DarkChild Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Не може да се отрече обаче, че никога не е била по-хубава. Това поне радва. МолА?? Кое ѝ е красивото? Ъгловатата кратуна или сивия грим? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Е, иде ми да крещя! АМА С ВСЕ СИЛА! Как може бе?!? Как може да осере тази песен с това подобие на видео.. Ми да си беше останала с изпълнението от концерта на Планета, там поне изглеждаше по-готино с мимиките и жестовете, които правеше... Това ми изглежда като уникална пародия. РЕВЕ МИ СЕЕ!!!! Не съм фен на Преслава и никога не съм го крил, но някак си тази песен ми влезе много надълбоко след като я чух и сега ми се струва, че се подиграва с всички ни... дори и с феновете си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Преслава е много хубава и винаги ми е кеф да ѝ гледам клиповете. Но тази песен заслужаваше повече. Тя добре че излезе самостоятелно, защото ако беше направо с клипа, малко се съмнявам дали щеше да постигне същия успех. Танците с роклята с цепката са неподходящи. Трябваше да заложат на повече кадри като този с чашата до прозореца, трябваше.. много неща трябваше, имаше шанса да има един проект, който целият да е супер добър, но.. виждате. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FAUST Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Казах ви, че така ще стане. Не го гледайте по-добре. По-добре всеки да си представя песента по свой начин. Аз се радвам, че Преслава пуска слайдшоута. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Както каза някой пресъздали са текста и реална случка от живота. На мен ми хареса, актьорската игра е много добра, случката е съвсем реална, а не като в някой турски филм! В никакъв случай не са прекалявали, така се прави, ако ще има малък сюжет в клип - а не изневери, отмъщение, замервания, непрекъснати бутания или биене. Съвсем нормално. Не съм очаквал нещо невиждано и уникално. Песента е много, даже прекалено добра! Най-любимата ми балада в последните години. Поздравления! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Преслава е прекарсна, а песента е най-хубавата балада, излизала от "Пясъчни кули" насам. Но видеото е банално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Сюжетът има връзка с текста, но все пак е банален, за тази песен трябваше нещо по-дарк, а не такъв типичен поп-фолк клип. Нещо като клиповете на "Лъжа е", "Феномен", "Заклевам те" щеше да е много по-подходящо. Слабо видео, но поне така песента ще се популяризира още повече. Иначе Преслава е много красива, и актьорската й игра е добра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Дори ''изпълнението'' от концерта е по-въздействащо от това видео.Страшно слабо! Въобще защо се нае да прави клип като знае какви са й възможностите.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 По коментарите ви съдя, че сте очаквали нещо голямо, но не разбирам на кое отгоре... Версията от концерта си беше ок и въздейства милион пъти повече от това клипченце. Не, че се е изръсила много, но с тези пари можеше да си купи нещо, да отиде на кино, фризьор или нещо такова полезно. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 И визия и глас - за мен това отдавна не е Преслава... само откъм клипове си е тя :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Като гледам тази ТВ версия на ниво 2006... добре че уникална песен като "Моето слабо място" си остана без клип. Никой не е казал, че трябва да се правят MTV неща, но дори Яница или Юнона правят много по-добри клипове с предполагам подобен бюджет. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pumpkin Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Никога няма да й простя това нещо наречено "официален видеоклип" на тази брутална песен. Радвам се, че "Моето слабо място" остана без клип. Не съм очаквал нищо от нея, но под дъжда с една китара в нощта щеше да е много по ефектен, ама от де толкова акъл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Винаги ми е било чудно, когато някой фен на Преслава каже... " ееее защо не клипира тая песен". В крайна сметка, когато направи клип на някоя наистина хубава песен се получава това. Някой по-рано в темата написа, че песента го дрази сега заради тоя клип. И при мен е така. Чак ми е тъпо да я слушам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Наистина една ЮНОНА мачка с клипове Преса. СРАМ, СРАМ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 За мен беше излишно снимането на този клип, все пак песента се наложи и без него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Оф, изтрили са клипа, сигурно поправят онзи кадър..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Хайде да видим, ПРОМЯНАТА Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Смятайте за какви некадърници става въпрос.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Оф, изтрили са клипа, сигурно поправят онзи кадър..... Кой кадър ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Кой кадър ? Видях го с 300 зора :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 3:31 Какво има на роклята отзад? Щипка за документи? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 3:31 Какво има на роклята отзад? Щипка за документи? :1000 (29): Да, по принцип така се преправят широките дрехи без да се уврежда материята, като при безопасните игли и карфиците Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Кой е режисьор на клипа? Излишни кадри...щипки за пари ?!?!? WTF!?!?!?!?!? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Кой е режисьор на клипа? Излишни кадри...щипки за пари ?!?!? WTF!?!?!?!?!? От далече му личи на Люси работата , такъв некадърен реж. е рядко срещано явление .. особено за Преслава винаги най-ебаните клипове пробутва , явно при нея минава номера , нормално ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.