Illyria Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Забравяш "Ненаситна". "Вярвам в любовта" не стана много популярна сякаш. Имах предвид за този списък по-горе. Щом хората са гласували само за тези 3 песни от последните 6 години като достойни за концерт, нещо яко куца при протопримата. Не само, че куца, ами направо е с ампутиран крак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 https://www.facebook.com/Gloria.Bulgaria/ph...e=1&theater Невероятен плакат/постер/колаж или там както се нарича. Ще помоля за линк към версия с добро качество, макар и на лично, ако е възможно Глория май се посъвзе и почна да качва работи на фенове, които са с изключително качество. Може и да виждаме вече края на пейнт историите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Дано на концерта прозвучат поне толкова хитове, колкото билбордове и постери се пуснаха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Дано на концерта прозвучат поне толкова хитове, колкото билбордове и постери се пуснаха. През 2009 преди концерта имаше доста покани за интервюта, бая медии обиколи. За съжаление, колкото и да я изключваме от жанра, към който спада, отливът на интерес от страна на предавания и спонсори към фолка, рефлектира и върху нея. Може и да има друго виждане за рекламната си стратегия, но трябва да натисне малко газта. Потресен съм от отношението на Бети Методиева, дето й се води пиар и админ, не се правят нещата така - те си знаят за какво говорим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 През 2009 преди концерта имаше доста покани за интервюта, бая медии обиколи. За съжаление, колкото и да я изключваме от жанра, към който спада, отливът на интерес от страна на предавания и спонсори към фолка, рефлектира и върху нея. Може и да има друго виждане за рекламната си стратегия, но трябва да натисне малко газта. Потресен съм от отношението на Бети Методиева, дето й се води пиар и админ, не се правят нещата така - те си знаят за какво говорим. Още е рано според мен. Концертът беше обявен доста по-рано. 15 години започна да се рекламира месец преди да се състои, а този - 4 месеца. Планетчо да уреди интервю с Николай Колев в Евроком. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 През 2009 преди концерта имаше доста покани за интервюта, бая медии обиколи. За съжаление, колкото и да я изключваме от жанра, към който спада, отливът на интерес от страна на предавания и спонсори към фолка, рефлектира и върху нея. Може и да има друго виждане за рекламната си стратегия, но трябва да натисне малко газта. Потресен съм от отношението на Бети Методиева, дето й се води пиар и админ, не се правят нещата така - те си знаят за какво говорим. Бети Методиева не е админ на страницата й, а също не е единственият ПР с който работи. Има няколко човека с които работи - екип са. Плюс това тепърва ще започва рекламната кампания за концерта. И аз си държа на моето - повече песни от периода 1994 - 2002. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Тв версии на нови песни ли е снимала? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Бети Методиева не е админ на страницата й, а също не е единственият ПР с който работи. Има няколко човека с които работи - екип са. Плюс това тепърва ще започва рекламната кампания за концерта. И аз си държа на моето - повече песни от периода 1994 - 2002. Админ е. Преди малко благоволи да ни отговори. Утре ще се чуем по телефона. Какъв екип, Миленски - ако ги познаваш, им кажи да си вършат работата по-адекватно, защото по всеобщи наблюдения не го правят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Тв версии на нови песни ли е снимала? Нещо такова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Нещо такова. Ми добре е , по добре е от нищо. Дали ще излязат скоро? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Ми добре е , по добре е от нищо. Дали ще излязат скоро? Тук има хора с тайни агенти и информатори, аз не знам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Админ е. Преди малко благоволи да ни отговори. Утре ще се чуем по телефона. Какъв екип, Миленски - ако ги познаваш, им кажи да си вършат работата по-адекватно, защото по всеобщи наблюдения не го правят. Бетито Методиева може да предаде на админ - екипа на страницата на Глория(защото ги познава), но не е админ на страницата й...или поне до преди месец не беше...освен ако напоследък не е станала админ...както и да е..не ме засяга много.. Тя е ПР на Глория, но преди имаше още двама с нея. Какво мислиш че не се прави адекватно?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Бетито Методиева може да предаде на админ - екипа на страницата на Глория(защото ги познава), но не е админ на страницата й...или поне до преди месец не беше...освен ако напоследък не е станала админ...както и да е..не ме засяга много.. Тя е ПР на Глория, но преди имаше още двама с нея. Какво мислиш че не се прави адекватно?! Нищо, всичко е на 6. "Пиарите" са грамотни, страницата има 500 000 лайка, активността е голяма, публикациите са интересни, колажите са на ниво, диалогът на Глория с феновете е завиден, допитването е забележително, четат всички съобщения редовно и отговарят, не се заяждат изобщо и не трият коментари. Следвам Журналистика. Позволи ми да бъда по-запознат от "пиарите" на Глория с този вид дейност и с кариерата й. А ако им плаща за "дейността", както и за удивителната поддръжка на канала и сайта си, пълни с грешки и липси на актуализации, много ще да е в час. Погледни какво съм написал на предните страници за този мой приятел журналист, когото така и нито Глория, нито Методиева отразиха, а доста по-влиятелни хора му дават интервю. Ти говориш, екип имала... Как беше - Gloriateam . Забележителни постижения имат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Тук има хора с тайни агенти и информатори, аз не знам. Ако си пиеш редовно хапчетата и не буйстваш, ще разбереш Може и за концерта да са - за видеостените Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Нищо, всичко е на 6. "Пиарите" са грамотни, страницата има 500 000 лайка, активността е голяма, публикациите са интересни, колажите са на ниво, диалогът на Глория с феновете е завиден, допитването е забележително, четат всички съобщения редовно и отговарят, не се заяждат изобщо и не трият коментари. Следвам Журналистика. Позволи ми да бъда по-запознат от "пиарите" на Глория с този вид дейност и с кариерата й. А ако им плаща за "дейността", както и за удивителната поддръжка на канала и сайта си, пълни с грешки и липси на актуализации, много ще да е в час. Погледни какво съм написал на предните страници за този мой приятел журналист, когото така и нито Глория, нито Методиева отразиха, а доста по-влиятелни хора му дават интервю. Ти говориш, екип имала... Как беше - Gloriateam . Забележителни постижения имат. Какви пубжликации трябва да има при положение че Глория умишлено е натиснала "спирачката" на кариерата си и съответно умишлено до този момент избягваше интервюта?! Още повече как ПРще каже на Глория как да отговаря и какво да пише?! Не знам за изпълнител който да отговаря на всички съобщения в кутията си... За заяждането съм съгласен, за колажите също...не мисля че ПР се занимава главно с фейсбука, но не съм наясно де.. Не мисля че някой от тука е по-запознат с кариерата на Глория от самата нея.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Нищо, всичко е на 6. "Пиарите" са грамотни, страницата има 500 000 лайка, активността е голяма, публикациите са интересни, колажите са на ниво, диалогът на Глория с феновете е завиден, допитването е забележително, четат всички съобщения редовно и отговарят, не се заяждат изобщо и не трият коментари. Следвам Журналистика. Позволи ми да бъда по-запознат от "пиарите" на Глория с този вид дейност и с кариерата й. А ако им плаща за "дейността", както и за удивителната поддръжка на канала и сайта си, пълни с грешки и липси на актуализации, много ще да е в час. Погледни какво съм написал на предните страници за този мой приятел журналист, когото така и нито Глория, нито Методиева отразиха, а доста по-влиятелни хора му дават интервю. Ти говориш, екип имала... Как беше - Gloriateam . Забележителни постижения имат. +111 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Какви пубжликации трябва да има при положение че Глория умишлено е натиснала "спирачката" на кариерата си и съответно умишлено до този момент избягваше интервюта?! Още повече как ПРще каже на Глория как да отговаря и какво да пише?! Не знам за изпълнител който да отговаря на всички съобщения в кутията си... За заяждането съм съгласен, за колажите също...не мисля че ПР се занимава главно с фейсбука, но не съм наясно де.. Не мисля че някой от тука е по-запознат с кариерата на Глория от самата нея.. Аз затова те попитах кой стои зад всичко това - трябва да им има имената, телефони за контакти, нали са ПР и Връзки с обществеността. Отговарят за кариерата на даден изпълнител. Като гледам, спокойно може и сама да си поддържа страницата във вида, в който е. ПР не трябва да й казва какво да прави, той просто е връзката й с медиите и да й предава информация, след като за нея самата явно е недостойно да общува пряко с хората, от които зависи кариерата й. На определени хора съобщенията се отварят и четат, понякога и се отговаря, но не се знае от кого, на някои други се трият коментари, биват блокирани за едното нищо. Каналът в тубата също е зле - грешки, липсващи песни. Както и да е. За да не бъдем набедени, че сме с много претенции и се натискаме, където не ни е мястото, спираме и просто ще гледаме сеира отстрани. И още нещо - нека си почива, щом е решила, но да наеме осъзнати хора, които през това време да съживят интереса към страницата, защото дори лични нейни приближени, да не казвам имена, забелязват, че страницата й не върви, само тя си затваря очите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Аз затова те попитах кой стои зад всичко това - трябва да им има имената, телефони за контакти, нали са ПР и Връзки с обществеността. Отговарят за кариерата на даден изпълнител. Като гледам, спокойно може и сама да си поддържа страницата във вида, в който е. ПР не трябва да й казва какво да прави, той просто е връзката й с медиите и да й предава информация, след като за нея самата явно е недостойно да общува пряко с хората, от които зависи кариерата й. На определени хора съобщенията се отварят и четат, понякога и се отговаря, но не се знае от кого, на някои други се трият коментари, биват блокирани за едното нищо. Каналът в тубата също е зле - грешки, липсващи песни. Както и да е. За да не бъдем набедени, че сме с много претенции и се натискаме, където не ни е мястото, спираме и просто ще гледаме сеира отстрани. И още нещо - нека си почива, щом е решила, но да наеме осъзнати хора, които през това време да съживят интереса към страницата, защото дори лични нейни приближени, да не казвам имена, забелязват, че страницата й не върви, само тя си затваря очите. Ами те отговарят за кариерата на даден изпълнител пред самият изпълнител, а не пред теб или мен За какво са ти телефони и като цяло какво трябват да правят в сайта или фейса на Глория или която и да е?! Има си телефон за участия и толкова. ПР е връзката й с медиите и мисля че когато има нещо ново всичко се разпространява където трябва. Тепърва и за концерта ще се случват нещата. Никой не е казал че Глория е искала да си почива. Стига се вглъбява толкова де... :) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 На Глория плакатът е разлепен из София-та, но едвам се забелязва сред шарените на Брит флойд, Роксет, Уайт снейк и тези на Цеца и Брена, които са най-цветните, някак си се губи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Откъде такива спонсори за такава мащабна реклама, да не е завъртяла някой нов от подземния свят? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Откъде такива спонсори за такава мащабна реклама, да не е завъртяла някой нов от подземния свят? Кое е мащабното? 1 билборд и 100 плаката? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Най-вероятно плакатите са разлепени единствено из центъра... може би трябваше да ги остави за по-късно.. те до 2-3 дни ще са покрити с други. Трябва реклама по радиа и интервюта по телевизии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Най-вероятно плакатите са разлепени единствено из центъра... може би трябваше да ги остави за по-късно.. те до 2-3 дни ще са покрити с други. Трябва реклама по радиа и интервюта по телевизии. Периодично ги лепят попринцип, след 3-4 седмици пак ще лепят и после пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Защото на афишите името й е на латиница? Изглежда кифленско. Глоро, никога няма да си сръбска певица, колкото и смешна да е мечтата ти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Защото на афишите името й е на латиница? Изглежда кифленско. Глоро, никога няма да си сръбска певица, колкото и смешна да е мечтата ти. А защо да не е!? На много Бг изпълнители имената на афишите за техни концерти са на латиница! Има доста по-важни и интересни неща, които можеш да обсъждаш относно концерта на Глория, това от пръстите ли си го изсмука!? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.