newyearsday Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 И аз май ще ходя. Ще избухвам на "Не сме безгрешни" и "Изсвирете нещо ударно", явно. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 На записа от предния концерт толкова бяха заглушени аплодисментите, а толкова много крещяхме и аплодирахме. Дано записа за ДВДто този път е по-добър, за да може да се усети емоцията повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 инталирайте Перископ и излъчвайте концерта ? https://itunes.apple.com/us/app/periscope/id972909677?mt=8 Super idea Моля наистина някой да го направи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Досега не съм ходил в НДК. Как стои въпросът с часа? Ще има ли мега опашки, понеже аз преди 6 надали ще мога да изляза от работа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Досега не съм ходил в НДК. Как стои въпросът с часа? Ще има ли мега опашки, понеже аз преди 6 надали ще мога да изляза от работа. Аз поне когато и да съм ходил на концерт там не е имало няква бутаница, спокойно е влизането.Концерта е от 19:00 ч. но съм сигурен, че ще има закъснение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Досега не съм ходил в НДК. Как стои въпросът с часа? Ще има ли мега опашки, понеже аз преди 6 надали ще мога да изляза от работа. Евентуално може да има малко забавяне след 19:00, но относно опашки и тъпканица - не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Къде е звездно с Глория? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Къде е звездно с Глория? Следващия брой е продължение и ще бъде с Глория. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Дано концерта се получи и изпее песните, за които отивам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
advanced Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Желязна, ей такава я искам на концерта! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 От "Звездно" останах с впечатлението, че ще има гост-изпълнители, които ще пеят на концерта и една от тях е Емилия? Ако е така, би било уникално! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 От "Звездно" останах с впечатлението, че ще има гост-изпълнители, които ще пеят на концерта и една от тях е Емилия? Да, Нелина и тя ще е там значи и тя ще пее + Азис, Емилия, Ники Славеев, Тони Дачева... Тва, че е казала няколко думи за Глория не значи, че ще пее на концерта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Ее, стига де, Тони Дачева трябва да пее с нея. Не може да се изпусне "Жените са цветя". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Ее, стига де, Тони Дачева трябва да пее с нея. Не може да се изпусне "Жените са цветя". Ще пее, тя Глория си го каза, всичките й дуетни партньори - Тони Дачева, Азис и Николай Славеев ще пеят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Ще пее, тя Глория си го каза, всичките й дуетни партньори - Тони Дачева, Азис и Николай Славеев ще пеят. Току що чета новина от сигнал.бг относно изказването на Емилия за Глория от "Звездно" и също така писали, че Емилия е сред поканените да вземе участие на сцената, а такова нещо никъде не е споменавано, дори Емилия не го е казвала, а че просто ще присъства в залата, за да гледа. Не разбирам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Емилия засвидетелства своите искрени чувства и симпатии към Глория. Тя разказа за първата си среща с примата на попфолка преди години и за респекта, който е изпитвала. "Нещата тогава тепърва започваха за мен, а за нея бяха в една златна хубава среда. Певица с опит, държание на сцената и изобщо голям професионалист и до днес. Първата ми среща и контакт с нея са били преди 13-14 години. Винаги съм симпатизирала на името Глория и на човека Глория. Каквото и да направи тя, никой не би могъл да я упрекне, защото се е задържала толкова години, проправила е път към попфолка. Тя е Лили Иванова в попфолка и така ще бъде, докато той съществува" - сподели изпълнителката на "Ето ме" пред "Звездно". Седмица преди юбилейния концерт на Глория, който е на 30 септември в зала 1 на НДК, Емилия разкри, че е сред поканените да се изяви на сцената по време на шоуто. "Въпреки че не сме толкова близки, винаги съм усещала симпатии от нейна страна към мен, за което мога да бъда поласкана, защото уважавам тази жена като изпълнител и като човек също. Щом един човек е успял да се задържи на сцената толкова много, да задържи вниманието на публиката, значи има харизмата, има таланта, има характера да го направи и да бъде толкова време на върха" - подчерта тя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Току що чета новина от сигнал.бг относно изказването на Емилия за Глория от "Звездно" и също така писали, че Емилия е сред поканените да вземе участие на сцената, а такова нещо никъде не е споменавано, дори Емилия не го е казвала, а че просто ще присъства в залата, за да гледа. Не разбирам. Емилия ще е нещо като изненада на този концерт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Емилия ще е нещо като изненада на този концерт. Дано, ще вкара разнообразие и тя и Нелина. Дано се получи яко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Емилия ще е нещо като изненада на този концерт. :roll1: :roll1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Емилия ще е нещо като изненада на този концерт. Коя Емилия счетоводителката ли??? :roll1: Глория сигурно вече е стегнала балните рокли, а Симона опитва да свие гъз и шкембе в някоя рокля, купена от майка й за концерта и всичко е на 6!! :1000 (29): Само да не беше Дани бенд.. :1000 (27): Много са трагични.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Ами вземи чуй интервюто пак тогава. Или водещата не зададе въпроса както трябва или Емилия наистина ще вземе участие. Гласът на водещата е записван допълнително при монтажа. Не е зададен коректно. Ще има много колеги нейни в публиката, които няма да пеят Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Много ми е странно с тея онлайн билети. Вчера бяха останали 211, днес са 230. А най-интересното е, че се е освободил цял ред, който беше зает от седмици. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Много ми е странно с тея онлайн билети. Вчера бяха останали 211, днес са 230. А най-интересното е, че се е освободил цял ред, който беше зает от седмици. Аз забелязвам това отдавна.Щом 3 дни трае резервацията на билети и ако до 3 дни не бъдат закупени. остават пак свободни, но минават повече от 3.. даже седмица, и изведнъж се освобождават 10тина места след толкова време.. не разбирам защо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Предното ти беше по-хубаво. Трябва да има яко стари кадри, или не вАжи за моя вкус. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.