FikLena Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 48 h. - 233 846 хил. Истински бум във виртуалното пространство предизвика най-новата песен на Галена "Пантера" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Тази високобюджета продукция защо не е в 4k? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Бульонсе не пуска в 4к, за това сигурно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Защото никой от вас няма хардуер, за да гледа 4K клип, но все пак ако имате, пуснете си "Криле" и "обратно броене", определено си заслужава да се видят в максимално добро качество. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Тази високобюджета продукция защо не е в 4k? Защото от Планета се съмняват в качествата на външните продукции. Нищо, че те обикновено се снимат с мнооого по добри камери и обективи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexa1 Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Харесва ми Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Мен пък много ме зариби тази песничка. Има много яко меланхолично звучене, което ме побърква яко. ДА, няма кулминация и ясно изразен припев, но това хич не ми пречи. Тя и "Моето слабо място" нямаше... :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Видеото е добро,но мислех,че песента ще е супееер яка,но пак става за слушане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Защото никой от вас няма хардуер, за да гледа 4K клип, но все пак ако имате, пуснете си "Криле" и "обратно броене", определено си заслужава да се видят в максимално добро качество. :1000 (29): Аз имам. Песента е хит вече.Браво Серджио. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 И хит да е, си остава страшна боза, по-слаба даже от "Не ставам втора". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 19 Author Report Share Публикувано Февруари 19 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Май само в Sergio е разликата? Официалната версия ми харесва повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Сега разбирам защо песента се забави толкова много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 вие се молете Серджио да не е пее на живо на наградите :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 вие се молете Серджио да не е пее на живо на наградите :1000 (29): Що? Тъкмо Галена ще поизпъкне малко в това отношение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Що? Тъкмо Галена ще поизпъкне малко в това отношение. И аз това щях да кажа. Галена ако пак пусне плейбека на наградите, лично ще пусна пантера от Софийския зоопарк да я направи на смядовска луканка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 И аз това щях да кажа. Галена ако пак пусне плейбека на наградите, лично ще пусна пантера от Софийския зоопарк да я направи на смядовска луканка. :1000 (29): :1000 (29): Смятам, че песента е много лесна за изпяване, Вана напикана няма извинение да не я изпее УАЙФ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Зариби ме. В момента мога да кажа, че е много яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Егати простотията. :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.