Само_мене_нямаш Публикувано на Февруари 20 Report Share Публикувано на Февруари 20 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Анелия е наследила бързото мислене и дар словото от майка си...Хариета е пълен потрес........ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 20 Author Report Share Публикувано Февруари 20 Пашев: повече да ме слушаш НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Къде е частта с Ники Пашев? "Ден без теб" на живо ли е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 На мен ли ми се струва или на 13:19 Анелия се опитва да направи сърце с ръцете си, ама не успява? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Много глупав филм,разочарован съм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Майката на Анелия горката едва рецитира малоумния текст, който са й написали. И аз ли само не си спомням кога Ана се е оттегляла от сцената? Винаги си е пяла без големи паузи. Аман от комплекса й че не е станала певица на годината по-рано. П.п. аудиото реалното от концерта ли е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pumpkin Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Каквато козата - такова и телето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LiMoUS Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Майката на Анелия горката едва рецитира малоумния текст, който са й написали. И аз ли само не си спомням кога Ана се е оттегляла от сцената? Винаги си е пяла без големи паузи. Аман от комплекса й че не е станала певица на годината по-рано. П.п. аудиото реалното от концерта ли е? От лятото на 2003 до пролетта на 2004 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.