Andrew Cunanan. Публикувано на Февруари 18 Report Share Публикувано на Февруари 18 Честит Рожден ден,пожелавам ти здраве,щастие,любов.Нека всяка твоя мечта да се сбъдне.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 ЧРД!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Честит рожден ден! Много здраве, щастие и успехи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Честит рожден ден! Пожелавам ти упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - за да ги осъществяваш, търпение да ги постигаш и много любом, за да придава смисъл на всичко това! И да няма повече sAd eYeS ... Весело празнуване! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Честит рожден ден! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Честит Рожден Ден 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Честит Рожден Ден! Много здраве, щастие, късмет и любов! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Честит рожден ден! Всичко най-хубаво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов, и сбъднати мечти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Честит Рожден Ден! жив и здрав ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Честит рожден ден! Много сбъднати мечти и успехи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Честит Рожден Ден! Жив и здрав и по-малко срамежлив. ;д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Приятели, благодаря ви за днешния ден – за сетен път. Благодаря ви за пожеланията, за това, че ме накарахте да се чувствам страхотно. Благодаря на всички, които ми се обадиха, които ми писаха тук, на скайп и т.н. Нека всичко това, което ми пожелахте се върне стократно на вас, семействата ви, децата ви и близките ви, приятелите ви. Благодаря ви! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Приятели, благодаря ви за днешния ден – за сетен път. Благодаря ви за пожеланията, за това, че ме накарахте да се чувствам страхотно. Благодаря на всички, които ми се обадиха, които ми писаха тук, на скайп и т.н. Нека всичко това, което ми пожелахте се върне стократно на вас, семействата ви, децата ви и близките ви, приятелите ви. Благодаря ви! забрави само - Винаги ваш: Flexius Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 забрави само - Винаги ваш: Flexius Да.. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари