Ivanhoe Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Азис омаза цялото изпълнение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Азис започна добре, но в един момент аз си мислех, че ще падне заради токчетата и всичко отиде подяволите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Азис омаза цялото изпълнение. ахах, Иваааан, Азис беше като Сали Спектра... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Хаха да. Нона за първа вечер не трябваше да е последна, а те я набутаха. Доста точка от зрителите за Азис напълно незаслужено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Маца беше най-добра тази вечер.Заслужаваше победата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Евала на Жана, страхотна е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Васко ги смаза, евала! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Азис започна да ме разочарова с пеенето. Не казвам, че не може, но и веднъж не го чух да избяга от своето.... А това с песните на Янка Рупкина и Жана ме срина... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Азис ги уби, поклон! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Джуджи като Славка Калчева Жана като Jessie J Маца като Louis Armstrong Нона като Demis Roussos Ненчо като Tarkan Криско като Eminem Фицата като Васил Найденов Азис като Георги Станчев И това ако не е нагласено .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Джуджи като Славка Калчева Жана като Jessie J Маца като Louis Armstrong Нона като Demis Roussos Ненчо като Tarkan Криско като Eminem Фицата като Васил Найденов Азис като Георги Станчев И това ако не е нагласено .. Разбира се, че е нагласено. Азис наистина беше уникален снощи - действително нито една поп-фолк извивка нямаше в изпълнението. Браво, напълно заслужена победа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Това се получи много тъпо. Жана заслужаваше да е на финал. :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 Това се получи много тъпо. Жана заслужаваше да е на финал. Тъкмо викам, сега ще нагласят за да има поне една жена на финал, ама то пък публиката ги прецака... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 то понеже на Азис не е нагласено....... 2 пъти му се наложи да пее чуждоезични песни, и всичко останало Българско...... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Е, ако някой е вярвал, че с бутона се решава кой какво ще пее, значи е пълен глупак. Предаването си е нагласено, голямо чудо. На мен ми е забавно и така. Просто наистина Жана заслужаваше да е на финал и ме е яд малко, но пък ми е много интересно какви дуети ще пеят жените. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Разбира се, че е нагласено. Сигурна съм, че е имало уговорки предварително Азис какво ще пее. Магърдич и компания колкото и да иронизират, че е нагласено - едва ли има човек, който вярва, че това не е така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Азис взе някаква лентичка - за Мис Секси... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Нагласено е, даже Къци издаде веднъж, че трябва да представят 4 мъже и 4 жени, като един път трябва да са чернокожи .. още от първия сезон ми беше ясна работата, защото там сред снимките примерно Етиен Леви в началото го нямаше, после в едно предаване се появи и МНОГО СЛУЧАЙНО! се падна на някой да го имитира .. а и то се вижда, че като натиснат бутона да спре не спира веднага, а показва снимка, която е предварително зададена. Даже и да не знаят в какъв ред ще са имитациите, за да има някаква изненада все пак за пред камерата, то знаят кого ще имитират, а и гледат чат пат да има някаква прилика, защото някои имитации посмъртно няма да се получат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Азис взе лентичка за изпълнението си на "Клех те, ветре" - Лили Иванова.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Криско 4-ти, Фицата преди него ужс... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Между Азис и Ненчо ще е борбата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 E Фицата беше най-добрият тази вечер. Като цялостно представяне пък е веднага след Ненчо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Между Азис и Ненчо ще е борбата. Да се надяваме, но имам чувството, че Азо ще е 3-ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Азис на 3 място ? Нереално ми идва. Мислех, че ще е на второ и пръв по смс-си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари