ENJOY Публикувано Май 30 Author Report Share Публикувано Май 30 Разбрахме, че знаеш. И то без да клеча на никой...за разлика от други Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Seihi Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Ей така за един лек refresh поздравче с тази песен. Как стъпва и как изглежда лелейййй Искам Глория с такъв outfit, микрофон, следач и бенд. Нищо друго !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 И то без да клеча на никой...за разлика от други Не знам за какво говориш, не знам кой клечи, а и не знам кой ти снася, но няма никакво значение това тук в тая тема, в смисъл така или иначе ще разберем всички рано или късно. Не си мисли, че някой не спи сън или го е яд, че знаеш нещо си. Така че това загатване, т.е. намекване тип "вижте ме, знам, но няма да ви кажа", е безпредметно. Плюс това не готви някакви бомбастични проекти чак. Това като тия, дето още крият разни стари дема, неизлезли песни и прочее... Къде ще си ги носите, не знам... Голямо криене, все едно Панагюрското съкровище. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Офф, иска ми се да чуя "Обич моя", изпълнена от бенд, но пък тя не е била хит..Глория изпълнявала ли е песни от албумът "Влюбена в живота" на предния концерт през 2009-та? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Офф, иска ми се да чуя "Обич моя", изпълнена от бенд, но пък тя не е била хит..Глория изпълнявала ли е песни от албумът "Влюбена в живота" на предния концерт през 2009-та? Не. Нито една. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Май 30 Author Report Share Публикувано Май 30 Не знам за какво говориш, не знам кой клечи, а и не знам кой ти снася, но няма никакво значение това тук в тая тема, в смисъл така или иначе ще разберем всички рано или късно. Не си мисли, че някой не спи сън или го е яд, че знаеш нещо си. Така че това загатване, т.е. намекване тип "вижте ме, знам, но няма да ви кажа", е безпредметно. Плюс това не готви някакви бомбастични проекти чак. Това като тия, дето още крият разни стари дема, неизлезли песни и прочее... Къде ще си ги носите, не знам... Голямо криене, все едно Панагюрското съкровище. Иван крие демото на великата песен на Глория Френска Аз не крия нищо, просто го спестявам на по-лабилните й фенове... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Иван крие демото на великата песен на Глория Френска Аз не крия нищо, просто го спестявам на по-лабилните й фенове... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Не. Нито една. Ужс, сега може да компенсира с "Мръсни танци", "Пияна вишна" и "Влюбена в живота".. И "Изповед" - задължително! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Ужс, сега може да компенсира с "Мръсни танци", "Пияна вишна" и "Влюбена в живота".. И "Изповед" - задължително! Особено с първите две ха-ха. Хубав албум е, но да наблегне на другите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 За какво са ви престарели демо версии - с тях ли точно ще обогатявате дискографията й. :1000 (29): Или ще почнете да я молите във фейса да ги довършва. :1000 (29): Спете спокойно, на повечето от тия дема дори не пее тя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 За какво са ви престарели демо версии - с тях ли точно ще обогатявате дискографията й. :1000 (29): Или ще почнете да я молите във фейса да ги довършва. :1000 (29): Спете спокойно, на повечето от тия дема дори не пее тя. Защо коментираш само демата... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Искам да изпее explicit версията на Носталгия "Че ще се върнете и тук ще умрете" :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Защо коментираш само демата... Кое друго? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Аз не говорих конкретно за Иван и демата, а за много други скрити-покрити неща, които не знам с каква цел са били - да не се направи сечено на Глория ли, въпреки че вече са минали години... или да не злепоставят агентите и информаторите си... или пък нарочно... По-добре не се хвалете, че имате или знаете нещо, това не ви прави повече от другите. По-добре наистина си го дръжте само за себе си, ако така сте решили. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Временен Топ 30 http://goo.gl/forms/khiOtDY2zp Сбогом, адиос 79 40.3% Пясъчни кули 79 40.3% Откраднат миг 75 38.3% Присъда 74 37.8% Феникс 72 36.7% Златна клетка 67 34.2% Илюзия 67 34.2% Очакване 67 34.2% Крепост 65 33.2% Ангел с дяволска душа 64 32.7% Не заслужаваш 62 31.6% Приятелко, ти моя, най-добра 61 31.1% Любовен дъжд 60 30.6% Кръговрат / Ne ostavljaj me 60 30.6% Не сме безгрешни 59 30.1% За добро или зло 58 29.6% Ако бях се родила река 58 29.6% Уморих се от теб 57 29.1% Ледена кралица 57 29.1% Стопроцентова жена 56 28.6% На неверен да съм вярна 56 28.6% Вярвам в любовта 55 28.1% До последната сълза 54 27.6% Можеш ли да ме обичаш 54 27.6% Ако те няма 52 26.5% Оставете ме на мира 51 26% Радост-тревога 51 26% Намери си майстора 51 26% По навик 51 26% Носталгия 50 25.5% Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Като овцете ся някои... 5-6 различни песни едва са намерили място в тая анкета за репертоара на концерта. Като гледам изобщо е нямало нужда от подобно гласуване.. важното е, че най-големия хит - "Ако те няма" е в списъка...ужас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 При все, че залата най-вероятно ще е пълна основно с хора, които сме запознати с цялото и творчество, се надявам да се отклони малко от този списък. Не си и мечтая да чуя "До утре", примерно, но мисля ,че е време да престане да игнорира песни като "Сбогом,адиос","Вика моята душа" и "Бодигард". Дано този път има някакъв сценарий,а не само преобличания и подвиквания между песните. пс:Не мога да повярвам, че още има хора, които искат да слушат "Ако бях се родила река" и "Любовен дъжд"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 На юбилеен концерт е напълно нормално да се пеят само най-големите хитове. В крайна сметка се търси ангажираност на публиката и добро настроение. Не разбирам феновете, които искат по-оригинални избори - та тя на предния си концерт си беше изпуснала половината хитове за сметка на бозици като "Усещане за мъж" и "Приличам ли на вятъра", а тук като видим кои са 30-те й най-желани песни (съвсем логично, и най-големите й хитове), има роптаещи защо ги нямало някакви песни, които само в този форум помним. Ами как да стане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Аз не говорих конкретно за Иван и демата, а за много други скрити-покрити неща, които не знам с каква цел са били - да не се направи сечено на Глория ли, въпреки че вече са минали години... или да не злепоставят агентите и информаторите си... или пък нарочно... По-добре не се хвалете, че имате или знаете нещо, това не ви прави повече от другите. По-добре наистина си го дръжте само за себе си, ако така сте решили. Ами само дема и нейни фотосесии имам, какво още искате - мои голи снимки не давам, гледайте си чуждите. :1000 (29): :1000 (29): Аз искам разнообразие в репертоара за концерта, не може само големите хитове. Лили да не би да пее едно и също на всеки концерт - напротив, прави нови аранжименти на стари и позабравени песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Ами само дема и нейни фотосесии имам, какво още искате - мои голи снимки не давам, гледайте си чуждите. :1000 (29): :1000 (29): Аз искам разнообразие в репертоара за концерта, не може само големите хитове. Лили да не би да пее едно и също на всеки концерт - напротив, прави нови аранжименти на стари и позабравени песни. Нищо не искаме. Споменах, че не говоря конкретно за теб, а принципно - какви голи снимки, не ми трябват ничии, камо ли на някого от тука. Говорих най-вече за тия, които крият нарочно инфо и стари архиви или си праскат логата навсякъде. Комплексарщина. Лили е друго. И тя си има песни, които пробутва всеки път, а една част от големите й хитове липсават поради това, че се е изпокарала с авторите или не им плаща, или те искат много, накъдето върви и случаят с Глория. Плюс това не искаме само приспивни балади. И дано няма ремикси и миксове, дано. Определено ще липсват някои и други любими златни песни, то е ясно. Иначе трябва да пее 5 часа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Временен Топ 30 http://goo.gl/forms/khiOtDY2zp Най-интересното в този списък е, че през шестте години от последния концерт Глора е откроила само 3 песни като хитове. 3! "Вярвам в любовта", "До последната сълза" и "Пясъчни кули". При което всички балади. Това ако някой й го кажеше между 2000 и 2006 тя нямаше да повярва. Та то в този период има повече разнообразие и слоеве у Глория отколкото един единствения, които държи в 8-те години от 2007 до днес. Другото интересно е, че от "Влюбена в живота" единствено "Намери си майстора" се откроява, а такива хубави песни има в тоя албум... "Обич моя", "Спасение"... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Лили е друго. И тя си има песни, които пробутва всеки път, а една част от големите й хитове липсават поради това, че се е изпокарала с авторите или не им плаща, или те искат много, накъдето върви и случаят с Глория. Плюс това не искаме само приспивни балади. И дано няма ремикси и миксове, дано. Иначе определено ще липсват някои и други любими златни песни, то е ясно. Иначе трябва да пее 5 часа. То затова е концерт - дали повече денс, дали балади или само балади, няма значение. Седиш, гледаш и слушаш. Не сме на бар. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 Най-интересното в този списък е, че през шестте години от последния концерт Глора е откроила само 3 песни като хитове. 3! "Вярвам в любовта", "До последната сълза" и "Пясъчни кули". При което всички балади. Това ако някой й го кажеше между 2000 и 2006 тя нямаше да повярва. Та то в този период има повече разнообразие и слоеве у Глория отколкото един единствения, които държи в 8-те години от 2007 до днес. Другото интересно е, че от "Влюбена в живота" единствено "Намери си майстора" се откроява, а такива хубави песни има в тоя албум... "Обич моя", "Спасение"... Забравяш "Ненаситна". "Вярвам в любовта" не стана много популярна сякаш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 Лили е друго. И тя си има песни, които пробутва всеки път, а една част от големите й хитове липсават поради това, че се е изпокарала с авторите или не им плаща, или те искат много, накъдето върви и случаят с Глория. Плюс това не искаме само приспивни балади. И дано няма ремикси и миксове, дано. Определено ще липсват някои и други любими златни песни, то е ясно. Иначе трябва да пее 5 часа. Лили наистина има някои песни, които винаги пее, но и винаги има няколко доста стари, които дори хитове не са били, а ги представя с нови аранжименти и звучат адски добре. Иначе от големите си хитове не пее само песните на Щерев и Гаргов + Ветрове на Герасим, които далеч не засенчват останалите й хитове. Глория "Златна клетка", "Сбогом, адиос" и "Кръговрат" да изпее поне този път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 То затова е концерт - дали повече денс, дали балади или само балади, няма значение. Седиш, гледаш и слушаш. Не сме на бар. Да, така е, Глория е Певица, НО... все пак. Нека поне половината концерт е с песни с ударен бийт и бас. Не да се окаже накрая, че публиката пак ще живне само на "Любовен дъжд". Ако има достатъчно песни тип "Ненаситна", "Стопроцентова жена", "Намери си майстора", "Дар от бога" ъндърграунд, "Като куче и котка", ще е добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.