DenFevgo Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Във Фолкмаратон или някъде другаде излъчиха ли репортаж от концерта, интервю с Глория и гостите й???? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 В Папараци излъчваха кадри вчера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 В Папараци излъчваха кадри вчера. Много яка беше, как си се събу босичка в Котън ☺ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Глория : Митко Димитров ми се обади на следващия ден и каза , че това е успех за целия жанр. Но аз не мисля така, това си е моят успех! в-к Телеграф 9.10.15 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Глория : Митко Димитров ми се обади на следващия ден и каза , че това е успех за целия жанр. Но аз не мисля така, това си е моят успех! в-к Телеграф 9.10.15 Крайно време е нещата да почнат да се назовават с истинските им имена - каква заслуга има Пайнер за въпросния концерт??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Глория : Митко Димитров ми се обади на следващия ден и каза , че това е успех за целия жанр. Но аз не мисля така, това си е моят успех! в-к Телеграф 9.10.15 Колко е нагъл, а тя колко е права! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Глория : Митко Димитров ми се обади на следващия ден и каза , че това е успех за целия жанр. Но аз не мисля така, това си е моят успех! в-к Телеграф 9.10.15 Мачкай, Глорче! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Цялата статия : Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Вчера в Папараци не бяха муцки, не бяха превземки, а тук се кланяте, че се е събула босичка, а която и друга да го беше направила щяхте да кажете каква селянка и простачка е, сигурен съм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Утре в LOVE STYLE интервю с Глория. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Октомври 12 Author Report Share Публикувано Октомври 12 Вчера в Папараци не бяха муцки, не бяха превземки, а тук се кланяте, че се е събула босичка, а която и друга да го беше направила щяхте да кажете каква селянка и простачка е, сигурен съм. Лили се събу боса накрая на концерта си в Арена! Глория го е направила след концерта си! Проблем? Татяна дали ще стои на токове след 3 часов концерт...опсс тя такъв няма и няма да има Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Лили се събу боса накрая на концерта си в Арена! Глория го е направила след концерта си! Проблем? Татяна дали ще стои на токове след 3 часов концерт...опсс тя такъв няма и няма да има Колко нелепо изказване само. Слаб опит да ми величаеш Глория и да я слагаш в едно изречение с Лили. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Октомври 12 Author Report Share Публикувано Октомври 12 Колко нелепо изказване само. Слаб опит да ми величаеш Глория и да я слагаш в едно изречение с Лили. Защо да не я слагам? И двете са певици и двете имат самостоятелни концерти!!! За Лили някой написа ли, че е селянка понеже е останала боса??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Те някои не е нужно да се събуват, и обути са си достатъчни селянки, кому е нужно да се споменава това? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Пак се е превземала верно е, ама тя си е такава. Това не е тема за Татяна между другото, Петко аут. Иначе въпросната доста добре е попила превземките от наборката си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Първо, от посредствените репортажи на Папараци не може да очаквате да се види нещо интересно зад кулисите или по отношение на подготовката, защото там е истината, а не дали е боса или обута на афъртпартито си. Търсили са сензация, ама не са намерили. Естествено, че ще си събуе обувките - каквото й е кеф, това ще прави след толкова успешен концерт. Не виждам кой знае какви превземки. Колкото до "инженера" Димитров. Поведението на селски тарикат от димитровградския пазар продължава. Опитал се е да съпричастен с успеха на Глория и това си е чиста куртоазия, защото него не го топли нещо, което не му пълни джоба. Той е забравил репликите за знамето и гордостта на фирмата. Глория е отдавна изградено име и не подлежи на отъждествяване с фирми, жанрове и т.н. Напълнила е залата не с фенове на Пайнер, не с фенове на поп-фолка, не защото е налагана... напълнила е залата със СВОИ почитатели. По-притеснителното е, че Баровеца, Рени, Галена, Емилия, Немска, Нелина и Магда не бяха достатъчни. Поне за мен. Защото на промоцията на "Имам нужда от теб" бяха всички, но този път не беше така, защо ли... Завистта е голяма работа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Вие сте очаквали целия Пайнер да се изсипе на концерта ли? Та те на промоциите ходят насила.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Колкото до "инженера" Димитров. Поведението на селски тарикат от димитровградския пазар продължава. Опитал се е да съпричастен с успеха на Глория и това си е чиста куртоазия, защото него не го топли нещо, което не му пълни джоба. Той е забравил репликите за знамето и гордостта на фирмата. Глория е отдавна изградено име и не подлежи на отъждествяване с фирми, жанрове и т.н. Напълнила е залата не с фенове на Пайнер, не с фенове на поп-фолка, не защото е налагана... напълнила е залата със СВОИ почитатели. По-притеснителното е, че Баровеца, Рени, Галена, Емилия, Немска, Нелина и Магда не бяха достатъчни. Поне за мен. Защото на промоцията на "Имам нужда от теб" бяха всички, но този път не беше така, защо ли... Завистта е голяма работа. Какви са тези реплики? Е, егото на "звЯздите" е голямо нещо. Как ще си го потиснат и ще отидат да уважат Най-голямата, нали ще гледат от първи ред филма "Оле, аз се мислех за нещо значимо, а всъщност съм много назад"... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Какви са тези реплики? Е, егото на "звЯздите" е голямо нещо. Как ще си го потиснат и ще отидат да уважат Най-голямата, нали ще гледат от първи ред филма "Оле, аз се мислех за нещо значимо, а всъщност съм много назад"... Е за специалния брой на НФ тогава, 2003... То не бяха хвалби, не беше чудо. Ама години по-късно сме забравили кой подпомагаше фирмата. Защото в по-късните години договорът си беше в полза на Глория, но всъщност тя не е спирала да дава приноса си към фирмата - само че тук и сега не е редно да се обсъждат тези неща. Кой от фирмата точно беше против песни като "Ако счупят всяка нота" не знам, но точно такива песни създадоха Глория и напълниха и този концерт, а сега имаше и ъндърграунд сет, който показа, че Глория не е просто баладична, естрадна или денс певица. Тя си е поп-фолк певица. Колкото до колегите - на концертчетата на Анелия имаше повече. Просто всеки знае какво може да се очаква от Глория и може би не искат да се комплексират, но не е колегиално - а големи приятелства уж. Явно всички са били заети. Пепа Секса и Сашо Роман най-вече, ха-ха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Не знам хора, обаче звучите много неуверено, че Глория и концерта й са нещо. Не са искали, не са отишли, някои наистина не са могли, други Глория не е поканила. Но това няма значение, имало е 10 изпълнителя, не може всички. Не това е важното, ако човек си е специалист, би следвало да не му пука кой, как и кога. На всичкото отгоре, този хейт по Пайнер е вече малко повече. "Това е успях за целият жанр" е похвала, но Глория просто няма достатъчно капацитет за да го разбере. Означава, че като лидер е дала насока, но тя си е комплексар по природа. Anyway, аз харесвам певицата Глория, не човека. Относно другото, нали все пак й се е обадил, нали е пратил Радослав и останалите от Планета, Ленко, а - у. Какво искате повече ? Айде сега, Глория не е единствената звезда на Пайнер, че да й се кланят. Помагала е, те също са помагали. И до 2003 я държаха винаги на финала на концертите. Да, имало е ощетяване на по - късен етап, но това го има при всички. Не ме разбирайте погрешно, Пайнер имат голяма вина за случващото се с жанра, Глория и т.н. НО й самата тя има вина също. Не подценявайте този факт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Не знам хора, обаче звучите много неуверено, че Глория и концерта й са нещо. Не са искали, не са отишли, някои наистина не са могли, други Глория не е поканила. Но това няма значение, имало е 10 изпълнителя, не може всички. Не това е важното, ако човек си е специалист, би следвало да не му пука кой, как и кога. На всичкото отгоре, този хейт по Пайнер е вече малко повече. "Това е успях за целият жанр" е похвала, но Глория просто няма достатъчно капацитет за да го разбере. Означава, че като лидер е дала насока, но тя си е комплексар по природа. Anyway, аз харесвам певицата Глория, не човека. Относно другото, нали все пак й се е обадил, нали е пратил Радослав и останалите от Планета, Ленко, а - у. Какво искате повече ? Айде сега, Глория не е единствената звезда на Пайнер, че да й се кланят. Помагала е, те също са помагали. И до 2003 я държаха винаги на финала на концертите. Да, имало е ощетяване на по - късен етап, но това го има при всички. Не ме разбирайте погрешно, Пайнер имат голяма вина за случващото се с жанра, Глория и т.н. НО й самата тя има вина също. Не подценявайте този факт. Извинявай, Стефане - Нелина беше в публиката. Това промоция ли е, че да се раздават покани непременно? Който е поискал, е имал покана. Отиваш, за да си свериш часовника и от уважение. Глория как ходи. Не, това не е успех за жанра, а личен. Говориш като за някаква конвергенция. Глория си е Глория. Винаги е била една идея встрани от нещата. Масово жанрът се плюе в момента и ще продължава да бъде все така низвергнат, но като стане дума за Глория, който трябва, я отсява, така че не знам тя каква вина има в случая. Хората от техническия екип в телевизията нямат много общо с тези от ръководния, които потискат изпълнители като Глория и Нелина. Този път пак няма да получи никаква награда. И не че това ще промени нещо, просто е тъпо и неблагодарно. Между другото, не знам колко е истина, но май не всички песни от концерта ще влязат в двд-то. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Извинявай, Стефане - Нелина беше в публиката. Това промоция ли е, че да се раздават покани непременно? Който е поискал, е имал покана. Отиваш, за да си свериш часовника и от уважение. Глория как ходи. Не, това не е успех за жанра, а личен. Говориш като за някаква конвергенция. Глория си е Глория. Винаги е била една идея встрани от нещата. Масово жанрът се плюе в момента и ще продължава да бъде все така низвергнат, но като стане дума за Глория, който трябва, я отсява, така че не знам тя каква вина има в случая. Хората от техническия екип в телевизията нямат много общо с тези от ръководния, които потискат изпълнители като Глория и Нелина. Този път пак няма да получи никаква награда. И не че това ще промени нещо, просто е тъпо и неблагодарно. Между другото, не знам колко е истина, но май не всички песни от концерта ще влязат в двд-то. Според мен не си съвсем прав. За Нелина съм съгласен, но Нелина си е от едно време. Тя си е истинска певица, не продукт на масовата медия. Но и младото поколение е продукт с промит мозък, така че нещата са си наред. Но за останалото, е готов съм да поспорим щом искаш 1. Глория не ходи на всичките и не на всяка цена. 2. Успех е за жанра, защото Глория е поп - фолк изпълнител. За масовият чалгар Глория е встрани, но за народа, тя е символ - а на чалгата. ЧАЛГА = ПАЙНЕР = Глория и Азис. И самият факт, че чалга изпълнител прави концерт, значи е успех за жанра и успех за Глория. 3. Не смятам обаче, че само ръководният екип има вина за Глория и Нелина. Донякъде и те, заедно с Ивана си пеят песни които не се харесват, В смисъл на тях им харесват. И за да не е офтопик, ето дори на концерта. Глория отново си пя последните песни, макар не толкова масово колкото на предходният. Иначе за последното, браво! Най - накрая да излезе хубав концерт на запис. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 И двамата сте по средата на истината спорен мен, но ако се замислим - не жанрът работи за Глория, а тя за него, тя го градеше доколкото си спомням, а след нея някои вървяха по отъпканото! Защо Пайнера в последните си интервюта не каза, че Глория сама по себе си със своята кариера, дискография и т.н. е голям успех за жанра, е пионер, е нещо различно, а каза, че нямала хит от години? Може би е чакал да се осере на концерта, защо не го каза преди него, а го направи след като гръмнаха медиите, че залата се пръскала и тя пяла 3 часа на живо - то на готовото е много лесно да се пръкнеш от някъде и да си припишеш заслуги. Разбира се, че си е нейн успех, концерът беше осъществен изцяло с нейн ресурс - творчество, екип, близки хора, спонсори, с които е работила в последните десет години, защо Пайнер не казаха ние искаме да ти помогнем и като твои продуценти да си сложим логото на сцената. Този концерт по нищо не личеше, че е на жанра и че е на Пайнер. Абсолютна абдикация от тяхна страна. И това, което е казала не е егоизъм, защото само тя в последните 10 години знае какво коства да направиш самостоятелен концерт в най-престижната зала все още в България. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 И двамата сте по средата на истината спорен мен, но ако се замислим - не жанрът работи за Глория, а тя за него, тя го градеше доколкото си спомням, а след нея някои вървяха по отъпканото! Защо Пайнера в последните си интервюта не каза, че Глория сама по себе си със своята кариера, дискография и т.н. е голям успех за жанра, е пионер, е нещо различно, а каза, че нямала хит от години? Може би е чакал да се осере на концерта, защо не го каза преди него, а го направи след като гръмнаха медиите, че залата се пръскала и тя пяла 3 часа на живо - то на готовото е много лесно да се пръкнеш от някъде и да си припишеш заслуги. Разбира се, че си е нейн успех, концерът беше осъществен изцяло с нейн ресурс - творчество, екип, близки хора, спонсори, с които е работила в последните десет години, защо Пайнер не казаха ние искаме да ти помогнем и като твои продуценти да си сложим логото на сцената. Този концерт по нищо не личеше, че е на жанра и че е на Пайнер. Абсолютна абдикация от тяхна страна. И това, което е казала не е егоизъм, защото само тя в последните 10 години знае какво коства да направиш самостоятелен концерт в най-престижната зала все още в България. Да, напълно съм съгласен с тебе. Тука няма Пайнер, има само Глория - категорично нейн личен успех. Общото с жанра е, че този концерт затвърди позицията на Глория като най-добрата в поп-фолк музиката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Митьо къде се бута в успеха на Глория? Успех е за жанра, дотолкова, доколкото Гло е поп-фолк певица. С тая разлика, че с това изказване, застаряващия Инженер е имал впредвид жанра, ама в смисъл на Пайнер=жанра, а тоя концерт е толкова далеч от кокошарника и вижданията им за жанра, че просто няма на къде. С две думи, жалка история от страна на Митьо и компания, да се опитват да се отъркат и те в този успех на Гло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.