Glamdring Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Да наистина, дайте вместо да обсъждаме други изпълнители да чуем "Циганско сърце" и "Любовен дъжд" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Това е изпълнител в истинския смисъл на думата, 3 часа пеене на живо...не знам, на 90% от пасмината в Пайнер трябва да им стане поне малко неудобно, че се наричат "певици"...направо са дъното на дъното. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Предлагам турне с Дани Милев Бенд на пролет <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 За 2 часа сън сънувах, че правим фен клуб в Търново ... :D Психясъл съм ... Кога??? Къде? Как? Глория е класа! Поздравления за концерта. Дано този успех насърчи нея и другите топ имена да правят концерти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Днес на трезва глава осъзнавам какво се случи вчера, защото в самия ден при тая суматоха всичко мина като филм... Много си тежи тази жена на мястото, много. Нито има какво да губи, нито има какво да печели повече в тази държава. Пожелавам й да завоюва шанс за някакъв международен успех, а специално в България да налага основно концертна дейност, както го правеше едно време, и тук-там по някоя квалитетна дискотека и ресторант. Да продължава да си е себе си, то затова има това уважение. Ако може клипче на "Носталгия"... Върховно беше. Благодаря на всички, с които се видяхме. Следваща стъпка да е Арената. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Дайте запис на "Тя или аз", звучеше уникално! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Дайте запис на "Тя или аз", звучеше уникално! https://www.youtube.com/watch?v=hoq-8phuPBQ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Знае ли се кога ще се излъчв? Много позитивно звучите всички! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Знае ли се кога ще се излъчв? Много позитивно звучите всички! Да се излъчва? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Да се излъчва? Е едва ли са го заснели са да си го гледа в къщи.Най-малкото по празниците трябва да уреди излъчване по някоя от националните. Само заради "Чуй ме " и "Тя или аз", няма да си простя отсъствието ми. И какъв и е проблема с "Сбогом Адиос"? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Е едва ли са го заснели са да си го гледа в къщи.Най-малкото по празниците трябва да уреди излъчване по някоя от националните. Само заради "Чуй ме " и "Тя или аз", няма да си простя отсъствието ми. И какъв и е проблема с "Сбогом Адиос"? Няма време просто. Следващият път ще са "Кукла на конци", "Сбогом, адиос" и "100 пъти". Виж, че й "Не заслужаваш" е пропуснала. Няма как да ги изпее всичките песни. "не мога без теб" също искам някой ден да се чуе, "Скъпи купи ми нещо"? Но ще отиде още поне едно час и половина. Няма как Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Да се излъчва?Ще се излъчва по Планета много ясно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Признавам си, не очаквах такъв категоричен успех. Зала 1 е мерилото в България за на един изпълнител и Глория я напълни самичка. Прекрасно изглеждат и атмосфера, и видеостени, и аранжиментите звучат добре, Глория блести и със сигурност снощи е била една от най-хубавите вечери в живота й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Точно около нея, както през 2003 - не, но имаше такива, които се въртяха около сцената. Както и в бенда. Крана също се въртеше около нея, даже за момент да я фрасне ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Днес на трезва глава осъзнавам какво се случи вчера, защото в самия ден при тая суматоха всичко мина като филм... Много си тежи тази жена на мястото, много. Нито има какво да губи, нито има какво да печели повече в тази държава. Пожелавам й да завоюва шанс за някакъв международен успех, а специално в България да налага основно концертна дейност, както го правеше едно време, и тук-там по някоя квалитетна дискотека и ресторант. Да продължава да си е себе си, то затова има това уважение.Ако може клипче на "Носталгия"... Върховно беше. Благодаря на всички, с които се видяхме. Следваща стъпка да е Арената. Бях убеден, че ще приключи с Носталгия, просто нямаше как. А на живо звучи невероятно тази песен. Пратих го на една приятелка, която е на другия край на света и сигурно е ревала много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Бях убеден, че ще приключи с Носталгия, просто нямаше как.А на живо звучи невероятно тази песен. Пратих го на една приятелка, която е на другия край на света и сигурно е ревала много. Благодаря. Страхотна беше, много трогателно. Това е моята песен и си я чаках до последно, тогава си дадох букета, имахме и знаме, и така. Мерси, че ме подсети и аз да пратя на някои френдове в чужбина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Доживяхме да чуем "Носталгия" на живо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Доживяхме да чуем "Носталгия" на живо Не съм много убеден, че е на живо. Звучи точно като записа, което не е като да не е типично за Глория, но тук точно ме съмнява. Като се навежда и грам пе се променя тона... хм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Не съм много убеден, че е на живо. Звучи точно като записа, което не е като да не е типично за Глория, но тук точно ме съмнява. Като се навежда и грам пе се променя тона... хм. Тук се чува по - добре. На живо си е май. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Тук се чува по - добре. На живо си е май. Ами то тук още повече си личи - ниския топ "аааа" в началото още е свършил и то се провиква "всички". Но нищо де, всичко останало с 2-3 изключения си е на живо, така че аз забележки няма как да имам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Ами то тук още повече си личи - ниския топ "аааа" в началото още е свършил и то се провиква "всички". Но нищо де, всичко останало с 2-3 изключения си е на живо, така че аз забележки няма как да имам. Има силен синбек май, прав си. Няма как, вече е много уморена. Личи си, че се опитва, но да, както казваш с 2 - 3 изключения. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Да, да, но нямаше такава, която да е на сцената и да се върти около нея и Глория да се заиграва с камерата а-у... ;d Стеди кам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Да, на Носталгия има силен синбек. Това е нормално, но е на живо. просто гласа й е вече много уморен. Ето го доказателството: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 На живо си е Носталгия, просто Глория ако не импровизира, звучи 1:1 със записа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 На живо си е Носталгия, просто Глория ако не импровизира, звучи 1:1 със записа. На живо е, но и Сеньора е прав. Има синбек отдолу, като почна да говори на "Родна България...." си се чуваше. Но я чухме на живо. :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.