lucas Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 че.прати дъртачката на опашката на гишето за пенсии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 25 Author Report Share Публикувано Февруари 25 : Хага,чрез снимка.показва наглата си.кражба. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 25 Author Report Share Публикувано Февруари 25 И плакати да им направиш ;дд И за брезент от втория етаж да платиш да ти спуснат, добре че режисьора го забрани. Анелия определено е най долната и самозабравила се чалгарка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Наградите на Планета: И тази година нагли кражби и изцепки! Наградите на Планета: Модни попадения и издънки Галена бясна, пак не стана „Певица на годината“ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Много яка песента на Деса, днес ми харесва още повече. Модерна песен с мега якото звучене! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 https://www.facebook.com/emilia.online/phot...e=1&theater Хах, култова снимка. Седем години след войната между двете ... Анелия е много красива. Жалко за всичко останало. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Изтеглих концерта и гледам! Теди е най-новата хитмейкърка наред с Галин !! Дори на новата й песен имаше прави танцуващи. Присъствието на Живко и Джамайката ме изненада - трябваше на рождения ден да я пеят - много по-добре щеше да се приеме. Галена малко преувеличава вече откъм визия. Крум малко много си повярва с песента му. Още и е рано, но съм сигурен, че ще се превърне в хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Анелия беше с платена публика и глупачката им беше дала билети за 2 реда един до друг хахахаха Изисква се малко мозък да си разпределиш агитката поне на 2-3 места, за да не бие на очи. Нооооо ... нека не съдим, тя толкова си може. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Наградите на Планета: И тази година нагли кражби и изцепки! Наградите на Планета: Модни попадения и издънки Галена бясна, пак не стана „Певица на годината" Галена бясна, пак не стана „Певица на годината“ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Райна с тая придворна Велина почва яко да дразни. Нищо момичето се охарчило с 100 лева за кошница, но получи своите 10 секунди слава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Райна с тая придворна Велина почва яко да дразни. Нищо момичето се охарчило с 100 лева за кошница, но получи своите 10 секунди слава. По-притеснителен е изборът на песен. Или Райна не е в час, или този, който я е накарал да изпее "Виновен". Можеше да изкърти с къде-къде по-подходящи песни, а пак досади на хората. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Тези, които обвиняват Галена, че е копира с маската, да се обесят! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Изтеглих концерта и гледам! Теди е най-новата хитмейкърка наред с Галин !! Дори на новата й песен имаше прави танцуващи. Присъствието на Живко и Джамайката ме изненада - трябваше на рождения ден да я пеят - много по-добре щеше да се приеме. Галена малко преувеличава вече откъм визия. Крум малко много си повярва с песента му. Още и е рано, но съм сигурен, че ще се превърне в хит! Крум трябваше да изпее ''Безчувствен''. Иначе и тази е яка, но не се е наложила още. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 25 Author Report Share Публикувано Февруари 25 Тези, които обвиняват Галена, че е копира с маската, да се обесят! Прав си ,тя не копира,а краде. Капка креативизъм няма в тази жена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Защо не спирате да плюете Галена? Поне се старае да покаже нещо различно на сцената за разлика от някой други, които знаят само едни рокли. Различна е на всяка изява, вчера на концерта ме изненада приятно с представянето си. Прави яки клипове копирани или не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Прав си ,тя не копира,а краде. Капка креативизъм няма в тази жена. Много ми е интересно, като си купиш маркова дреха, копираш ли всички, които са я носили преди теб? Както винаги, логика 0 при теб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 XIII-ти годишни музикални награди на телевизия „Планета" (за 2014) Музикален идол на годината - Галена Дискотечен хит на година - Галена и DJ Живко Микс - Хавана Тропикана Видеоклип на годината - Галена и DJ Живко Микс - Хавана Тропикана Сигнал: Галена - ИДОЛ 2014 Хавана Тропикана - ПЕСЕН Хавана Тропикана - КЛИП Радио Веселина: Галена и DJ Живко Микс - Хавана Тропикана (най-излъчвана песен в ефира на радиото) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 25 Author Report Share Публикувано Февруари 25 Защо не спирате да плюете Галена? Поне се старае да покаже нещо различно на сцената за разлика от някой други, които знаят само едни рокли. Различна е на всяка изява, вчера на концерта ме изненада приятно с представянето си. Прави яки клипове копирани или не. Тези,който знаят само едни рокли нямат претенции и амбиции да са новатори,заразлика от горе посочената. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 25 Author Report Share Публикувано Февруари 25 Много ми е интересно, като си купиш маркова дреха, копираш ли всички, които са я носили преди теб? Както винаги, логика 0 при теб. Сам питаш и сам си отговаряш,трагедия. При Галена всичко е с умисъл,видяла,че Уест и Карлеуша са с маски и тя да не остане по назад. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Хага,чрез снимка.показва наглата си.кражба. Що да е кражба, вие наред ли сте с главите? Това е на някой си дизайнер и струва майка си и баща си сигурно. Все едно като носи парцалки, каквито има и Дж Ло например - да ги е откраднала... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Галин пък беше като момченце. Не знам каква е тази рязка промяна в стила му - ту със сако като абитуриент, ту като пееше ала Джъстин Бийбър. Нещо не тръгва на добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 25 Author Report Share Публикувано Февруари 25 Що да е кражба, вие наред ли сте с главите? Това е на някой си дизайнер и струва майка си и баща си сигурно. Все едно като носи парцалки, каквито има и Дж Ло например - да ги е откраднала... Галена ги е изкопирала най-долно,че чак и колаж си направила,за да увековечи наглостта си.Дано я съдят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Тези,който знаят само едни рокли нямат претенции и амбиции да са новатори,заразлика от горе посочената. Галена е НОВАТОР, УНИКАЛНА, РАЗЛИЧНА, ВИНАГИ СТИЛНА, ИМА ПЕРФЕКТНО СЦЕНИЧНО ПРИСЪСТВИЕ... А ПРЕСЛАВА ИМА САМО ГЛАС И НИщО ДРУГo !!! ГАЛЕНА Е НОВАТОР В ПОП-ФОЛКА !!! За последно Тихо ми пази Пак ли Дай ми СЛЕД РАЗДЯЛАТА Спри ме Хавана Тропикана ТОЧНО НИКОГА Албум (АЗ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Галена ги е изкопирала най-долно,че чак и колаж си направила,за да увековечи наглостта си.Дано я съдят. Все едно да я съдят, че носи чанта Шанел. Как смее да си купува дизайнерски аксесоари? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Галин пък беше като момченце. Не знам каква е тази рязка промяна в стила му - ту със сако като абитуриент, ту като пееше ала Джъстин Бийбър. Нещо не тръгва на добре. Кое не му е добре на Галин бре Ангеле? Залата реве истерично всеки път, като се появи или му обявят песен. Галин и Фики са центъра на чалгата в момента, жените не важат. Снощи ви говореха за липса на енергия покрай Галена, а това не е само около нея, а се случва с всички в женския сектор. Имаме очевидни идоли, които имат талази от последователи и колежките им трябва да го проумяват по-бързо, щото скоро никой няма да ги отразява, а ще чака само момчетата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.