Stela Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Джуджи беше ужасна... едвам я изтърпях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Джуджи поражда смесени чувства в мен - нелепо смешна и яко изнервяща е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Джако ли гледаме или Джаго... не знам. Пеенето добре, ама Азис не може да се отърве от чалга маниерите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Як беше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Джуджи по принцип ми е много симпатична, ама днес нещо не ми допадна.Ненчо, Маца и Василка са ми фаворити. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Албена и Фънки са яко комплексирани. Съжалявам, но Азис не беше за 4 или 5 точки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Фънки дразни на макс. Няма как да искаш да е перфектно и да се получи 1 към 1... Все пак това е шоу да се забавляваме. Важно да има прилика, но същите няма как да станат. Азис ми хареса. Няма кой да имитира Майкъл успешно, той е единствен завинаги! И все пак се справи прилично, заслужаваше повече точки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Айде някой да изтегли Глория де. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Коя е песента на Бионсе ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Има ли чалга изпълнители, като вариант? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Има ли чалга изпълнители, като вариант? Цеца ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Има ли чалга изпълнители, като вариант? Глория ми се мерна на мен.Бяха казали, че и Ивана я имало ама не я засякох. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Глория ми се мерна на мен.Бяха казали, че и Ивана я имало ама не я засякох. На мен ми се мерна Анелия, но май се заблудих. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Глория я имаше преди 2-3 предавания. Даже беше с тая снимка https://www.facebook.com/177406267950/photo...e=3&theater Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Остава да изберат и фолк изпълнител и на Фънки съвсем зле ще му стане, той си ги обича много. :1000 (29): Азис ще ми е много интересен другата седмица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Криско ще се осере като Адел. Не ми се мисли какво мъчение ще е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Остава да изберат и фолк изпълнител и на Фънки съвсем зле ще му стане, той си ги обича много. :1000 (29): Азис ще ми е много интересен другата седмица. Няма да изберат. Според мен всичко е предварително нагласено. След като натиснат бутона, снимките спират да се въртят 1-2 секунди по късно. . . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Азис като Michael Jackson - "Като две капки вода"@06.04.2015 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 само Цеца забелязах аз... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Дано се падне Цеца на някой, ще е хубаво. Но и на мен ми се вижда нагласено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Тая Джуджа наистина е нелепа.. Какво търси там, грам талант в нищо няма...Хората от съжаление се смеят... Азис се справя много добре, както и тоя Ненчо..НО да бяха имитирали и някой фолк-певци, със сигурност щяха да са по-успешни, те ми имитират някакви уж световно известни, които повечето българи са забравили... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Ненчо не се справи добре днес.. Азис пак уникален бе, журито му завижда за перфектния задник! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Ненчо не се справи добре днес.. Азис пак уникален бе, журито му завижда за перфектния задник! Азис беше супер скован, измисляше си текст - изобщо, с право си каза, че не се е справил... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Мисля, че няма как да им се падне поп-фолк изпълнител от бутона - в първия епизод на сезона, когато обявяваха участниците, Азис се пошегува, че иска да му се падне Тони Стораро, а Рачков му отговори, че няма как да имитира някого от този стил. Иначе и според мен тегленето е нагласено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Фицата голям танц избара днес. Джуджи за първи път май не е толкова дразнеща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари