-A. Публикувано на Февруари 14 Report Share Публикувано на Февруари 14 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Много е яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Не е ли в Пайнер вече ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Не е ли в Пайнер вече ? Не и давали разрешение да направи клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 Траяна най-накрая с яка песен. Жалко, че няма да се забележи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Супер е, макар че и по-добри е имала. Обичам такива парчета. Хубава мелодия и готин аранжимент, банален текст. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Харесвам много Траяна и имам доста нейни песни, които обожавам като "Още малко", "Става горещо", "Частен случай", "Един на сто", "Вземи ме", "Вип", "Ще ти мине", "Късата клечка" и "Тази ли е другата" - определено мога да нарека любими. Жалко, но това парче определено няма да е от нейните ми фаворити. Да, песента е интересна, струва ми се доста нетипична от всичко в последната половин година, не е като да кажеш "прилича ми на това", даже идея нямам на кой е музиката и аранжимента. Знам, че работи с Мартин Биолчев или Калин Димитров, може би е някой от тях или пък Ганев? Идея нямам, изненадващо и интересно парче, но просто нито нещо в текста ме грабва, нито припевът е някакъв готин, ударен и да ти иде да станеш и да танцуваш като на "Става горещо", "Частен случай" и "Един на сто" например. Не вярвам да стане хит или да има някакъв успех. Аз също не мисля, че заслужава видео или поне не кой знае какво. Очаквам и се надявам да изненада с ново парче до лятото, това не е нейната песен и "Пайнер" да й обръщат повече внимание. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Ами с право не са й дали разрешение да снима. Да й бяха казали директно, че песента не струва. Траяна пее едни и същи глупости, едно и също звучене, едно и също пъшкане - няма какво различно да предложи вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Ужасна е! Много са малко песните й, които ми допадат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Ужасна е! Много са малко песните й, които ми допадат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Боза Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Музика и аранжимент - Борислав Павлов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Отдавна трябваше да й забранят да се появява където и да било... ако може да си пее само по кръчмите, най-добре Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Добре,че са й забранили да го издава това "нещо"...банална е вече.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Не ми харесва. Мелодията и текста са банални. А нея никога не съм я харесвал като изпълнител. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.