Gerganafen Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 За мен най-важното е концертът и новите песни да са добри, това че новите видеа ще се водят "ТВ версии", а не "клипове" за мен няма голямо значение. То пък на "Ненаситна" примерно като се води "клип" все едно е нещо добро. А и ми харесва как изглежда на кадрите - свежа, усмихната, модерна. Явно иска да атакува с повече продукция наведнъж, няма лошо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Телевизия “Планета” пък подготвя специална изненада за Глория и нейния рожден ден – премиерата на музикалния филм “Пясъчни кули” на 28 юни от 19:00 по “Планета” ТВ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Следващия със сигурност ще е с бая повече нови. Не съм убеден, че ще има следващ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 А между другото по-добре такива live тв версии, отколкото полегнала и поседнала на саксии и дивани. Доста добре изглежда на снимките, според мен ще са ок нещата. Единствено трябваше албумът да излезе в понеделник, ден след телевизионната премиера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Наистина и аз съм доволен. По-добре отколкото нищо или саксиите от 2006-2007-2008 А и таймингът на албума според мен е на ниво - започват продажбите петък и започва да пътува из страната, а в събота е в цялата страна. То за кой знае колко продажби не може да се говори, но събота сякаш е по-далавера да идеш до магазина. За жалост обаче се опасявам, че ще е хартиен. От Влюбена в живота не е имала пластмасова кутийка. Юбилейният бест преди 5-6 години беше картонен, но беше много красив. Да ти е кеф да го хванеш, да го разгърнеш. btw "Изсвирете нещо ударно" ми звучи баш като песен, която Ивана би пуснала :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Не съм убеден, че ще има следващ. Може и да има - Глория "The best: ФИНАЛЪТ 2018" ...винаги ваша! Да не дава бог! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Доволен съм от инфото и очаквам албума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Наистина и аз съм доволен. По-добре отколкото нищо или саксиите от 2006-2007-2008 А и таймингът на албума според мен е на ниво - започват продажбите петък и започва да пътува из страната, а в събота е в цялата страна. То за кой знае колко продажби не може да се говори, но събота сякаш е по-далавера да идеш до магазина. За жалост обаче се опасявам, че ще е хартиен. От Влюбена в живота не е имала пластмасова кутийка. Юбилейният бест преди 5-6 години беше картонен, но беше много красив. Да ти е кеф да го хванеш, да го разгърнеш. btw "Изсвирете нещо ударно" ми звучи баш като песен, която Ивана би пуснала :1000 (29): Защо ти е пластмасова кутийка, Благодаря и Имам нужда от теб са страшно изпипани албуми откъм визия, с големи книжки и т.н. Е, снимката на Благодаря е кошмарна, но все едно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Защо ти е пластмасова кутийка, Благодаря и Имам нужда от теб са страшно изпипани албуми откъм визия, с големи книжки и т.н. Е, снимката на Благодаря е кошмарна, но все едно. Защото преди десетина години си купих Сини очи и няма нужда да ти показвам на какво парче еднопластова тоалетна хартия е станало. Баш фотосесията на Благодаря на мен много ми харесва - цветове, муцунки, сичко е шес :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 А и таймингът на албума според мен е на ниво - започват продажбите петък и започва да пътува из страната, а в събота е в цялата страна. То за кой знае колко продажби не може да се говори, но събота сякаш е по-далавера да идеш до магазина. btw "Изсвирете нещо ударно" ми звучи баш като песен, която Ивана би пуснала :1000 (29): И според мен добре са решили да го пуснат в петък преди премиерата по телевизията вместо в понеделник. Така би представлявал интерес за феновете, които държат да има по нещо непознато в албумите, които си купуват. Това не пречи на хората, пожелали да го имат след като са гледали филма, да си го купят другата седмица. За "Изсвирете нещо ударно" и аз си го помислих. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Интересно ми е да я чуя тази "Изсвирете нещо ударно". Музиката ми напомня на "Празник всеки ден" и "Надуйте музиката" на Ивана :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 От утре в продажба - цена 8лв. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
boy_07 Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Звънях до магазина на Иван Асен. Албумът ще го има от 14 часа днес. Айде поне да продаде 50 бройки преди да го качат в нета Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Звънях до магазина на Иван Асен. Албумът ще го има от 14 часа днес. Айде поне да продаде 50 бройки преди да го качат в нета Само от магазина във Варна са над 50 бройки поръчани! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Най-накрая да пуснат албум с книжка. :1000 (33): Напоследък съвсем го караха през просото с дисковете - вярно, че не се купуват, но не се и издават често, така че... Между другото явно е заснела лайв версии на всички песни, щом ще има цял филм, а няма да пуснат само 3-те нови. Тъкмо "Пулс" ще получи видео, с което да се излъчва и което да качат в каналите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Звънях до магазина на Иван Асен. Албумът ще го има от 14 часа днес. Айде поне да продаде 50 бройки преди да го качат в нета Да го качиш днес да си го дръпнем. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
boy_07 Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Да го качиш днес да си го дръпнем. идеята ми е друга. нека хората си купят диска - гаси 8 лв е. тва е кутия цигари и пакетче дъвки. После да го казчва който иска.. Аз ще слушам диска. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 идеята ми е друга. нека хората си купят диска - гаси 8 лв е. тва е кутия цигари и пакетче дъвки. После да го казчва който иска.. Аз ще слушам диска. Ами да, но ние сме в чужбина. Няма как да си купим каквото и да било. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Ами да, но ние сме в чужбина. Няма как да си купим каквото и да било. Bulgariancds не предлагаха ли доставка в цял свят? Иначе напълно ви разбирам, аз докато живеех в родния Ловеч чаках около седмица да докарат на Глория беста за 15 години и ходих всеки ден да ги тормозя. То не е същото изобщо, ама аз да си кажа без да ме питат Бтв моля, ако някой наистина си го купи днес от софийския им магазин да драсне тук. Мислех утре да ходя, но ако го имат днес защо не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FAUST Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Моля някой да каже дали някоя от новите песни има някакъв пoтенциал за хит. Но някой обективен... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Ужасно подреждане на песните. Вече дори и в това не влагат мисъл... Айде Жорката и от подредба на песни в албум разбира... Абе, Жоре, взЕми се зАпри малко! Подредбата е перфектна - предстоящите сингли на първите 3 места, "Утре ще е по-добре" - на последно. Книжката е страхотна - с текстове на всички песни и кадри от музикалния филм. "Свирят" Дани Милев Бенд. Като буря текст Глория и Мариета Ангелова аранжимент Калин Димитров със специалното участие на Спас Лазаров Изсвирете нещо ударно текст Глория и Мариета Ангелова музика Глория аранжимент Димитър Петров със специалното участие на Гъмзата Прегърни ме текст Глория и Мариета Ангелова музика и аранжимент Калин Димитров със специалното участие на Спас Лазаров Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Аман от тия хитове. Гледайте дали на вас ви харесват песните, а не дали ще станели хитове. Понеже всеки цели хит, а не хубава песен, затова различните парчета са рядкост. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Хубави ли са новите песни ? От ''Като буря'' очаквам много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Взех си и аз албума. От новите "Като буря" ми е много слаба, даже въобще не ми хареса от първо слушане. Другите 2 са супер. "Изсвирете нещо ударно" ми хареса най-много. Обложката е много яка, изцяло със снимки от ТВ версиите. Няма ги джуките и позите, а има непринудени снимки на сцената. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 И трите ли са бързи? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.