pacho Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 И аз това се зачудих... Това няма как да е официален, защото по София-та не ги лепят с такъв размер. To си пише, бе Жорка - билборд дизайн. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Това няма как да е официален, защото по София-та не ги лепят с такъв размер. To си пише, бе Жорка - билборд дизайн. :1000 (29): Е билборд, де... Официален. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Е билборд, де... Официален. Постер беше написал ти. И никъде не пише официален, то остава и такъв да е, с тази трита снимка - за билборд си трябва резолюция. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Постер беше написал ти. И никъде не пише официален, то остава и такъв да е, с тази трита снимка - за билборд си трябва резолюция. Не можех да редактирам вече. В неговата страница пише официален. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Официален постер Браво на Пешо! Без да се обиждат другите (най-вече фотошоп гуруто на Глория) това е първият постер, който ми харесва. Семпъл, изчистен и в същото време изглежда професионално. Еваларката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Без да се обиждат другите (най-вече фотошоп гуруто на Глория) това е първият постер, който ми харесва. Семпъл, изчистен и в същото време изглежда професионално. Еваларката. Така е. Само не знам, защо Глория не му е дала снимката... :/ Иначе се е погрижил и за Facebook страницата й. Най-после изглежда адекватно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Официален и се е налагало да взима снимката с надписите и да трие от нея? Глория не му е дала даже една снимка? Така ли да разбираме? Иначе е къде къде по-сносен, освен сянката на микрофона, не го критикувам, това да триеш надписи от човек си е еб*ло майката. Пачо, пишете пълни глупости! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 Хубав е този вариант. След часа обаче h не е необходим, особено пък с главна буква. И предната снимка с позата на Марая май беше по-яка...на тази е малко като физкултурничка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Хубав е този вариант. След часа обаче h не е необходим, особено пък с главна буква. И предната снимка с позата на Марая май беше по-яка...на тази е малко като физкултурничка Перверзна е оная снимка... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Много е добро, признавам. Един няколкосекунден силен лайф може да се вмъкне малко преди края, за да даде драматизъм :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Много е добро, признавам. Един няколкосекунден силен лайф може да се вмъкне малко преди края, за да даде драматизъм :1000 (29): Имаше такава идея, но аудиото не беше качествено на всички и не се получи както трябва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Сети се! https://www.facebook.com/events/385324608334107/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Пачо, пишете пълни глупости! Така ми изглежда, че е трито. Защо на сянката си микрофонът е крив? Може фотографът като е обработвал да е пипал и мазал, но така изглежда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Много ми е смотан тоя клип. Но като ми откраднаха идеята се направиха по-добри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 Много ми е смотан тоя клип. Но като ми откраднаха идеята се направиха по-добри. Песента е мн хубава, вокалите на Магапаса са малко тип Джена ама стават "В нова дреха" също е страхотна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Охоо има спонсори, браво. Значи не е сама! :) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Временен Топ 20 от анкетата : Песен -> Брой гласове -> Проценти Сбогом, адиос 63 37.1% Откраднат миг 61 35.9% Феникс 61 35.9% Пясъчни кули 61 35.9% Присъда 59 34.7% Златна клетка 55 32.4% Очакване 54 31.8% Илюзия 53 31.2% Приятелко, ти моя, най-добра 52 30.6% Ангел с дяволска душа 51 30% Крепост 50 29.4% Ако бях се родила река 48 28.2% Любовен дъжд 48 28.2% Не заслужаваш 48 28.2% Кръговрат / Ne ostavljaj me 47 27.6% Не сме безгрешни 46 27.1% Стопроцентова жена 45 26.5% За добро или зло 44 25.9% Уморих се от теб 43 25.3% Ледена кралица 43 25.3% Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Уоу, ако изпее тези песни грешка няма да има. Въпреки че искам да чуя поне още 20. btw днес в главата ми се е настанила без никаква причина "Досаден ден", а изобщо не съм я слушал скоро. Някакъв гласец с "черна котка не е на добро, строши сееее на парченца огледалото". Прииска ми се и нея да изпее! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Много песни липсват или има по-важни, но това пак си е субективно, де. Хората като цяло гласуват за песни, повечето от които така или иначе ще бъдат изпълнени. Но пък не можеш да гласуваш за песни, които хептен няма вариант да ги изпълни, като "Праволинеен мъж". Много е трудно това с репортоара, особено в нейния случай с тия 200 песни и толкова хитове. Накрая май ще пее каквото си е решила. Трябва да има някаква концепция като ритъм и градация, а не хаос като миналия път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 И графика На опцията ДРУГО има 7 гласа за "Усещане за мъж" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Аз може би бих сменил "Кръговрат" с нещо друго, "За добро или зло" или "Бодигард" примерно, ама знам, че няма шанс за тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Аз може би бих сменил "Кръговрат" с нещо друго, "За добро или зло" или "Бодигард" примерно, ама знам, че няма шанс за тях. "За добро или зло" я пя през 2009. Не мисля, че ще й е проблем да я изпее и сега. Иначе аз се надявам да чуем и трите, хаха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.