Сашо Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Глото ще мачка , браво ... много се радвам че е поразпродала билетите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Мачкай елементарниците, фараонке Забивай им шЪмари наред Ако не изпее Присъда си подавам оставката като придворен впрочем Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FAUST Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Глория наистина разбива! 50 билета са останали само, от капацитет 3 300. Богиня! Феноменален успех на фона на днешната реалност! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Глория си изигра перфектно картите, като пусна толкова рано билетите. Дори по-рано можеше, и до сега залата да беше отдавна разпродадена. А тук някои се правиха на разбирачи, че защо ли толкова рано ги пускала, че не било професионално. Пфф.. Май концерта ще го видим чак декември по тв-то а? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Глория си изигра перфектно картите, като пусна толкова рано билетите. Дори по-рано можеше, и до сега залата да беше отдавна разпродадена. А тук някои се правиха на разбирачи, че защо ли толкова рано ги пускала, че не било професионално. Пфф.. Май концерта ще го видим чак декември по тв-то а? Ами аз се надявам концерта първо да се издаде на двд до месец и след което да се излъчи по тв-то. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Дано да се напълни на 100 процента. И да дойде тоя път Фокси пак да снима. 4000 не са й проблем за Глория. Арената обаче е предизвикателство и дано й се случи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Вчера имаше 50 билета, днес са 100. Да не стане накрая - ама това място е мое, и аз имам билет за него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Вчера имаше 50 билета, днес са 100. Да не стане накрая - ама това място е мое, и аз имам билет за него. Дано не. На билета си пише блок, сектор и място. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Сектор 14 пише че има 10 свободни, но като отворя да си поръчам излизат 4 свободни?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Не мога да разбера кво е тва... може би причината е че хората си резервират билети, но не ги заплащат до 3 дни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Аз още се чудя дали да се пусна!? Хем ми се ходи, хем малко не ми се нравят такива концеррти... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Аз още се чудя дали да се пусна!? Хем ми се ходи, хем малко не ми се нравят такива концеррти... Няма какво да се чудиш, тези песни ТРЯБВА да се чуят изсвирени от бенд, интересно ще е да ги забие на пълен лайв. Дано да изпее "Вика моята душа" и Дани Милев да удари една здрава китара. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Не мога да разбера кво е тва... може би причината е че хората си резервират билети, но не ги заплащат до 3 дни... Няма как да е до 3 дни, защото има места, които бяха купени преди седмици, а в един момент сега се появяват като свободни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Няма как да е до 3 дни, защото има места, които бяха купени преди седмици, а в един момент сега се появяват като свободни. Да и това е така обаче от оня ден като сериозно почнаха да се разпродават последните места днес половината от тях се освободиха... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 И аз се чудя.. Не съм ѝ от феновете нали, но е качествена певица, има песни, които ѝ харесвам, а и от уважение и защото обичам кпнцерти. Но пък нямам с кого.. Ако има някой от форума за тези места, които са останали свободни.. Не знам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Утре! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 И аз се чудя.. Не съм ѝ от феновете нали, но е качествена певица, има песни, които ѝ харесвам, а и от уважение и защото обичам кпнцерти. Но пък нямам с кого.. Ако има някой от форума за тези места, които са останали свободни.. Не знам. Да беше казал вчера преди да си купим билети .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 Вече съм в ауфория хаха Няколко човека днес ме питаха има ли още билети, за да дойдат Надявам се този път да сме по-шумни, на предния концерт малко спеше залата...макар и аз да стоях и да се наслаждавах на изпълненията без особено да викам, но този път трябва да се раздадем Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Вече съм в ауфория хаха Няколко човека днес ме питаха има ли още билети, за да дойдат Надявам се този път да сме по-шумни, на предния концерт малко спеше залата...макар и аз да стоях и да се наслаждавах на изпълненията без особено да викам, но този път трябва да се раздадем Ако охраната не ме бута да си седя седнал, ще се мятам многоооо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 Ако охраната не ме бута да си седя седнал, ще се мятам многоооо Виканеее трябваа, да я стимулираме и нея хаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Виканеее трябваа, да я стимулираме и нея хаха Едното води до другото Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Да наистина малко се пееше на предния концерт ся ще трябва бая шум..истерия!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Трябват записи на песните с много много хубаво качество, за да може и ние да ги видим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Трябват записи на песните с много много хубаво качество, за да може и ние да ги видим. Аз незнам онези записи от концерта през 2009та как и откъде се появиха, но ще съм благодарен ако се появат и сега от този концерт.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Хайде приятелчета, приятен ден. Ще се видим довечера Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.