DenFevgo Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 От "Като буря" не очаквайте много, песента леко напомня на "Убиваш ме на място". "Изсвирете нещо ударно" е яко парче, все едно слушам песен от "Илюзия" - балканско, готино, свива ти се стомаха като го слушаш. Малко напомня и на "Влюбена в живота". "Прегърни ме" е страхотна песен, баладична. Трябваше да направи клипове на "Изсвирете" и "Прегърни ме", щяха да се харесат много. Сега не знам доколко ще се забележат с този филм. Общо взето хит не очаквайте, поне не в този смисъл, който вие тук разбирате - милиони гледания, разбиване по дискотеките и т.н. Просто песните не са в модерния бийт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Искам новите песнииииии Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Айде Жорката и от подредба на песни в албум разбира... Абе, Жоре, взЕми се зАпри малко! Подредбата е перфектна - предстоящите сингли на първите 3 места, "Утре ще е по-добре" - на последно. Книжката е страхотна - с текстове на всички песни и кадри от музикалния филм. "Свирят" Дани Милев Бенд. Като буря текст Глория и Мариета Ангелова аранжимент Калин Димитров със специалното участие на Спас Лазаров Изсвирете нещо ударно текст Глория и Мариета Ангелова музика Глория аранжимент Димитър Петров със специалното участие на Гъмзата Прегърни ме текст Глория и Мариета Ангелова музика и аранжимент Калин Димитров със специалното участие на Спас Лазаров Музиката на Като буря е на...? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Музиката на Като буря е на...? Глория и Симона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Gloria (official) Албумът " Пясъчни кули"вече в София в магазина на ПАЙНЕР. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Не можеше ли заглавието на тая песен да е "Нещо ударно". :1000 (29): Иначе си има верни фенове, ще направи добри за днешния музикален пазар продажби, билетите за концерта също се продават прилично. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
glo Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 И трите песни са хубави. "Като буря" най-много ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Пратих един приятел да го вземе, ако довечера го получа яе кача песните да ги видим Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Пратих един приятел да го вземе, ако довечера го получа яе кача песните да ги видим Супер, мерси предварително. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Знаех си, че в "Изсвирете нещо ударно" ще има участие и Гъмзата, песента си звучи точно в този стил. Нямам търпение да чуя "Като буря". Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 И трите песни ми звучат интересно по заглавия, обаче това на "Изсвирете ми..." е толкова яко, веднага ми навя някаква носталгия и се оказа, че песента е точно такава. "Прегърни ме" си знаех, че е балада. Сега да ги чуя само, но така или иначе ще си го взема утре албума и ще изтърпя. За албуми пари давам за нея, Емилия и Деси Слава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Песните почват да изтичат.. "Прегърни ме" е страхотна! http://vbox7.com/play:cde54caa55 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Можеха да изчакат ПОНЕ до официалното пускане на албума утре Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Оф, официално било, щом вече албумът е по магазините, не виждам къв е проблемът .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Значи този концерт на Глория се оказва, че ще е 5 дни, след този на Слави на ст. "Васил Левски"? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Обичам миризмата на нов албум! При по-добри финансови обстоятелства бих си купувал cd-та постоянно. Айде поздрав... По-добре замълчи! Аз не съм от вчера, както знаеш! Не замазвай с лъжи моите очи! Да съм вярна докрай и да спиш, с която пожелаеш - уморих се, знай! Слагам точка... и край! Цигани, за мене изсвирете нещо ударно! Кой е той, коя му спи в ръцете - все ми е едно! Цигани, свирете ми, свирете чак до сутринта! Тая нощ кръвта ми запалете! Искам да горя! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Обичам миризмата на нов албум! При по-добри финансови обстоятелства бих си купувал cd-та постоянно. Айде поздрав... По-добре замълчи! Аз не съм от вчера, както знаеш! Не замазвай с лъжи моите очи! Да съм вярна докрай и да спиш, с която пожелаеш - уморих се, знай! Слагам точка... и край! Цигани, за мене изсвирете нещо ударно! Кой е той, коя му спи в ръцете - все ми е едно! Цигани, свирете ми, свирете чак до сутринта! Тая нощ кръвта ми запалете! Искам да горя! Цигани ...... ;д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Обичам миризмата на нов албум! При по-добри финансови обстоятелства бих си купувал cd-та постоянно. Айде поздрав... По-добре замълчи! Аз не съм от вчера, както знаеш! Не замазвай с лъжи моите очи! Да съм вярна докрай и да спиш, с която пожелаеш - уморих се, знай! Слагам точка... и край! Цигани, за мене изсвирете нещо ударно! Кой е той, коя му спи в ръцете - все ми е едно! Цигани, свирете ми, свирете чак до сутринта! Тая нощ кръвта ми запалете! Искам да горя! Егати, дано стане хит. :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Обичам миризмата на нов албум! При по-добри финансови обстоятелства бих си купувал cd-та постоянно. Айде поздрав... По-добре замълчи! Аз не съм от вчера, както знаеш! Не замазвай с лъжи моите очи! Да съм вярна докрай и да спиш, с която пожелаеш - уморих се, знай! Слагам точка... и край! Цигани, за мене изсвирете нещо ударно! Кой е той, коя му спи в ръцете - все ми е едно! Цигани, свирете ми, свирете чак до сутринта! Тая нощ кръвта ми запалете! Искам да горя! Много як текст! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Обичам миризмата на нов албум! При по-добри финансови обстоятелства бих си купувал cd-та постоянно. Айде поздрав... По-добре замълчи! Аз не съм от вчера, както знаеш! Не замазвай с лъжи моите очи! Да съм вярна докрай и да спиш, с която пожелаеш - уморих се, знай! Слагам точка... и край! Цигани, за мене изсвирете нещо ударно! Кой е той, коя му спи в ръцете - все ми е едно! Цигани, свирете ми, свирете чак до сутринта! Тая нощ кръвта ми запалете! Искам да горя! Веднага се сещам за "Циганско сърце" с този текст. Дано и песента е толкова яка. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
boy_07 Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Потвърждавам. Три красиви песни! Благодар яна Пламен - Enjoj i Stefi (Fashion). Най-яките куриери! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Песните почват да изтичат.. "Прегърни ме" е страхотна! http://vbox7.com/play:cde54caa55 Не ме кефи. Текста куца на места, но това е нормално за Глория. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Юни 25 Author Report Share Публикувано Юни 25 Потвърждавам. Три красиви песни! Благодар яна Пламен - Enjoj i Stefi (Fashion). Най-яките куриери! Моляяяяя :3fdb8960598fa63e: За съжаление най-слабият албум, дори Очукана от живота е по-силен. Добре, че са Кулите и Нотата та спасяват положението. От новите Прегърни ме е ок, но не достатъчно силна и Циганите....Като в стихия 2 е потрес. И все пак дано напълни залата и се получи хубав концерт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Рекламата на албума е тук http://www.payner.bg/news.php?video-advertising Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Рекламата на албума е тук http://www.payner.bg/news.php?video-advertising Брутално добра реклама - отлична е направо, за разлика от обложката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.