dj_delmundo Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Е, глупости... Съвсем нормално е големите хитове да се пеят на всеки голям концерт. За какво са ти Отвори се земьо, Любов с изтекъл срок и Досаден ден.. Тея песни само ние ги знаем и дори и ние не ги харесваме особено. Кои НИЕ?! Естествено че трябва да ги пее...както и Дай ми, Като куче и котка и още куп други яки хитове от едно време....стига само с Присъда, Не сме безгрешни, Любовен дъжд, Ако те няма...бла бла.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Кои НИЕ?! Той, концерта, е за феновете на Глория нали?! За нас?! Естествено че трябва да ги пее...както и Дай ми, Като куче и котка и още куп други яки хитове от едно време....стига само с Присъда, Не сме безгрешни, Любовен дъжд, Ако те няма...бла бла.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Кои НИЕ?! Естествено че трябва да ги пее...както и Дай ми, Като куче и котка и още куп други яки хитове от едно време....стига само с Присъда, Не сме безгрешни, Любовен дъжд, Ако те няма...бла бла.. Ние, феновете, Миленски. Останалите хора знаят масово определени песни, тези песни са хитовете и те трябва да се пеят. Ако ги беше пяла през годините щеше да си има златни хитове като Камелия, които наистина да взривяват публиката. Този концерт има шанса да бъде най-добрия на Глория дотук и по мое мнение най-добрия самостоятелен в чалгата. Нещата трябва да се изпипат много, трябва да се подберат наистина най-обичаните песни. А не хората пред телевизорите да се чудят какво аджеба пее сега тая Глория и какви са тия песни... Някой може да иска и "Праволинеен мъж" да пее. Това са 2 часа, 2 часа и половина, в които трябва да се събере най-доброто, да няма празно, да няма приказки, а само пеене и хитове. Това е. Да се избегнат безумия като "Приличам ли на вятъра", "Еднопосочен път" и "Женското сърце". Ето това са до болка втръснали песни, защото са като цяло малоумни, а тя не спря да ги бута през годините. Хитове като "Не сме безгрешни", "Присъда" и "Любовен дъжд" няма как да омръзнат и трябва при всеки удобен случай да се изпълняват. Още повече, че "Присъда" никога не сме я чували на живо, а Дъжда - само при Слави. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Ние, феновете, Миленски. Останалите хора знаят масово определени песни, тези песни са хитовете и те трябва да се пеят. Ако ги беше пяла през годините щеше да си има златни хитове като Камелия, които наистина да взривяват публиката. Този концерт има шанса да бъде най-добрия на Глория дотук и по мое мнение най-добрия самостоятелен в чалгата. Нещата трябва да се изпипат много, трябва да се подберат наистина най-обичаните песни. А не хората пред телевизорите да се чудят какво аджеба пее сега тая Глория и какви са тия песни... Някой може да иска и "Праволинеен мъж" да пее. Това са 2 часа, 2 часа и половина, в които трябва да се събере най-доброто, да няма празно, да няма приказки, а само пеене и хитове. Това е. Да се избегнат безумия като "Приличам ли на вятъра", "Еднопосочен път" и "Женското сърце". Ето това са до болка втръснали песни, защото са като цяло малоумни, а тя не спря да ги бута през годините. Хитове като "Не сме безгрешни", "Присъда" и "Любовен дъжд" няма как да омръзнат и трябва при всеки удобен случай да се изпълняват. Още повече, че "Присъда" никога не сме я чували на живо, а Дъжда - само при Слави. Васе, ти ли си бе :1000 (29): Направо изключих че си смени ника... Съгласен съм с теб, но на предния концерт имаше както млади, така и хора на възраст...Глория определено трябва да изпълни доста песни от годините до 2002.. Адски много хора й харесват старите песни...не знам как ще прави подбор... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Ние, феновете, Миленски. Останалите хора знаят масово определени песни, тези песни са хитовете и те трябва да се пеят. Ако ги беше пяла през годините щеше да си има златни хитове като Камелия, които наистина да взривяват публиката. Този концерт има шанса да бъде най-добрия на Глория дотук и по мое мнение най-добрия самостоятелен в чалгата. Нещата трябва да се изпипат много, трябва да се подберат наистина най-обичаните песни. А не хората пред телевизорите да се чудят какво аджеба пее сега тая Глория и какви са тия песни... Някой може да иска и "Праволинеен мъж" да пее. Това са 2 часа, 2 часа и половина, в които трябва да се събере най-доброто, да няма празно, да няма приказки, а само пеене и хитове. Това е. Да се избегнат безумия като "Приличам ли на вятъра", "Еднопосочен път" и "Женското сърце". Ето това са до болка втръснали песни, защото са като цяло малоумни, а тя не спря да ги бута през годините. Хитове като "Не сме безгрешни", "Присъда" и "Любовен дъжд" няма как да омръзнат и трябва при всеки удобен случай да се изпълняват. Още повече, че "Присъда" никога не сме я чували на живо, а Дъжда - само при Слави. +111 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Васе, ти ли си бе :1000 (29): Направо изключих че си смени ника... Съгласен съм с теб, но на предния концерт имаше както млади, така и хора на възраст...Глория определено трябва да изпълни доста песни от годините до 2002.. Адски много хора й харесват старите песни...не знам как ще прави подбор... Ами тя има достатъчно стари, които да изпее. Мисля, че в тези около 40, които съм дал на страницата й, съм включил наистина най-известните и обичани. Като почти не съм си позволявал лични пристрастия. Мен примерно ме кефи супер много целия албум "За добро или зло", но от него реално има 3-4 големи хита, които трябва да се изпеят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Ами тя има достатъчно стари, които да изпее. Мисля, че в тези около 40, които съм дал на страницата й, съм включил наистина най-известните и обичани. Като почти не съм си позволявал лични пристрастия. Мен примерно ме кефи супер много целия албум "За добро или зло", но от него реално има 3-4 големи хита, които трябва да се изпеят. В коментара ти ми липсва само "Утре ще е по-добре". Съвсем я изключвате тая песен... :/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 В коментара ти ми липсва само "Утре ще е по-добре". Съвсем я изключвате тая песен... :/ Да, да я изпее вместо "Благодаря" или някой от дуетите със Симона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Ами тя има достатъчно стари, които да изпее. Мисля, че в тези около 40, които съм дал на страницата й, съм включил наистина най-известните и обичани. Като почти не съм си позволявал лични пристрастия. Мен примерно ме кефи супер много целия албум "За добро или зло", но от него реално има 3-4 големи хита, които трябва да се изпеят. Концерта все пак е 20 години Глория...надявам се че няма да мине само с 7-8 песни от преди 2003 година..това исках да кажа по-горе.. Старите й песни се харесват от всички нейни фенове, а и почти всички бяха хитове навремето.. Песните които си написал в профила й, ако ги изпълни всичките ще е мега якия концерт, но ме съмнява след като ще пее и чисто нови... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Концерта все пак е 20 години Глория...надявам се че няма да мине само с 7-8 песни от преди 2003 година..това исках да кажа по-горе.. Старите й песни се харесват от всички нейни фенове, а и почти всички бяха хитове навремето.. Песните които си написал в профила й, ако ги изпълни всичките ще е мега якия концерт, но ме съмнява след като ще пее и чисто нови... Да ги пее в миксове, ако трябва. Много искам акустичен микс с някои от най-яките балади, но не знам дали би направила такова нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Да ги пее в миксове, ако трябва. Много искам акустичен микс с някои от най-яките балади, но не знам дали би направила такова нещо. Абе сигурно този път ще се постарае както трябва да са нещата, дори и да не изпее всичко което искаме, мисля си че ще бъде на високо ниво всичко... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Сега май стана ?! // http://goo.gl/forms/khiOtDY2zp Много странен избор на песни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Много странен избор на песни... И странното е ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 И странното е ? "Безсъние", "Опиат", "Остани тази нощ", "Обратно броене"?! Има и някои стари, които дори аз не мога да си запея... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Аз бях леко в шок като видях, че "Не остарявай, мамо" я нямаше, та тва и е най-яката песен на Глория сигурно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Аз бях леко в шок като видях, че "Не остарявай, мамо" я нямаше, та тва и е най-яката песен на Глория сигурно. И аз я предпочитам пред "За тебе, майко"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Кога ще могат да се закупят билет онлайн? Не я намирам кака Гло в сайта http://ticketportal.bg/f_search.asp Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 И аз я предпочитам пред "За тебе, майко"! Която пък е кавър и Глория затова не я пее никъде, все акапелно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_boy_23 Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Интересничко, никъде нищо не пише за Планета Пайнер... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Какво да пише, ако концерта си го продуцира тя примерно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Давайте, пишете кои 30/40 песни искате да чуете на концерта! Под последната й снимка (с инфото за билети) във Facebook. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 В анкетната карта топ 5 отново са балади! http://goo.gl/forms/khiOtDY2zp Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 Щастието е магия Децата Оставете ме на мира За добро или зло За тебе, майко Ангел с дяволска душа Иде пролет Свири виолина Носталгия Откраднат миг 100 % жена Вика моята душа Не мога без тебе Златна клетка Исусе Сбогом, адиос Илюзия По навик Ледена кралица Феникс На неверен да съм вярна Крепост Не заслужаваш В нова дреха Лабиринт Очакване Присъда Не сме безгрешни Влюбена в живота Намери си майстора Ако те няма За първи път Кръговрат Сезони Ненастина До последната сълза Пясъчни кули Давай, за да получаваш Имам нужда от теб/Ако счупят всяка нота Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Щастието е магия Децата Оставете ме на мира За добро или зло За тебе, майко Ангел с дяволска душа Иде пролет Свири виолина Носталгия Откраднат миг 100 % жена Вика моята душа Не мога без тебе Златна клетка Исусе Сбогом, адиос Илюзия По навик Ледена кралица Феникс На неверен да съм вярна Крепост Не заслужаваш В нова дреха Лабиринт Очакване Присъда Не сме безгрешни Влюбена в живота Намери си майстора Ако те няма За първи път Кръговрат Сезони Ненастина До последната сълза Пясъчни кули Давай, за да получаваш Имам нужда от теб/Ако счупят всяка нота Във фейса й... или чакаш тя да се регне тук и да види коментарите? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.