DevilWish Публикувано на Февруари 17 Report Share Публикувано на Февруари 17 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 0:38 - Ерик: Абе, ква е тая песен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 0:38 - Ерик: Абе, ква е тая песен? Никаква мелодичност няма в песента. Текстът звучи като скалъпен. Дебора има невздрачно гласче. Не случайно с Кристиана ги пприкачиха двете... просто не ги бива солово. Маакр, че Дебора е по-добра певица. Криса е по-добра кур-а. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Напротив, даже е яко парчето. Просто има една постоянна ритмика, която върви от началото до края - тук се крие това, което зарибява, не е нужна кулминация. Подобни песни не се харесват на всеки. Евала, че не е някакъв долен и изтъркан комерс. Ако имаше малко повече глас, щеше да се получи още по-добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 не е толкова лошо малко с поп звучене е и е мелодично но не е изпято добре Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Хубава е песента, но нещо като за песен, която е посветена на баща и, текстът не ми е много ОК. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Леле, това ако не го пееше тя, а Джена или Емилия.. и малко да се пипнеше аранжимента, страшно е парчето иначе!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Дебора с поредно яко парче, много взе да ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Песента ми харесва. Браво, пожелавам успех и един хубав клип - песента го заслужава! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 ССтрахота :* Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 19 Author Report Share Публикувано Февруари 19 Не мога да я възприема още тази песен. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Леле, това ако не го пееше тя, а Джена или Емилия.. и малко да се пипнеше аранжимента, страшно е парчето иначе!! + 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Дебора с поредно яко парче, много взе да ми харесва. +1 Ама с тая "рокля" да пее за починалия си баща ... шаврантия! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.