anelia Публикувано на Февруари 20 Report Share Публикувано на Февруари 20 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 тея почнаха да прибират всякакви индивиди...... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 тея почнаха да прибират всякакви индивиди...... Този не беше ли в отбора на Преслава в Гласът на БГ? Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Февруари 20 Author Report Share Публикувано Февруари 20 Този не беше ли в отбора на Преслава в Гласът на БГ? да Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DJZiki Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 тея почнаха да прибират всякакви индивиди...... Че какво му е на човека?! Пее добре, песента е страхотна със нормален текст.Нормален клип, човека си изглежда ок, индивид бил!.. Понякога в тоя форум се изказвате супер неадекватно за възрастта си! Пожелавам му успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Съжалявам, но не ми харесва! Диапазон наистина почнаха да прибират цялата ромска паплач. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexa1 Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Повръща ми се, но не от огромното количество водка в момента, а от клипът. Жалко! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.