PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Ето я Глория: https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphoto...amp;oe=565D41BA Изглежда супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Изглежда супер. Как разбра, като не се вижда нищо от нея, освен че е с червена рокля? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Как разбра, като не се вижда нищо от нея, освен че е с червена рокля? :1000 (29): Исках да кажа "като цяло" сцена,рокля,жестове,мимики.. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Искам преки включвания на хора от залата Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Нелина е на концерта. https://www.facebook.com/nelina.music/photo...3778449/?type=3 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 И Галена се е тагнала от концерта. :д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 И Галена се е тагнала от концерта. :д Оле, тя и клипче е качила. Страхотна е Глория, Галена също! Много добре пеят и двете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Тъкмо сега излезе с бяла рокля и е прекрасна! Чакам си "илюзийните" песни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Тъкмо сега излезе с бяла рокля и е прекрасна! Чакам си "илюзийните" песни... Kaкво пя до сега? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Йоко Захариев и тя е там! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Ау, Емилия е много хубава на концерта Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Kaкво пя до сега? По памет: "За добро или зло" "Любовен дъжд" "Приятелко, ти моя, най-добра" "Ледена кралица" "Ненаситна" "Кралица" "Безсъние" "Ако счупят всяка нота" (със Симона) "Жените са цветя" (с Тони Дачева) "Очакване" "Златна клетка" Няколко народни - самостоятелно и с Николай Славеев... Другите да допълват, че не ми се пише много... Искам само да кажа, че това е Певицата - здраво пеене на живо! Егати красивият глас... Абсолютно всички други могат само да й се покланят! Абе, Глория! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Oлиииии, велика е! Трябваше да отида, сега чух "Циганите" и "100% жена". Ох, толкова ме е яд. "Циганско сърце" звучи брутално с БЕНД. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Безсъние можеше да я пропусне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Oлиииии, велика е! Трябваше да отида, сега чух "Циганите" и "100% жена". Ох, толкова ме е яд. "Циганско сърце" звучи брутално с БЕНД. Линк? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 При появата на Азис за дуета "Не сме безгрешни" - цялата публика на крака! А сега е баладичният микс... Любимата ми "Щастието е магия"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphoto...amp;oe=568EB7DE Глория и Азис Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Само на мен ли ми се вижда доста напълняла с черната рокля? Бие на Ивана повече, отколкото на себе си :1000 (29): Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Само на теб - затова спокойно, дишай и ще ти мине, не търси поводи да се заяждаш само защото на Гло концерта минава страхотно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Благодаря на Пешо, че ми звънна. "Носталгия" най - накрая я чухме на живо, а с новият аранжимент е просто велика. Поклон пред Глория, концерта й свърши, имаше скандирания, бисове, а тя беше невероятна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Благодаря на Пешо, че ми звънна. "Носталгия" най - накрая я чухме на живо, а с новият аранжимент е просто велика. Поклон пред Глория, концерта й свърши, имаше скандирания, бисове, а тя беше невероятна. Пяла ли е "Присъда"? Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Пяла ли е "Присъда"? Май не, само акапелно я чух, точно когато ми звънна. Но само гесвам, аз не съм бил там за да знам на 100%. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Верно ли, че и Щастието е магия е изкопала? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.