Georgi92 Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Аз бих взел на 10-ти - вижда се по-добре. Местата онлайн взеха да се запълват по-бързо от преди. Дано и в НДК е така. Да, и аз това наблюдавам през 4-5 дни... интересно ми е от билетния център секторите, които се продават докъде са стигнали... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Аз бих взел на 10-ти - вижда се по-добре. Местата онлайн взеха да се запълват по-бързо от преди. Дано и в НДК е така. Замина вече, отнесох вече две Питах, че не съм ходил в тази зала и си нямам идея кое как е вътре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Билет - закупен! Но вместо наистина подписана картичка, ми дадоха такава с отпечатани подпис и надпис "С обич". :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Билет - закупен! Но вместо наистина подписана картичка, ми дадоха такава с отпечатани подпис и надпис "С обич". :1000 (29): Свършили са тия първите сигурно и не й се е разправяло да разписва пак 500 картички хаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Билет - закупен! Но вместо наистина подписана картичка, ми дадоха такава с отпечатани подпис и надпис "С обич". :1000 (29): Иначе някой знае ли в билетния център кои места продават? Другата половина, която я няма в сайта или всичките общо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Юни 19 Author Report Share Публикувано Юни 19 Иначе някой знае ли в билетния център кои места продават? Другата половина, която я няма в сайта или всичките общо? Балконите и тази част от партера, която не е пусната онлайн. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Шести сектор кофти ли е като изглед? Че от по-централния осми има места само на последните редове по 10 лв и нещо далечко ми се види. По-добре да си беше взел горе на 3-я етаж, от 13-и натам, за същите пари. По-добре се вижда и наклонът на трибуните е по-голям. Долу на партера е много равно.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 https://www.youtube.com/watch?v=-X-73zMF_aw Това трябва да да се изпее...няма да мирясам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
boy_07 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 https://www.youtube.com/watch?v=-X-73zMF_aw Това трябва да да се изпее...няма да мирясам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 По-добре да си беше взел горе на 3-я етаж, от 13-и натам, за същите пари. По-добре се вижда и наклонът на трибуните е по-голям. Долу на партера е много равно.... Не са в продажба онлайн, аз за това питах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Не мога да си редактирам предишното мнение. Как най-удобно и бързо може да си поръчаме албума? Не ми се ходи много до магазина им на Иван Асен II Едно време поръчвах от склада им да ми пращат, но нито знам дали още може, нито им пазя мейла. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Нека да не си говорим глупости: https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/...amp;oe=558A57E3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Не мога да си редактирам предишното мнение. Как най-удобно и бързо може да си поръчаме албума? Не ми се ходи много до магазина им на Иван Асен II Едно време поръчвах от склада им да ми пращат, но нито знам дали още може, нито им пазя мейла. sklad@payner.bg Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Който си е поръчвал албуми от склада на Пайнер извън София.. може ли да ми каже как стоят нещата? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Който си е поръчвал албуми от склада на Пайнер извън София.. може ли да ми каже как стоят нещата? Пращат ти ги по пощата или с Еконт или Спиди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Пращат ти ги по пощата или с Еконт или Спиди. И си плащаш албума на куриера + доставката? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 И си плащаш албума на куриера + доставката? Да, наложен платеж. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Дано концерта да е много добър. Честно казано нямам особени предпочитания към песните, стига да не са "Исусе", "Бащице" и т.н. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Албумът излиза на 26-ти, в петък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Ех, тази песен колко ми е любима като аранжимент и музика, дори и текста не е лош. Но Глория дори не знае, че я е записвала. Толкова пренебрагната нейна песен не съм виждал в живота си. Така ми се иска да я чуя на голям концерт, а то и в дискотека е непомислимо да прозвучи дори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Gloria (official) Мили приятели, искрено ще се радвам трите ми нови песни да ви харесат. "Като буря", "Изсвирете нещо ударно " и " Прегърни ме " , са новите заглавия в предстоящия ми да излезе нов албум. Луда съм и по трите си песни, но разбира се последната дума е ваша. Очаквам с нетърпение отзивите и коментарите ви! С ОБИЧ ! ГЛОРИЯ ☺ ......"Пропуснах" да ви кажа, че и трите ми нови песни имат свои ТV версии - тяхната премиера ще бъде в неделя, 28.06..на връх рождения ми ден...по ТV PLANETA.Надявам се да съм ви изненадала приятно. ☺Нали знаете колко много ви обичам?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Да, беше ясно, че пак ще ни забие тв версийките - общо взето всичко е отбиване на номера, но айде, да не кажат, че пак някой си недоволства. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Да, беше ясно, че пак ще ни забие тв версийките - общо взето всичко е отбиване на номера, но айде, да не кажат, че пак някой си недоволства. Определено прекалено се недоволства вече!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Определено прекалено се недоволства вече!!! Когато ти предстои концерт и ти пускаш 3 нови песни и някакви тв версии... този албум все едно е направен на бърза ръка, за да излезе на рождения ден. Ако последната й песен беше хит от ранга на кулите - добре, пусни там някаква тв версия, но при все, че никой не знае за тези "Криле" и сега пак да се забиеш с нещо ей така по между другото... не върви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Когато ти предстои концерт и ти пускаш 3 нови песни и някакви тв версии... този албум все едно е направен на бърза ръка, за да излезе на рождения ден. Ако последната й песен беше хит от ранга на кулите - добре, пусни там някаква тв версия, но при все, че никой не знае за тези "Криле" и сега пак да се забиеш с нещо ей така по между другото... не върви. В случая съм доволен, че все пак ще има албум и даже с 3 нови песни.Следващия със сигурност ще е с бая повече нови. Хубаво е, че са само 3, за да може на концерта да има повече време за старите й хитове. Жената в момента си действа чудесно и аз съм доволен..пък и не държа на видеоклипове, а държа на хубави песни. Дано от тези 3 поне 1 ми хареса, че в последните 3 години неискам и да се сещам кво е пускала.. добре че имаме една силна - Пясъчни кули. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.