МачуПикчу Публикувано Февруари 17 Author Report Share Публикувано Февруари 17 Чак па Арена Армеец? Татяна не е Слави Трифонов, ще ме прощаваш. "Универсиада" й е напълно достатъчна. Ако е лятото - ст. "Академик". Да, малко се изхвърлих, но е хубаво човек да си поставя една идея по-големи цели от постижимите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Да пусне реклама по радиото и спонсорирана връзка във Фейсбук. Мърчандайза е много важен. Не искам кофтите календарчета и скицници на "Пайнер". Тениски, шапки, чаши "Татяна" и кибрит "Фатална жена" е добро начало. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 17 Author Report Share Публикувано Февруари 17 Да пусне реклама по радиото и спонсорирана връзка във Фейсбук. Мърчандайза е много важен. Не искам кофтите календарчета и скицници на "Пайнер". Тениски, шапки, чаши "Татяна" и кибрит "Фатална жена" е добро начало. Мале, направо ще и кажа да те наеме, много си в час с нещата, тва е мега идейно и друга не го е правила. П.п. Име за турнето "Татяна от А до Я" с генерален спонсор магазини за левче "От А до Я". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Аз съм счетоводител, известни сме с креативността си по фолк въпросите. :1000 (29): Напълно сериозно, нека подготви хореография. Хората ще се радват да я видят танцуваща поне в една от песните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Народни песни? Пълен абсурд, хората са отишли да гледат Татяна, да танцуват, да се забавляват, народните песни изискват друг тип мероприятие. "Страст в очите" и "Дадох" искам да се заменят с "През сълзи обичам те" и "Допинг". В крайна сметка нека има повече песни от хитовия пост-2009 период, в който показа по-голяма част от потенциала си. Ооооо, и "Събота вечер" трябва да е вътре, прекрасен хит за жителите на по-малките населени места, даващ им стимул да се забавляват и да се радват на живота. Аз предлагам да се ограничи до около 20 заглавия, само най-хитовото. От 2004г. се знаеме и досега не е било да не сме съгласни един с друг. И тук така. Харесва ми избора, който си направил. И все пак, аз смятам, че е задължително да има една част с народни песни. Особено по малките градове хората много се забавляват на народна музика и ще танцуват хора, това е сигурно. Освен това Татяна има достатъчно много народни песни. Да не говорим, че има в репертоара си и великата Излел е Дельо хайдутин, и макар да не я пее като Валя Балканска, със сигурност може да бъде кулминация на концерт. Иначе не видях да сте казали 2-те ми любими песни, макар че останаха без никаква реализация - "От раз" и "Не ми задавай отговори". Особено втората има страхотен бийт и винаги ме е било яд, че освен някаква тъпа тв версия в Приказките, тая песен не получи друга реализация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Бидито на Нарцислав ли се е прекръстил? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 17 Author Report Share Публикувано Февруари 17 Аз съм счетоводител, известни сме с креативността си по фолк въпросите. :1000 (29): Напълно сериозно, нека подготви хореография. Хората ще се радват да я видят танцуваща поне в една от песните. Има такова желание, даже в началото се опитваше да залага на това. Преди година го говорихме, ама тя ако ме слушаше досега да е станала певица на годината. От 2004г. се знаеме и досега не е било да не сме съгласни един с друг. И тук така. Харесва ми избора, който си направил. И все пак, аз смятам, че е задължително да има една част с народни песни. Особено по малките градове хората много се забавляват на народна музика и ще танцуват хора, това е сигурно. Освен това Татяна има достатъчно много народни песни. Да не говорим, че има в репертоара си и великата Излел е Дельо хайдутин, и макар да не я пее като Валя Балканска, със сигурност може да бъде кулминация на концерт. Иначе не видях да сте казали 2-те ми любими песни, макар че останаха без никаква реализация - "От раз" и "Не ми задавай отговори". Особено втората има страхотен бийт и винаги ме е било яд, че освен някаква тъпа тв версия в Приказките, тая песен не получи друга реализация. Честно казано в първия си албум добре си реализира песните, ама втория доста го прецака и още ме е яд, защото в него си имаше доста добри попадения. Силно се надявам сега новата ѝ песен да е нещо добро, че след Да ѝ кажа ли нещо не ме кефи какво прави. Бидито на Нарцислав ли се е прекръстил? Не, Биди фер напусна форума и не мисля, че това има общо с темата ми, която е доста по-сериозно отколкото се опитаха да я изкарат феновете на Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 П.п. Подгряваща може да е Глория, защото така или иначе тя едва ли ще има концерт. Глория концерти е имала и пак ще има. Двете просто нямат място една до друга - факт! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 "Страстта ми провокирай", "Дай ми знак" и "Една история" също от тия неклипираните са яки. :1000 (6): Да започне с "Раз, два", да продължи с дуета "Най-добра си" и да има пържени кюфтенца с боб, лютеничка, кисели краставички и хлебче безплатно! Задължително с "Ариана" .... за всеки фен, с подгряваща певица Мара-Зурлата с хита "Направи го"!!! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 17 Author Report Share Публикувано Февруари 17 Глория концерти е имала и пак ще има. Двете просто нямат място една до друга - факт! Това беше шега, но явно имат, защото имат доста общи снимки, но сега не ми се търси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Това беше шега, но явно имат, защото имат доста общи снимки, но сега не ми се търси. За да направиш турне се иска много повече. На всеки му се иска любимият му изпълнител да направи такова, но трябва да сме реалисти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 17 Author Report Share Публикувано Февруари 17 За да направиш турне се иска много повече. На всеки му се иска любимият му изпълнител да направи такова, но трябва да сме реалисти. Колко му е да го направи според теб? С една финансова подкрепа е напълно възможно и съм сигурен, че ако дойде в твоя град и ти ще си там. Както виждаш Турнето на Татяна буди повече отзиви от концерта на Глория. (харесвам Глория, не ме нападай пак ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Колко му е да го направи според теб? С една финансова подкрепа е напълно възможно и съм сигурен, че ако дойде в твоя град и ти ще си там. Както виждаш Турнето на Татяна буди повече отзиви от концерта на Глория. (харесвам Глория, не ме нападай пак ) Зависи за какво турне говориш. Ако го прави в по-малки зали, читалища, клубове може и да има публика, но за голямо турне се съмнявам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 17 Author Report Share Публикувано Февруари 17 Зависи за какво турне говориш. Ако го прави в по-малки зали, читалища, клубове може и да има публика, но за голямо турне се съмнявам. Първо - направих темата изцяло на шега, да внеса глътка свеж въздух във форума, че бая скука настана. Второ - след шегата се замислих, че такова нещо може и да има успех. По-скоро концерт, защото съм сигурен, че хора на него ще има доста. Трето - Татяна е доста подценяван изпълнител и вината е само нейна обаче, има всички качества, но трябва да мисли по-трезво над нещата, да е по-РЕАЛНА като Анелия, а тя сякаш още се лута, въпреки, че се намира кой да я насочи, но не слуша много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Турнето задължително трябва да е с чаршафена тематика ... Иначе няма да е много Тоти стайл .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 17 Author Report Share Публикувано Февруари 17 Турнето задължително трябва да е с чаршафена тематика ... Иначе няма да е много Тоти стайл .... Мале, култово ще е. Ето, хубаво, че направих тема, доста идеи вече се насъбраха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Очаквам да пее песни на колеги, за да се чуят и някакви хитове все пак. Също така да покани за специален гост своята добра приятелка Гергана, с която да разиграят сценката от фризьорския салон, за която Биди говореше - как беше: "Мръдни се, Татяно, аз съм на ред!" Това би бил идеален преход от изпълненията на Татяна към изявата на Гергана, би било скандално. :1000 (33): Може и да изпеят заедно "Приятелко ти моя най-добра" на Глория, нали ще се пеят чужди песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 Очаквам да пее песни на колеги, за да се чуят и някакви хитове все пак. Също така да покани за специален гост своята добра приятелка Гергана, с която да разиграят сценката от фризьорския салон, за която Биди говореше - как беше: "Мръдни се, Татяно, аз съм на ред!" Това би бил идеален преход от изпълненията на Татяна към изявата на Гергана, би било скандално. :1000 (33): Може и да изпеят заедно "Приятелко ти моя най-добра" на Глория, нали ще се пеят чужди песни. Сериозно ли се мислиш за оригинален като написа неща дъвкани 1000 пъти? И какво ми намесваш Гергана? Тя ще е в Пакистан през тоя период от време, ще излежава присъдата си. Ако няма какво да кажеш по темата е препоръчително да млъкнеш, а когато ще преразказваш разказ, който си чул от мен, поне го разкажи както е бил, написаното няма общо с реалността. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Сериозно ли се мислиш за оригинален като написа неща дъвкани 1000 пъти? И какво ми намесваш Гергана? Тя ще е в Пакистан през тоя период от време, ще излежава присъдата си. Ако няма какво да кажеш по темата е препоръчително да млъкнеш, а когато ще преразказваш разказ, който си чул от мен, поне го разкажи както е бил, написаното няма общо с реалността. Няколко поста по-нагоре ти самият подчерта, че темата е на шега, припомни си го. И нали не мислиш, че съм си записал някъде коментарът ти за предполагаемия скандал, цитирах по памет. :1000 (10): Правилно си го написал - Гергана ще излежава присъда, когато и Татяна ще има самостоятелен концерт, т.е. никога. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 Няколко поста по-нагоре ти самият подчерта, че темата е на шега, припомни си го. И нали не мислиш, че съм си записал някъде коментарът ти за предполагаемия скандал, цитирах по памет. :1000 (10): Правилно си го написал - Гергана ще излежава присъда, когато и Татяна ще има самостоятелен концерт, т.е. никога. Направих темата на шега, но това не пречи да се пише по същество. Такъв надъхан отивай в темата на крадливата ти любимка, тук коментираме Татяна, изблиците ти на лудост ги избивай там. П.п. Със сигурност трябва да открие с Остани: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Айде няма нужда от теми на шега... не сме първи април и това не е балетна ясла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари