heartless Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Темата е почистена, моля без повече спам и намесване на други изпълнители. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 На концерта на Глория е имало кошница с цветя от Пайнер и Планета. Просто в суматохата са ги забравили да и ги изнесат. Буса на ТВ ПЛАНЕТА едва е побрал букетите които е получила по време на спектакъла. Глория подготвя нови проекти. из LOVE STYLE Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 На концерта на Глория е имало кошница с цветя от Пайнер и Планета. Просто в суматохата са ги забравили да и ги изнесат. Буса на ТВ ПЛАНЕТА едва е побрал букетите които е получила по време на спектакъла. Глория подготвя нови проекти. из LOVE STYLE Това сигурно ли е или от Пайнер си съчиниха историята, за да замажат отново положението? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Това сигурно ли е или от Пайнер си съчиниха историята, за да замажат отново положението? Пише го в списанието. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Абе класа си е! Как да не я поздравят, тя им вдига рейтинга и на Пайнер и на жанра. Много се надявам Глория да се е заредила с енергия и да си върне не само позициите, но и желанието за работа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Пише го в списанието. Ама смърди точно на замазване на положението. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Ама смърди точно на замазване на положението. Ами ако е така много жалко. Защото Глория е емблемата на Пайнер. Няма значение дали е най - успешната, най - известната, най - носещата пари в момента. И Мики Маус не е най - известното филмче или анимационен герой последните 20 години на Дисни, но все още им е основното лого, защото е първото. Без него е нямало да има Дисни, както без Глория е нямало да има Пайнер. Няма дърво без корен, няма и да има, много е важно винаги да се пази статуквото и да се уважават наравно нещата. Концерта й беше страхотен, смятам, че не му се отдели внимание, но се надявам сега с телевиознната премиера да се случи. Освен това се надявам Глория да бъде в Арената и да се представи достойно с добър микс от 3/4 хубави и големи хитове, които да напомни на хората. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Този концерт дори да не е бил подпомогнат от Пайнер, той отваря очите на Митко Пайнера и съм сигурен, че за Глория от 2016 предстоят силни проекти и още концерти. На Гло не и липсва уважение. Бъдете по-позитивни и вярвайте, че този концерт е началото на нова ера за Глория. Аз вярвам последната година, че има шансове нещата да се подобрят в жанра Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Този концерт дори да не е бил подпомогнат от Пайнер, той отваря очите на Митко Пайнера и съм сигурен, че за Глория от 2016 предстоят силни проекти и още концерти. На Гло не и липсва уважение. Бъдете по-позитивни и вярвайте, че този концерт е началото на нова ера за Глория. Аз вярвам последната година, че има шансове нещата да се подобрят в жанра Лижеш ли на кралските подметките, а? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Лижеш ли на кралските подметките, а? Лижеш ги ти, ама не позна - Глория си остава в Пайнер. Стига си търсил коалиции Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Лижеш ги ти, ама не позна - Глория си остава в Пайнер. Стига си търсил коалиции Пхахахха, нищо подобно. Никой не е газил кралските в нета като мен в предните 10 години, а ти винаги си бил страхливец да го правиш. Аз сега просто мълча, но ако държиш мога да изкарам концертчето на Глория в съвсем друга светлина, защото има и такава. Но вие "десовите" и едни на Преса и Галена моментално ще се хванете за моите тези и по традиция ще започнете да изтъквате своите пачи, като нещо равностойно на този концерт. Сега не можете, щото ще изглеждате тъпо и това, че аз си мълча не може да ви вкара в полемика с кралските. Не си мислете, че като си мълча по тази тема, няма какво да кажа. А ти с горния пост просто и на най-малките тук показа какъв си натегач. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Темата ще си стои, колкото и Фокси и Камелия да се дразнят... защото тепърва ще се излъчва концертът, качва, коментира, издава на двд и т.н. Ще се говори още много. За Фокси - стандартен, но за нас, хората в залата, усещането беше уникално и само ние имаме право да коментираме. Фокси, няма за какво да се хванеш този път - примири се и се оттегли от този "спор" с достойнство, докато още имаш някакво такова останало, моля! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Този концерт ще се излъчва ли ? Някой да знае нещо по въпроса ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Уникално са я направили Дани Милев Бенд! Уникално! Колкото и да не харесвам тази песен, няма как да си кривя душата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Уникално са я направили Дани Милев Бенд! Уникално! Колкото и да не харесвам тази песен, няма как да си кривя душата! Да, също така и "Чуй ме" са направили много добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Да, също така и "Чуй ме" са направили много добре. Moжеше да се възползва от това, че има готови песни с тях и да ги изпее на Планета. Много тъпо, че няма да бъде. Можеше да изпраска "Не сме безгрешни", "100% жена", "Феникс", "Златна клетка" и "Крепост" на Планета и да сме доволни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Moжеше да се възползва от това, че има готови песни с тях и да ги изпее на Планета. Много тъпо, че няма да бъде. Можеше да изпраска "Не сме безгрешни", "100% жена", "Феникс", "Златна клетка" и "Крепост" на Планета и да сме доволни! Не ми напомняй, че ужасно много ме е яд ... На колене бих и паднал , само и само да отиде и да ги разбие! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Не ми напомняй, че ужасно много ме е яд ... На колене бих и паднал , само и само да отиде и да ги разбие! Мен за другите не ми пука, но заради НАС, феновете й! Ние сме най - много и най - софистикейтед от всичките. То 80% от останалите са по - тъмнички де, но това ням значение. В крайна сметка е добре да премисли!. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Мен за другите не ми пука, но заради НАС, феновете й! Ние сме най - много и най - софистикейтед от всичките. То 80% от останалите са по - тъмнички де, но това ням значение. В крайна сметка е добре да премисли!. Писах и в фейса :D дано някой го отрази Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Концерта ще се излъчи по празниците. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 "Тя или аз" я бяха направили жестоко, особено с това интро и после като почна пианото, ама Роско и той сигурно е почнал да се раздава и затова я е записал до половината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 "Тя или аз" я бяха направили жестоко, особено с това интро и после като почна пианото, ама Роско и той сигурно е почнал да се раздава и затова я е записал до половината. Слязох да и подаря китка и да после се размятах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Наред с двд-то с концерта, което все пак до края на годината сигурно ще се издаде, Глория е имала идея и за нещо като делукс издание с доста стари клипове, говоря преди 2000. Дори си е вадила ленти, преиздавала е в 16:9, права е оправяла. Но Димитров не е разрешил такова нещо да се издава, минало им било времето и тя трябвало да бъде над нещата... Само това ще кажа, вие си правете изводите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Уникално са я направили Дани Милев Бенд! Уникално! Колкото и да не харесвам тази песен, няма как да си кривя душата! Всички песни звучаха жестоко..станаха ми още по-любими, но Ако те няма наистина беше жестока. Aз също не харесвам особено песента, но с бенд беше нещо друго. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Наред с двд-то с концерта, което все пак до края на годината сигурно ще се издаде, Глория е имала идея и за нещо като делукс издание с доста стари клипове, говоря преди 2000. Дори си е вадила ленти, преиздавала е в 16:9, права е оправяла. Но Димитров не е разрешил такова нещо да се издава, минало им било времето и тя трябвало да бъде над нещата... Само това ще кажа, вие си правете изводите. БОКЛУК. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.