Mr. Greshen Публикувано на Февруари 21 Report Share Публикувано на Февруари 21 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Много красива песен, не очаквах нещо подобно. Най-хубавият им дует. Прическата на Азис е много добра, ще си направя такава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Не е лоша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Текстът на Азис ли е? :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Приятна музика Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 21 Author Report Share Публикувано Февруари 21 Текстът на Азис ли е? Тина Денчева и Азис Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Най-хубавият им дует! Много ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Много красива песен. Браво ! ... Определено не съм очаквал такава песен .. :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Много приятна песен, само текста куца жестоко. Никакъв шанс за хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Графики ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Приятна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 През цялото време очаквах да стане маане... :1000 (29): :1000 (29): Иначе, бива за едно слушане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Много красива песен. Браво ! ... Определено не съм очаквал такава песен .. :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 След двата тотални хита, които направиха, напълно нормално е да направят нещо по-различно и интересно. Много съм доволен и от двамата. Определено ми се слушаше нещо такова. А Мария е брутална за пореден път.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Мария изглежда брутално със всеки ден става по-красива и лъчезарна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Ааа, много хубава, браво!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
miti_to Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Супер музика, но много тъп текст. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 След двата тотални хита, които направиха, напълно нормално е да направят нещо по-различно и интересно. Много съм доволен и от двамата. Определено ми се слушаше нещо такова. А Мария е брутална за пореден път.. + Следват си някаква линия за "говорене - слушане". Много яко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Страхотна песен! Определено не очаквах! Според мен и това е хит. На мен пък текста доста ми харесва! А Мария, ах Мария, всеки изминал ден става все по-красива и по-красива, няма такава жена! <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Хубава песен, но текста ми е много блудкав и ми липсва кулминация сякаш. Иначе на Мария, ако не й беше муцуната, щеше да е невероятна, красива е много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Много клиширан текст, жалко за хубавия аранжимент. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 ДА, устата на Мара стават все по-ужасни. НЕ знам какво ви хареса точно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 През цялото време очаквах да стане маане... :1000 (29): :1000 (29): Иначе, бива за едно слушане. И аз. Добре е, частите на Мария ми харесват, музиката също. Азис е излишен. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Много приятна песен. Щеше да е перфектна, ако имаше още един припев на Мария. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Музиката става , но като цяло песента е пълна боза .. текста - клиширан колкото щеш .. Иначе ми е странно как и 2мата имат пари , а 1 хубав клип не направиха до сега . Това им е най-слабия дует . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.