна, Магда или някоя по-нехитова певица със същия текст щяхте яко да я плюете. Клипа на места ми харесва, на други малко ми бие на клипа им с Малина... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Този клип ми въздейства повече от "50 нюанса в сиво"!! Изключителна е Галена - вече толкова време не губи и частичка от усърдността, старанието и любовта във всичко, което прави. Благодарение на нейните качествени проекти жанра се развива и оставя дълбоки следи в българския шоубизнес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 13 Author Report Share Публикувано Февруари 13 Графики... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Лелеее .. няма такъв клип !!! Браво на Галена направо ги направи криви преди наградите . Не знам Преслава къде ще се бута с втръсналата балада . И клипа и песента в пъти по-добри от оригинала - добре че е Галена че и албанеца да се вида в клип на световно ниво .Много съм доволен аз ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Achito Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Отдавна го чаках! Доволен съм! Номер 1 тая година! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Achito Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Страхотно безлична песен. Дори не мога да си спомня мелодията, слабо. Ахахах тази мелодия на готов хит от първите 10 секунди, ако не можеш да запомниш... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Много, много добър проект - песен, клип, всичко! Sergio това ли пее: My baby boo, I'm just loving you, My baby boo, I just love you! И някой моля да каже как се произнася името му ;д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Елементарен текст... "ще те изяде".."искаш ме" нз си кво... аранжимента е някакъв скучен, няма динамика, заряд. Поне текста можеше да е по-интересн, с по- НЕбанални 246544 пъти изпяти вече фрази... наистина много ми беше скучно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Песента не мога да я спра Адски много започна ме кефи и то сега заедно с клипа.Доволна съм от цялостният проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Песента не ми харесва по принцип, клипа е слаб като за Галена. И скучен, което е новост при нея. Next! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Галена явно чете тук, че ни е писнало от п*тки и направи клип само със задника си :1000 (29): Отделно е окрала всичкия латекс, та Джена е в шок с какво ще пее на наградите На колелото е много яка иначе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 А да, не че е изкопирано цялото, но червената стена някак си ми се наби веднага.....ама все пак - за протокола - декември 2014: Знаех си снощи, че не трябва да пиша, че ще излезе нещо такова и пак ще махнем с ръка ,като хвърлим нашето в коша. Джиган, можеше да дадеш на децата поне ден да се порадват на клипа. Дори стълбата и чаршафа подчертаващ формите е взет точно от тази Седокова и в това няма и 0,0001% съмнение. Защо мисля така? - защото е Андра бе крала от нея за "Най-добрия", което говори за традиция. Няма и да питам кой е режисьор. Видно е, че си е въобразил като Оцко, че като краде от шоубизнеса извън англоезичният свят, никой няма да разбере. Поне да и свърши някаква работа за наградите, щото не виждам друго за какво я е правила. Без да видя този клип на Седокова мислех снощи да спомена, че Галка е зациклила с идеи, но това не е някаква новина. Тя чалгата преди 2 дни бе брутално разкрита като такава със свършили идеи и олекна като перце, та отделни изпълнители няма да са в такова положение. Имах идея да драсна 5 реда как и се връща към стари свои неща като "Дяволът ме кара", с тези червени и кожени черни нюанси, но няма смисъл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 И някой моля да каже как се произнася името му ;д Май Серджио. И в сайта на Слави са го писали така.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Наистина й правя евала за цялата booty идея и скрити цици. Докато чалгарките като Мара в последните кадри от бъдещия дует с Азо,още вадят цици и деколте, само Галена се усети в коя посока е световната музикална индустрия. А и нейното дупе не е зле. Идеите са взаимствани както стана ясно и от Ана Седокова ("Пираньи") и от Туйн пийкс, но реализацията е на високо ниво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Хитова песен, клип почти без забележка (изкл. премигванията), браво. Дори един чисто имиджов клип на Галена пак е по-качествен от 95% от всички други във фолка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.