Ivanhoe Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Да направят събитие от официалната страница, че сега всяка фенска ще направи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Нещо ме притеснява как ще мине концертът като подбор на песните, защото ще се отдели доста време на Симона по всяка вероятност, както и на фолклора, като прибавим и нови песни, ако има такива, плюс тези от последните 5 г. И пак няма да чуем половината от златните хитове. Надявам се тези ретро миксове, които направи за участията, да не важат за концерта, особено предвид факта, че ще е с бенд, и силно се надявам този бенд да не е оркестър "Плам". Дани Милев е оптимален вариант. Ако няма и специални гости, още по-добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Нещо ме притеснява как ще мине концертът като подбор на песните, защото ще се отдели доста време на Симона по всяка вероятност, както и на фолклора, като прибавим и нови песни, ако има такива, плюс тези от последните 5 г. И пак няма да чуем половината от златните хитове. Надявам се тези ретро миксове, които направи за участията, да не важат за концерта, особено предвид факта, че ще е с бенд, и силно се надявам този бенд да не е оркестър "Плам". Дани Милев е оптимален вариант. Ако няма и специални гости, още по-добре. Дани Милев ще е. Пише го в ТикетПортал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 1.Дано няма яко бутане на Симона. ''Имам нужда от теб'' и ''Радост-тревога'' (беквокал) са достатъчни. 2.Може да минем без денс бозите. 3.Повече златни хитове! ''Присъда'' е задължителна! 4.Адекватно поведение на сцена и облекло! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Май 19 Author Report Share Публикувано Май 19 Фокс, ще снимаш ли пълната зала този път? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Дани Милев ще е. Пише го в ТикетПортал. Вярнооо??? Супер. На Анелия концертите добре ги направи. Вече нямам съмнение, че всичко ще е на ниво и ще е по-различно, дано само изпее подходящите песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Има 4 месеца за реклама , но е редно и нещо силно за попфолк феновете да пусне. Въпреки това мисля,че няма да има успех както предните...Дано се напълни залата... Предполагам ще заложи отново на Азис, Тони, Славка...Не очаквам нищо ново и по-различно от предния концерт. Да, той бе хубав сам по себе си, но все пак - не очаквам нищо ново. А ако публиката не очаква нищо ново и интересно, няма да отиде да си даде парите за разходка по сцената, за дуетите със Симона, за "Хайде ръцете смело горе".... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Ей това е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Малко нелеп коментар, защото ще свири бендът на Дани Милев - това автоматично означава, че аранжиментите ще са по-различни. Притеснително е единствено да не натежи присъствието на Симона. Определено този път всичко ще е по-различно. Продажбите вървят много добре. Видях го с очите си още сутринта вчера, преди да докарат билетите и да отвори Билетния. Глория поне прави концерти, хубави песни, докато някои нямат ташаци за това, но самочувствие - колкото щеш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Какво е това начало в 19 ч, хората тепърва се прибират от работа тогава, София е все пак... Колкото до горния коментар, че ако нямало нищо ново хората нямало да отидат... Това са глупости. Никой не отива на концерт на Глория с идеята, че тя ще се спуска с въже от тавана. Всеки отива заради песните и пеенето. Другото е без значение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Май 19 Author Report Share Публикувано Май 19 Какво е това начало в 19 ч, хората тепърва се прибират от работа тогава, София е все пак... Колкото до горния коментар, че ако нямало нищо ново хората нямало да отидат... Това са глупости. Никой не отива на концерт на Глория с идеята, че тя ще се спуска с въже от тавана. Всеки отива заради песните и пеенето. Другото е без значение. Всички концерти са от 19, мн рядко има от 20. Повечето хора работят до 18 и до 19 се придвижват до НДК без проблем. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Всички концерти са от 19, мн рядко има от 20. Повечето хора работят до 18 и до 19 се придвижват до НДК без проблем. Или са от 19.30. Пък и за да може после да се приберат навреме - за тези, които са с градския. Или ако има нещо закъснения на концерта. И на народните ли песни ще свирят на Милев хората? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 "Провинцията" пак ли с чартърни полети ще сме след работа? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Май 19 Author Report Share Публикувано Май 19 "Провинцията" пак ли с чартърни полети ще сме след работа? :1000 (29): Не, 30 ще е официален неработен ден Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 (редактирано) На мен ли така ми се струва или билетите вече са почти разпродадени? Я има 700 останали, я не. http://ticketportal.bg/predstavenie_javisk...p?IDPred=426529 Редактирано Май 19 от gotiniq Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Май 19 Author Report Share Публикувано Май 19 На мен ли така ми се струва или билетите вече са почти разпродадени? Я има 700 останали, я не. http://ticketportal.bg/predstavenie_javisk...p?IDPred=426529 Не са пуснати всички сектори за онлайн продажба. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Само на мен ли тази фотосесия грам не ми харесва, особено като си спомням преди 6 години онези разлепени из София плакати с усмивката? А за картичките какво да кажем? Снимка, неразличаваща се от онези нейните през 1994 години, дето някъде е имало фотограф и я е снимал там някъде си... Това са елементарни неща, елементарна подготовка за концерт - рекламни материали, има фирми, които се занимават с това? Потресен съм, че всичко започва така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Само на мен ли тази фотосесия грам не ми харесва, особено като си спомням преди 6 години онези разлепени из София плакати с усмивката? А за картичките какво да кажем? Снимка, неразличаваща се от онези нейните през 1994 години, дето някъде е имало фотограф и я е снимал там някъде си... Това са елементарни неща, елементарна подготовка за концерт - рекламни материали, има фирми, които се занимават с това? Потресен съм, че всичко започва така. На същото мнение съм... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Само на мен ли тази фотосесия грам не ми харесва, особено като си спомням преди 6 години онези разлепени из София плакати с усмивката? А за картичките какво да кажем? Снимка, неразличаваща се от онези нейните през 1994 години, дето някъде е имало фотограф и я е снимал там някъде си... Това са елементарни неща, елементарна подготовка за концерт - рекламни материали, има фирми, които се занимават с това? Потресен съм, че всичко започва така. На мен фотосесията с микрофона също не ми допада. Камен по принцип е добър фотограф, именно той направи тия другите снимки, за които говориш - не знам сега какво му става, и обработките са кофти. Това важи изобщо за последните й сесии. Ако пробва с Теди или Коко, няма да сгреши. Снимката от картичката иначе на мен ми харесва като изражение, но е много намазана там и фотошопирана. И все пак, евала за жеста. Друго какво... винаги може по-добре. Ти си перфекционист и идеалист и го знаеш. Но каквото е - това е. Свикнали сме идеите ни да не се приемат от Gloria team. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 ТВ реклама ще има ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Май 19 Author Report Share Публикувано Май 19 Пак акъли и недоволство, не знам как ви трае Гло :1000 (29): На мен пък сесията с микрофона не ми се струва лоша, да не е като тази за предния концерт, но не е зле... Картичката не ми допада наистина, макар да е усмихната на нея и не виждам какъв жест е това - не ги е разписвала една по една Когато й платите разноските, ще може да давате акъли с кой да снима, как да се снима и т.н. Радвайте се, че ще има концерт, най-важен е репертоарът Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Пак акъли и недоволство, не знам как ви трае Гло :1000 (29): На мен пък сесията с микрофона не ми се струва лоша, да не е като тази за предния концерт, но не е зле... Картичката не ми допада наистина, макар да е усмихната на нея и не виждам какъв жест е това - не ги е разписвала една по една Когато й платите разноските, ще може да давате акъли с кой да снима, как да се снима и т.н. Радвайте се, че ще има концерт, най-важен е репертоарът Пламене? Нещо??? Купувам билети, имам мнение - казвам си го, какво лошо. Доскоро осъждаше тези без мнение или тези само с хвалебствено такова, сега сме ти трън другите. Аз те накарах да направиш темата и аз бях човекът, който до последно вярваше, че Глория ще се съвземе и ще направи концерт, но когато го казвах, някои от самозваните й фенове дори не ми вярваха и иронизираха как сме тръгнали вече да си пишем сценариите тука... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Пак акъли и недоволство, не знам как ви трае Гло :1000 (29): На мен пък сесията с микрофона не ми се струва лоша, да не е като тази за предния концерт, но не е зле... Картичката не ми допада наистина, макар да е усмихната на нея и не виждам какъв жест е това - не ги е разписвала една по една Когато й платите разноските, ще може да давате акъли с кой да снима, как да се снима и т.н. Радвайте се, че ще има концерт, най-важен е репертоарът Плащаме й ги! Парите ни, които даваме за участията й, концертите, албумите и т.н к'во са? Иначе подписът е на различни места и не е еднакъв навсякъде... Може и на ръка да ги е подписвала, защо не? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.