Fast Публикувано на Февруари 16 Report Share Публикувано на Февруари 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Хубав клип и най-накрая малко по-различна визия от Ариана. Песента не ми е харесвала никога, но може и да ме зариби с клипа. Искам клип на Best Mistake. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Дали косата й вече дори без ластик стои на опашка.. Слаба песен, читаво видео. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Песента ме кефи, видеото малко трудно го възприемам, не си го представях така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Прекрасна песен с внушителен клип, дано стане хит поне колкото "Love Me Harder", има потенциал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 dj rocky Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Каквото и да направи, все си остава безлична- слаба работа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.