Fast Публикувано на Февруари 21 Report Share Публикувано на Февруари 21 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Значи и официално я пуска. Тъкмо омръзна. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Това този, който пее с Илиян ли е? Не ми прилича на него. Иначе песента ще се върти, типичната цигания Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Това този, който пее с Илиян ли е? Не ми прилича на него. Иначе песента ще се върти, типичната цигания Същия. Жалко. Най-тъпото нещо за 2015 до момента! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Як кючек,харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Бе не е Алекс на Илиян. :1000 (29): Поне този на снимките като го гледам изобщо не ми прилична на него. На Джамайката всичките му песни са еднакви. :1000 (20): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexa1 Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Песента малко ми прилича на Kiss me baby.Иначе не ми харесва но за дискотеките става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.