DevilWish Публикувано на Февруари 19 Report Share Публикувано на Февруари 19 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Страшна е! Единствено ме дразни с перуката, многото грим и на моменти клипа бие на чалга. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Готина музика. Прилича ми на няколко други песни, но ми харесва. Имате ли мп3? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Много добър проект като цяло. Маги много ме кефи, супер мацка е с всички визии! А "раздвижеността" й прави клипа много готин и приятен за гледане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Харесва ми. Добра певица е и си има характерни черти. Харесам я много повече от насила налаганите в последно време нови реалити открития Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.