adorable Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Иво Спасов режесираше слайдшоутата й и Нотата, мисля. Ще има много изненади на концерта, определено ще е по-различно, а и ще има двд после. Дано е във форма с гласа и здравето и всичко ще е 6. Колко места останаха от балкона? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Иво Спасов режесираше слайдшоутата й и Нотата, мисля. Ще има много изненади на концерта, определено ще е по-различно, а и ще има двд после. Дано е във форма с гласа и здравето и всичко ще е 6. Колко места останаха от балкона? 313 в Тикетпортал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 313 в Тикетпортал. Това са общо останалите места вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Това са общо останалите места вече. А, ясно щото от билетния център няма как да разбера какво е останало, но щом са това значи идеално до 30 няма да остане нито 1. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Как вървят билетите? Между другото, Глория явно следи какво се пише тук и по групите и ивентите, защото във "Фолкмаратон" спомена, че влиза във форуми... Спомена, че чета концепциите, както и това за следача - то беше точно тук в тази тема в мнението на един потребител. Супер, ако се е вслушала и браво, че се интересува. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Как вървят билетите? Между другото, Глория явно следи какво се пише тук и по групите и ивентите, защото във "Фолкмаратон" спомена, че влиза във форуми... Спомена, че чета концепциите, както и това за следача - то беше точно тук в тази тема в мнението на един потребител. Супер, ако се е вслушала и браво, че се интересува. Около 280 са останали онлайн. Но предполагам има непродадени други и в билетния център. Иначе концепциите хората ги пишеха и във фейсбук, където е по-вероятно да ги е чела. Но ми се стори, че с някаква досада говори за това, един вид "тия пък пак с техните фантазии, да дойдат те да го направят". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Около 280 са останали онлайн. Но предполагам има непродадени други и в билетния център. Някой тук каза, че това са всички останали свободни места вече, които са в тикетпортал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Да, би трябвало да са всички, щом в онлайн системата фигурираха и няколко сектора, които са се продавали само от билетния център на НДК, т.е. били са малко местата в тях и са решили явно да препратят секторите в тикетпортал, за да се разпродадат. Най-вероятно ще ги разпродаде и тези 300, щом с всеки ден намаляват. Това си е голям успех за самостоятелен концерт на попфолк изпълнител. Говорим за изпълнител на съвсем различно ниво от всичко друго в жанра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Ми продаде Глория билетите. Какво са 200 билета на втори балкон, при капацитет 3.500 Еваала и правя. С удоволствие ще присъствам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Няма логика крайният страничен сектор на балкона да е продаден, а централните - не. Както и няма логика на централния сектор на балкона да са продадени всички последни редове, а централните - не. Явно все пак не е пуснато всичко онлайн, което е абсурдно, колко още ще чакат? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Около 280 са останали онлайн. Но предполагам има непродадени други и в билетния център. Иначе концепциите хората ги пишеха и във фейсбук, където е по-вероятно да ги е чела. Но ми се стори, че с някаква досада говори за това, един вид "тия пък пак с техните фантазии, да дойдат те да го направят". Една кралицаааа... Айде, да идва вече 30-ти... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Септември 17 Author Report Share Публикувано Септември 17 Няма логика крайният страничен сектор на балкона да е продаден, а централните - не. Както и няма логика на централния сектор на балкона да са продадени всички последни редове, а централните - не. Явно все пак не е пуснато всичко онлайн, което е абсурдно, колко още ще чакат? Да...не знам кой изобщо ходи до билетния център вече... Едва ли ще е разпродадена залата до 30, но колкото-толкова, другите и с това не могат да се похвалят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Да...не знам кой изобщо ходи до билетния център вече... Едва ли ще е разпродадена залата до 30, но колкото-толкова, другите и с това не могат да се похвалят. Важното е, че това което е останало като свободни места е на втори балкон. Аз очаквах през този месец рекламата да се засили сериозно до деня на концерта, но не. Не чух реклама по някое радио, нито още поне 2-3 гостувания в предавания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Важното е, че това което е останало като свободни места е на втори балкон. Аз очаквах през този месец рекламата да се засили сериозно до деня на концерта, но не. Не чух реклама по някое радио, нито още поне 2-3 гостувания в предавания. Е, много искаш - нали знаеш, че всичко е повече от идеално. :ддд Върху новите плакати налепиха други много бързо. Ако се завърти във Випа, ще си направи добра реклама. Липсваха билбордове, но каквото - такова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Дали ще се излъчва директно концерта, имате ли идея? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Едва ли, това струва пари, а и кога се е излъчвал някой самостоятелен концерт на живо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Дали ще се излъчва директно концерта, имате ли идея? Да, по DSTV и Tiankov. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Няма логика крайният страничен сектор на балкона да е продаден, а централните - не. Както и няма логика на централния сектор на балкона да са продадени всички последни редове, а централните - не. Явно все пак не е пуснато всичко онлайн, което е абсурдно, колко още ще чакат? Васе, това в тикетпортал, са всички останали билети. Крайните сектори на 2ри балкон са продадени, остават около 250 места, което значи пълна зала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Васе, това в тикетпортал, са всички останали билети. Крайните сектори на 2ри балкон са продадени, остават около 250 места, което значи пълна зала. Ох, идеално! :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Страшно много се радвам, че почти е пълно всичко. 200-300 билета не са нищо, това си е пълна зала. Вече наистина нямам търпение, Глория е доста мотивирана за концерта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Страшно много се радвам, че почти е пълно всичко. 200-300 билета не са нищо, това си е пълна зала. Вече наистина нямам търпение, Глория е доста мотивирана за концерта. Неискам да се настройвам предварително и да съм с супер добрите очаквания, обаче си признавам, че очакванията са ми наистина за много стабилен концерт, дано не се разочаровам. Спокоен съм, че залата е с почти привършили свободни места и до 30 няма да са останали такива... супер нетърпелив съм и любопитен. :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Няма от какво толкова да се разочароваш на концерта, не го мисли. Все пак това е Глория и концерт, а на концерти се пее! Тя ни е доказала многократно колко е добра в това. За мен това е най-важното, да излезе и да пее. Почти всички нейни песни харесвам, така че и това не е проблем. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Дано изтече отново концерта, като е необработен да го видя. Както и живите изпълнение, че Пайнер ще ги окепазят, а аз няма да мога да атендвам и да си видя Глорето. После искам ПОДРОБНО, много подробно ред, песни, прием, зала, ГЛОРИЯ... абе всичко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Дано изтече отново концерта, като е необработен да го видя. Както и живите изпълнение, че Пайнер ще ги окепазят, а аз няма да мога да атендвам и да си видя Глорето. После искам ПОДРОБНО, много подробно ред, песни, прием, зала, ГЛОРИЯ... абе всичко. Ще направя телемост от мястото на събитието. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KevDeBruyne Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 инталирайте Перископ и излъчвайте концерта ? https://itunes.apple.com/us/app/periscope/id972909677?mt=8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.